Beste Clear Whey Isolate [Test 2023]

Laatste update: januari 2024

Best Geteste Clear Whey 

Clear Whey Hydro

Clear Whey Hydro - XXL Nutrition

Uit onze test is gebleken dat de Clear Whey Hydro - XXL Nutrition de beste koop van 2023 is.


Met deze verrukkelijke Clear Whey eiwitshake haal je een absolute topper in huis. Zo bevat deze lichte eiwitshake maar liefst 22 gram eiwit per serving, is hij lactosevrij en is de oplosbaarheid top. De clear whey is verkrijgbaar in de smaken aardbei-kers en orange. Wij hebben deze allebei getest en kunnen je garanderen: deze shake is echt heel lekker!

Laten we eerlijk zijn: de meeste eiwitshakes zijn niet heel lekker...

Gelukkig is er tegenwoordig een alternatief: een Clear Whey eiwitshake!

Dit type eiwitshake heeft een ware revolutie ontketent binnen de supplementenwereld. Een Clear Whey shake heeft alles wat een reguliere eiwitshake ook heeft: veel eiwitten, weinig vetten en geen suikers.

Het enige verschil?

De structuur van een clear whey doet meer denken aan frisdrank dan aan reguliere eiwitshake. Voor vele sporters is dit dus een absolute uitkomst. Geen vieze melkachtige shakes meer maar heerlijke frisdrank-achtige eiwitshakes!

In dit artikel vertellen we je onze favoriete clear whey shakes van 2023. Lees gauw verder en ontdek onze beste opties van dit moment!

Top 5 Beste Clear Whey Isolate

Clear Whey Hydro

Beste koop Clear Whey
1. Clear Whey Hydro - XXL Nutrition

Clear Whey Isolate

Beste goedkope clear whey isolate

2. Clear Whey Isolate - MyProtein


JUICY WHEY ISOLATE


3. Juicy Whey Isolate - Body&Fit

BULK CLEAR WHEY ISOLATE


4. BULK CLEAR WHEY ISOLATE

Bodylab Clear Whey Isolate


5. BodyLab Clear Whey Isolate

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke clear whey isolate het beste is, hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

18+ Producten vergeleken

25+  Ervaringen gecheckt

9+ uur onderzoek


Wat is de beste Clear Whey Isolate?

Waar er inmiddels honderden verschillende eiwitshakes te koop zijn, is dit bij de clear whey shakes nog een stuk minder.

Dit product is relatief nieuw waardoor er nog niet heel veel merken zijn die dit type eiwitshake aanbieden. 

In een uitgebreide clear whey test zijn wij op zoek gegaan naar de lekkerste en beste clear whey shakes van dit moment. In totaal hebben we meer dan 10 verschillende clear whey's vergeleken, getest en beoordeeld.

Onze top-5 met beste opties? Die vind je hieronder! Door te kiezen voor een van deze opties weet je dus zeker dat je goed zit. 

1. Clear Whey Hydro van XXL Nutrition

Clear Whey Hydro
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

SMAAK

Voedingswaarden

Uit onze test is gebleken dat de Clear Whey Hydro van XXL Nutrition de beste koop van 2023 is. Deze clear whey is onze absolute favoriet en dan ook een echte aanrader (als je het ons vraagt).

Waarom dan?

Allereerst zijn de voedingswaarden ontzettend goed. Per serving levert deze shake je slechts 90 calorieën op. Daar tegenover krijg je maar liefst 22 gram eiwit terug, een ontzettend goed aantal. Ohja, deze shake bevat amper suikers en vetten, ook voor het afvallen is deze eiwitshake dus zeker aan te raden.

Verder koop je een Clear Whey natuurlijk voornamelijk voor de smaak. Hoe is de smaak van deze Clear Whey? 

Wij hebben deze shake natuurlijk getest en we zijn ontzettend positief over de smaak. Totaal niet chemisch en ook niet te zoet. Helemaal in combinatie met ijskoud water voelt dit net alsof je een glas frisdrank drinkt.

Kortom, wat ons betreft, is dit de beste clear whey van 2023. Ben je nog niet helemaal om? Lees dan zeker onze Clear Whey XXL Nutrition review

Voordelen Clear Whey Hydro

 • Beschikt over 22 gram eiwit per dosering!
 • Geen toegevoegde suikers
 • Goede prijs / kwaliteit

Nadelen Clear Whey Hydro

 • Geen 

2. MyProteïn Clear Whey Isolate

MyProteïn Clear Whey Isolate
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

SMAAK

VOEDINGSWAARDEN

Op nummer 2 vinden we de MyProteïn Clear Whey Isolate. Deze shake lijkt veel op de #1 optie van XXL nutrition echter heeft deze net even wat meer smaken. 

Zo kun je kiezen uit smaken zoals Bitter Lemon, Orange Mango, Peach Tea, Mojito en Rainbow Candy kiezen. Voor iedereen dus wat wils!

De MyProteïn Clear Whey Isolate is een zeer goed alternatief voor iedereen die geen fan is van de melkachtige smaak en textuur van normale eiwitshakes.

Deze clear whey isolate heeft namelijk een verfrissende smaak en bevat alsnog de belangrijke ingrediënten van een goede eiwitshake.

Zo zit er 20 gram eiwit in een MyProteïn Clear Whey Isolate shake, maar ook bevat iedere dosering 4 gram BCAAs, 3g glutamine en minder dan 90 calorieën. 

Check hier onze review over de MyProtein Clear Whey!

Voordelen MyProteïn Clear Whey Isolate

 • Je kiest uit wel 5 verschillende smaken
 • Iedere shake bevat 20g eiwit, 4g BCAAs en 3g glutamine
 • Slechts 83 calorieën per shake!

Nadelen MyProteïn Clear Whey Isolate

 • Iets minder eiwit dan de #1

3. JUICY WHEY ISOLATE

JUICY WHEY ISOLATE
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

SMAAK 

VOEDINGSWAARDEN

De tweede plek in onze top 5 is veroverd door de JUICY WHEY ISOLATE. Deze clear whey isolate van Body&fit bevat namelijk ook 20 gram eiwit isolaat per portie, heeft een laag suiker en vetgehalte en dat allemaal voor een zeer lage prijs.

De JUICY WHEY ISOLATE is daarom de beste budget clear whey isolate van dit moment. Ook kies je bij deze optie uit vijf verschillende smaken, namelijk Apple Pear, Dark & Stormy, Lingonberry, Mango en Raspberry Mojito. 

Ook deze smaken zijn niet chemisch en drinken daarom gemakkelijk weg. Daarnaast bevat deze clear whey isolate absoluut geen melkachtige smaak en textuur, maar wel een heerlijke zachte en verfrissende smaak.

De verpakking bevat 20 shakes en doordat iedere shake slechts 90 kcal bevat is het ook geen schande om meerdere shakes op een dag te drinken voor extra eiwitinname. Wil je meer weten over de JUICY WHEY ISOLATE? Klik dan op de knop hierboven!

Voordelen JUICY WHEY ISOLATE

 • Zeer laaggeprijsde clear whey isolate
 • Deze shakes bevatten zeer weinig suiker en vet
 • De smaak van deze clear whey isolate is niet chemisch

Nadelen JUICY WHEY ISOLATE

 • De smaak is persoonlijk, niet iedereen vindt deze fantastisch

4. BULK CLEAR WHEY ISOLATE

BULK CLEAR WHEY ISOLATE
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

SMAAK

VOEDINGSWAARDEN

Op zoek naar een clear whey isolate waarbij je kunt kiezen uit een breed assortiment aan verschillende smaken? Dan ben je op zoek naar de BULK CLEAR WHEY ISOLATE.

Deze clear whey isolate hebben we verkozen tot beste optie op het gebied van verschillende flavours.

Zo kies je uit de smaken perzikijsthee, tropical, zomer fruit, blauwe framboos en nog 5 andere smaken. Er zit dus gegarandeerd voor iedereen een gewenste smaak tussen.

Een ander voordeel van de BULK CLEAR WHEY ISOLATE is dat de smaak niet chemisch is en hij zeer makkelijk wegdrinkt. Ieder portie bevat 20 gram eiwit, weinig calorieën en amper vet. Ook is hij suikerarm, maar heeft hij alsnog een lekkere zoete en verfrissende smaak.

Consumenten zijn zeer te spreken over deze clear whey isolate dankzij de lekkere smaak, goede dosering en het lage vet- en suikergehalte. Meer informatie vind je door op de bovenstaande knop te drukken!

Voordelen BULK CLEAR WHEY ISOLATE

 • Je kiest uit wel 9 verschillende smaken
 • Kies uit de hoeveelheden 500 gram en 1 kilo
 • Dankzij het lage vet, suiker en caloriegehalte kun je meerdere shakes per dag nemen

Nadelen BULK CLEAR WHEY ISOLATE

 • In sommige gevallen klontert hij wat

5. Bodylab Clear Whey Isolate

Bodylab Clear Whey Isolate
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

SMAAK

Voedingswaarden

Op de derde plaats hebben we de Bodylab Clear Whey Isolate verkozen tot beste clear whey isolate grootverpakking.

Je kunt deze clear whey isolate namelijk in twee gewichten aanschaffen, namelijk 720g en 1200g. Dit is een vrij grote inhoud, aangezien de meeste clear whey isolate ongeveer 500g bevatten.

Verder kies je bij de Bodylab Clear Whey Isolate uit drie verschillende smaken en bestaat iedere shake voor 96% uit whey proteïne isolaat. De shakes bevatten weinig vet, koolhydraten en suikers en zijn zeer makkelijk weg te drinken dankzij de fruitige en verfrissende smaak.

De Bodylab Clear Whey Isolate is daarom ideaal voor iedere sporter die houdt van een verfrissend drankje. Deze clear whey isolate is namelijk ook nog eens ontzettend caloriearm. Iedere dosering bevat 20 gram eiwit, maar aangeraden wordt om twee doseringen per keer te nemen waardoor je tot wel 40 gram eiwitten binnenkrijgt.

Voordelen Bodylab Clear Whey Isolate

 • Bestaat voor 96% uit hoogwaardig whey-eiwitisolaat
 • Dosering kan gemakkelijk afgestemd worden op het lichaamsgewicht en de behoefte
 • In kleinere- en grootverpakking te verkrijgen

Nadelen Bodylab Clear Whey Isolate

 • Mixt iets minder makkelijk dan andere clear whey isolate

Waarom een clear whey isolate?

Vraag je je af wat de verschillen of voordelen van een clear whey isolate ten opzichten van een normale eiwitshake zijn? Dan zit je hier aan het goede adres. Hieronder hebben de namelijk de belangrijkste voordelen en verschillen met een normale eiwitshake voor je op een rijtje gezet.

Door deze voordelen en verschillen goed door te lezen ontdek je gemakkelijk of een clear whey isolate wat voor jou is. Dit helpt jou je keuze te vergemakkelijken waardoor je niet onnodig geld hoeft uit te geven en je een miskoop voorkomt.

Minder suiker, vet en calorieën

Een clear whey isolate bevat een stuk minder calorieën dan een normale eiwitshake doordat deze whey-eiwit isolate bevat. Dit is een van de snelst verteerbare eiwitbronnen wat er in combinatie met het lage koolhydraat, vet en suikergehalte voor zorgt dat hij makkelijker te verteren is.

Drinkt gemakkelijk weg

In tegenstelling tot een normale eiwitshake bevat een clear whey isolate geen melkachtige textuur en smaak. Een clear whey isolate shake is namelijk vaak fruitig en heeft een zachte en frisse smaak. Hierdoor drink je hem gemakkelijk weg en is hij ook ideaal om te drinken tijdens je training.

Minder lactose

Omdat een normale whey concentraat een hoog lactosegehalte bevat, kunnen mensen die lactose intolerant zijn beter kiezen voor een clear whey isolate. Deze bevat namelijk aanzienlijk minder lactose waardoor je er uiteraard minder last van hebt.


Welke clear whey isolate is het beste?

Na het testen van tientallen soorten clear whey isolate, kunnen we concluderen dat de clear whey isolate van MyProteïne de beste optie van dit moment is. Deze clear whey isolate beschikt namelijk over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en bevat naast eiwit ook BCAAs en glutamine. 


Waar is clear whey isolate goed voor?

Clear whey isolate is goed voor iedereen die op zoek is naar een eiwitshake die weinig calorieën, suikers en vet bevat. Zo bevat iedere shake gemiddeld 20 gram eiwit, maar zitten hier vaak minder dan 100 calorieën in en amper suikers en vetten. Dit maakt een clear whey isolate geschikt voor iedereen die wilt afvallen of droge spieren wilt opbouwen. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>