Team Fitcode

Begin je net met personal training geven en heb je nog nauwelijks klanten? Dan is het slim om training te gaan geven aan je vrienden of mensen die je kent. Nog niet gelijk voor de volle prijs maar gewoon voor een vriendenprijsje. Zo help je je onderneming op gang, je zal zien dat er hierdoor nieuwe klanten worden aangetrokken. Als je business nog klein is dan is het gemakkelijk om afspraken via Whatsapp te maken en zal je niet snel behoefte hebben aan iets meer overzichtelijks. Maar je wilt natuurlijk groeien!

Online trainingen plannen

Zodra je onderneming wat lekkerder begint te lopen krijg je ook te maken met meer klanten waardoor je mogelijk wél het overzicht verliest. Krijg je weer een appje, mailtje of een belletje en hou je het niet meer bij of wil je dit juist voor zijn? Dan is het hoog tijd om gebruik te maken van de diensten van Plannen.nl! Met dit online afsprakensysteem bespaar je veel tijd aan de planning van personal training sessies.

Let op! Wij hebben speciaal voor onze lezers een kortinscode: FITCODE

Met deze code kan je maar liefst een maand lang gratis gebruik maken van de premium versie van Plannen.nl. Sowieso even proberen dus!

Zo werkt plannen.nl

Allereerst maak je binnen enkele seconden een account aan. Daarna ben je binnen 3 stappen klaar om jouw unieke link plaatsen op de plek waar jij maar wilt! We hebben het even op een rijtje gezet:

  1. Geef de tijden en de weekdagen aan waarin jij beschikbaar bent om training te geven.
  2. Vervolgens geef je de training die je gaat geven een naam, bijvoorbeeld bootcamp. Hierna kan je het aantal plekken aangeven dat jij deze training beschikbaar hebt. Stel de tijdsduur van de training in en eventueel nog de prijs, zelfs de betaling kan je hier regelen!
  3. Kies of je wat uitlooptijd wilt meenemen in de planning (best handig) en of je klanten wilt verzoeken de RIVM richtlijn vragen te beantwoorden.

Als je deze simpele stappen hebt doorlopen kan je, zoals we je net al vertelden, jouw unieke link kopiëren. Je kan deze in jouw website verwerken of bijvoorbeeld op jouw eigen Instagram pagina als URL plaatsen.

Dit is een voorbeeld van wat jouw klant ziet bij het gebruik maken van de tool:

Van de “voorkant” is het plannen al overzichtelijk en makkelijk, maar voor jou zelf als trainer heb je ook alle afspraken netjes op een rijtje. Je kan het account op koppelen aan je google agenda, zo zie je gelijk of je privé afspraken niet overlappen met je trainingen.

Klein prijsje, grote opbrengst

De kosten zijn zeer laag voor wat je er voor terug krijgt, de eerste 10 afspraken die je per maand plant zijn gratis, ook als je de premium versie hebt. Is jouw business uitgegroeid tot wat groters en staan klanten in de rij om trainingen van jou te krijgen dan betaal je 15 euro per maand. Best netjes toch?

About the Author Team Fitcode


Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

>