Beste Clear Whey Isolate [Test 2023]

Laatste update: september 2023

Best Geteste Clear Whey Isolate

Clear Whey Isolate

Clear Whey Isolate

De beste clear whey isolate van dit moment is overduidelijk de Clear Whey Isolate van MyProteïn. Deze clear whey isolaat is namelijk niet zomaar een eiwitshake, maar bevat hoogwaardig gehydrolyseerd whey-eiwitisolaat en is zeer licht en verfrissend. Dit is ideaal voor iedereen die niet houdt van de normale melkachtige eiwitshakes. Daarnaast bevat hij alsnog 20g eiwit, 4g BCAAs, 3g glutamine en kies je uit bijna 20 verschillende smaken. Met de Clear Whey Isolate geef jij jezelf een verfrissende post-workout eiwitboost!

Clear Whey Isolate is een type eiwitshake waar weinig suikers en vet inzitten, die geen melkachtige smaak en textuur heeft en alsnog 20 gram eiwit per shake bevat. Dit maakt een clear whey eiwitshake de beste keuze voor sporters die willen afvallen of droge spieren willen opbouwen.

Maar welke clear whey isolate is het beste, Welke clear whey isolate opties zijn er en waar moet je op letten bij het aanschaffen van een clear whey isolaat? Deze antwoorden en nog veel meer ontdek je in dit artikel. 

Wij van Fitcode hebben namelijk een ultieme test uitgevoerd waarbij we meerdere soorten clear whey eiwitshakes met elkaar hebben vergeleken. Benieuwd? Lees dan gauw verder en ontdek de verrassende antwoorden!

Top 5 Beste Clear Whey Isolate

Clear Whey Isolate

Beste koop clear whey isolate
1. MyProteïn Clear Whey Isolate

JUICY WHEY ISOLATE

Beste goedkope clear whey isolate

2. JUICY WHEY ISOLATE


Bodylab Clear Whey Isolate

Beste clear whey isolate grootverpakking

3. BodyLab Clear Whey Isolate

BULK CLEAR WHEY ISOLATE

Beste clear whey isolate flavours

4. BULK CLEAR WHEY ISOLATE

Clear Whey Hydro

Beste clear whey isolate hoog gedoseerd

5. Clear Whey Hydro

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke clear whey isolate het beste is, hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

18+ Producten vergeleken

25+  Ervaringen gecheckt

9+ uur onderzoek


Wat is de beste Clear Whey Isolate?

Bij het testen van de verschillende soorten clear whey isolate hebben we rekening gehouden met verschillende categorie winnaars. Zo hebben we de beste opties uit de volgende categorieën opgenomen in onze top 5:

 • Beste koop clear whey isolate
 • Beste budget clear whey isolate
 • Beste clear whey isolate grootverpakking
 • Beste clear whey isolate flavours
 • Beste clear whey isolate hoog gedoseerd

Er zit dus gegarandeerd voor iedereen een geschikte optie tussen. Hieronder vind je voor iedere clear whey isolate uit onze top 5 een korte product omschrijving waarbij we zijn ingegaan op belangrijke criteria zoals de hoeveelheid eiwitten, calorieën die een shake bevat en de verschillende smaak opties.

1. MyProteïn Clear Whey Isolate

MyProteïn Clear Whey Isolate
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

SMAAK

EFFECT

Als beste uit onze test is gekomen de MyProteïn Clear Whey Isolate, maar waarom?

Nou de MyProteïn Clear Whey Isolate bevat, in tegenstelling tot veel andere clear whey isolate, geen chemische smaak en drinkt dus makkelijk weg.

Daarnaast kun je bij aanschaf van de MyProteïn Clear Whey Isolate uit de smaken Bitter Lemon, Orange Mango, Peach Tea, Mojito en Rainbow Candy kiezen. Voor iedereen dus wat wils!

De MyProteïn Clear Whey Isolate is een zeer goed alternatief voor iedereen die geen fan is van de melkachtige smaak en textuur van normale eiwitshakes. Deze clear whey isolate heeft namelijk een verfrissende smaak en bevat alsnog de belangrijke ingrediënten van een goede eiwitshake.

Zo zit er 20 gram eiwit in een MyProteïn Clear Whey Isolate shake, maar ook bevat iedere dosering 4 gram BCAAs, 3g glutamine en minder dan 90 calorieën. Niet voor niets hebben we deze clear whey isolate verkozen tot beste optie van dit moment!

Voordelen MyProteïn Clear Whey Isolate

 • Je kiest uit wel 5 verschillende smaken
 • Iedere shake bevat 20g eiwit, 4g BCAAs en 3g glutamine
 • Slechts 83 calorieën per shake!

Nadelen MyProteïn Clear Whey Isolate

 • Niet de goedkoopste optie

2. JUICY WHEY ISOLATE

JUICY WHEY ISOLATE
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

SMAAK 

EFFECT

De tweede plek in onze top 5 is veroverd door de JUICY WHEY ISOLATE. Deze clear whey isolate van Body&fit bevat namelijk ook 20 gram eiwit isolaat per portie, heeft een laag suiker en vetgehalte en dat allemaal voor een zeer lage prijs.

De JUICY WHEY ISOLATE is daarom de beste budget clear whey isolate van dit moment. Ook kies je bij deze optie uit vijf verschillende smaken, namelijk Apple Pear, Dark & Stormy, Lingonberry, Mango en Raspberry Mojito. 

Ook deze smaken zijn niet chemisch en drinken daarom gemakkelijk weg. Daarnaast bevat deze clear whey isolate absoluut geen melkachtige smaak en textuur, maar wel een heerlijke zachte en verfrissende smaak.

De verpakking bevat 20 shakes en doordat iedere shake slechts 90 kcal bevat is het ook geen schande om meerdere shakes op een dag te drinken voor extra eiwitinname. Wil je meer weten over de JUICY WHEY ISOLATE? Klik dan op de knop hierboven!

Voordelen JUICY WHEY ISOLATE

 • Zeer laaggeprijsde clear whey isolate
 • Deze shakes bevatten zeer weinig suiker en vet
 • De smaak van deze clear whey isolate is niet chemisch

Nadelen JUICY WHEY ISOLATE

 • De smaak is persoonlijk, niet iedereen vindt deze fantastisch

3. Bodylab Clear Whey Isolate

Bodylab Clear Whey Isolate
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

SMAAK

EFFECT

Op de derde plaats hebben we de Bodylab Clear Whey Isolate verkozen tot beste clear whey isolate grootverpakking. Je kunt deze clear whey isolate namelijk in twee gewichten aanschaffen, namelijk 720g en 1200g. Dit is een vrij grote inhoud aangezien de meeste clear whey isolate ongeveer 500g bevatten.

Verder kies je bij de Bodylab Clear Whey Isolate uit drie verschillende smaken en bestaat iedere shake voor 96% uit whey proteïne isolaat. De shakes bevatten weinig vet, koolhydraten en suikers en zijn zeer makkelijk weg te drinken dankzij de fruitige en verfrissende smaak.

De Bodylab Clear Whey Isolate is daarom ideaal voor iedere sporter die houdt van een verfrissend drankje. Deze clear whey isolate is namelijk ook nog eens ontzettend caloriearm. Iedere dosering bevat 20 gram eiwit, maar aangeraden wordt om twee doseringen per keer te nemen waardoor je tot wel 40 gram eiwitten binnenkrijgt.

Voordelen Bodylab Clear Whey Isolate

 • Bestaat voor 96% uit hoogwaardig whey-eiwitisolaat
 • Dosering kan gemakkelijk afgestemd worden op het lichaamsgewicht en de behoefte
 • In kleinere- en grootverpakking te verkrijgen

Nadelen Bodylab Clear Whey Isolate

 • Mixt iets minder makkelijk dan andere clear whey isolate

4. BULK CLEAR WHEY ISOLATE

BULK CLEAR WHEY ISOLATE
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

SMAAK

EFFECT

Op zoek naar een clear whey isolate waarbij je kunt kiezen uit een breed assortiment aan verschillende smaken? Dan ben je op zoek naar de BULK CLEAR WHEY ISOLATE. Deze clear whey isolate hebben we verkozen tot beste optie op het gebied van verschillende flavours.

Zo kies je uit de smaken perzikijsthee, tropical, zomer fruit, blauwe framboos en nog 5 andere smaken. Er zit dus gegarandeerd voor iedereen een gewenste smaak tussen.

Een ander voordeel van de BULK CLEAR WHEY ISOLATE is dat de smaak niet chemisch is en hij zeer makkelijk wegdrinkt. Ieder portie bevat 20 gram eiwit, weinig calorieën en amper vet. Ook is hij suikerarm, maar heeft hij alsnog een lekkere zoete en verfrissende smaak.

Consumenten zijn zeer te spreken over deze clear whey isolate dankzij de lekkere smaak, goede dosering en het lage vet- en suikergehalte. Meer informatie vind je door op de bovenstaande knop te drukken!

Voordelen BULK CLEAR WHEY ISOLATE

 • Je kiest uit wel 9 verschillende smaken
 • Kies uit de hoeveelheden 500 gram en 1 kilo
 • Dankzij het lage vet, suiker en caloriegehalte kun je meerdere shakes per dag nemen

Nadelen BULK CLEAR WHEY ISOLATE

 • In sommige gevallen klontert hij wat

5. Clear Whey Hydro

Clear Whey Hydro
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

SMAAK

EFFECT

De laatste, maar zeker niet de minste clear whey isolate in onze top 5 is de Clear Whey Hydro. Deze clear whey isolate is ook een zeer goede optie en is de beste optie voor iedereen die op zoek is naar een hoog gedoseerde clear whey isolate. Deze clear whey iolate bevat namelijk geen 20 gram, maar wel 22 gram eiwit per dosering!

Hiermee is de Clear Whey Hydro hoger gedoseerd dan veel andere clear whey isolate. Toch is de smaak van deze clear whey isolate alsnog enorm verfrissend en fruitig. Je kunt helaas niet kiezen uit verschillende smaken en zult het daarom moeten doen met de aardbei kers smaak.

Verder bevat deze clear whey isolate amper suikers en vetten, maar bevat hij wel essentiële aminozuren. Iedere dosering bevat 88,87 kcal waardoor hij qua aantal calorieën precies in het midden zit in vergelijking met andere clear whey isolate.

Voordelen Clear Whey Hydro

 • Beschikt over 22 gram eiwit per dosering!
 • Bevat slechts een klein beetje suiker en vet

Nadelen Clear Whey Hydro

 • Je kunt niet kiezen uit verschillende smaken

Waarom een clear whey isolate?

Vraag je je af wat de verschillen of voordelen van een clear whey isolate ten opzichten van een normale eiwitshake zijn? Dan zit je hier aan het goede adres. Hieronder hebben de namelijk de belangrijkste voordelen en verschillen met een normale eiwitshake voor je op een rijtje gezet.

Door deze voordelen en verschillen goed door te lezen ontdek je gemakkelijk of een clear whey isolate wat voor jou is. Dit helpt jou je keuze te vergemakkelijken waardoor je niet onnodig geld hoeft uit te geven en je een miskoop voorkomt.

Minder suiker, vet en calorieën

Een clear whey isolate bevat een stuk minder calorieën dan een normale eiwitshake doordat deze whey-eiwit isolate bevat. Dit is een van de snelst verteerbare eiwitbronnen wat er in combinatie met het lage koolhydraat, vet en suikergehalte voor zorgt dat hij makkelijker te verteren is.

Drinkt gemakkelijk weg

In tegenstelling tot een normale eiwitshake bevat een clear whey isolate geen melkachtige textuur en smaak. Een clear whey isolate shake is namelijk vaak fruitig en heeft een zachte en frisse smaak. Hierdoor drink je hem gemakkelijk weg en is hij ook ideaal om te drinken tijdens je training.

Minder lactose

Omdat een normale whey concentraat een hoog lactosegehalte bevat, kunnen mensen die lactose intolerant zijn beter kiezen voor een clear whey isolate. Deze bevat namelijk aanzienlijk minder lactose waardoor je er uiteraard minder last van hebt.


Welke clear whey isolate is het beste?

Na het testen van tientallen soorten clear whey isolate, kunnen we concluderen dat de clear whey isolate van MyProteïne de beste optie van dit moment is. Deze clear whey isolate beschikt namelijk over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en bevat naast eiwit ook BCAAs en glutamine. 


Waar is clear whey isolate goed voor?

Clear whey isolate is goed voor iedereen die op zoek is naar een eiwitshake die weinig calorieën, suikers en vet bevat. Zo bevat iedere shake gemiddeld 20 gram eiwit, maar zitten hier vaak minder dan 100 calorieën in en amper suikers en vetten. Dit maakt een clear whey isolate geschikt voor iedereen die wilt afvallen of droge spieren wilt opbouwen. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>