Beste Padelschoenen [Test 2023]

Laatste update: september 2023

Best Geteste Padelschoenen

ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN

ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN

De beste padelschoenen van 2023 zijn de ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN. Deze padelschoenen beschikken over een uitstekende stabiliteit en goede demping. Verder zijn ze gemaakt van duurzame materialen waardoor de schoenen ontzettend lang mee gaan. Deze padelschoenen zijn speciaal ontworpen voor een fijn comfort en goede controle op padelbanen. Meer over deze padelschoenen ontdek je via de onderstaande knop!

Ben jij een fanatieke padelspeler die meer uit zijn padelwedstrijden wilt halen? Dan mag een goed paar padelschoenen niet ontbreken in je padeluitrusting. Wij van Fitcode hebben onderzocht welke padelschoenen de beste opties zijn van dit moment.

In dit artikel ontdek je daarom een top vijf beste padelschoenen waarbij we rekening hebben gehouden met verschillende criteria. Zo ontdek je de beste padelschoenen voor heren, beste padelschoenen voor vrouwen, beste padelschoenen voor kinderen etc.

Benieuwd welke padelschoenen de beste optie zijn voor jou? Lees dan gauw verder en ontdek het antwoord!

Top 5 Beste Padelschoenen

ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN

Beste koop padelschoenen
1. ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN

ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES

Beste padelschoenen dames

2. ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES

ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN

Beste padelschoenen heren 2023

3. ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN

ASICS GEL-GAME PADEL 9 JUNIOR

Beste padelschoenen voor jongens

4. ASICS GEL-GAME PADEL 9 JUNIOR


ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR

Beste padelschoenen voor meisjes

5. ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke padelschoenen het beste zijn hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat zijn de beste padelschoenen?

Welke padelschoenen zijn het beste? Het antwoord op deze vraag ontdek je hieronder.

Wij van Fitcode hebben namelijk tientallen soorten padelschoenen met elkaar vergeleken op enkele belangrijke criteria. Zo hebben we gekeken welke padelschoenen beschikken over de beste kwaliteit, beste pasvorm, beste ondersteuning etc.

Daarnaast hebben we deze padelschoenen gecategoriseerd waardoor hieronder voor iedereen de beste opties zijn weergegeven. Ontdek de beste padelschoenen voor mannen, vrouwen, meisjes en jongens etc.

Lees dus gauw verder en ontdek welke padelschoenen het beste bij jou passen!

1. ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN

ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN
Onze Score
9.6

Prijs / kwaliteit

Comfort

DUURZAAM

De beste koop padelschoenen van 2023 zijn de ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN. Deze padelschoenen zijn geschikt voor de fanatieke padelsepelers dankzij de goede ondersteuning en duurzaamheid. Hierdoor kun je gemakkelijk een lange tijd door met deze padelschoenen.

Andere voordelen van de ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN zijn de goede demping waarover hij beschikt. Door deze demping voorkom je gemakkelijk pijnlijke enkels bij het springen en rennen.

De ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN zijn speciaal gemaakt voor padelbanen en zorgen er voor dat je voorzien bent van optimaal grip. Verder zijn ze voor vrijwel allen mannen geschikt doordat hij beschikbaar is in maat 39,5 tot en met 49.

Meer over deze goede padelschoenen ontdek je via de bovenstaande blauwe knop!

Voordelen ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN

 • Speciaal gemaakt voor padelbanen waardoor je voorzien bent van uitstekende controle
 • Deze padelschoenen hebben een goede demping dankzij de schokdempende werking
 • De duurzame schoenen gaan ontzettend lang mee dankzij de goede kwaliteit
 • Kies uit de maten 39 tot en met 49

Nadelen ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN

 • Duurste padelschoenen uit onze top vijf

2. ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES


ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

COMFORT

DUURZAAM

De beste padelschoenen voor dames zijn de ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES. Deze padelschoenen kun je aanschaffen in de maten 37 tot en met 34,5. Verder bieden zij een ontzettend goede ondersteuning waardoor hij ook geschikt is voor dames met zwakke enkels.

De ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES hebben een uitstekend comfort dankzij de geavanceerde technologieën. Verder heeft de EVA-middelzool een schokdempende werking en kun je gemakkelijk alle kanten op bewegen op het padelveld.

De ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES is gemaakt van een uitstekende kwaliteit waardoor ze ontzettend lang mee gaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat de schoenen het binnen de kortste keren begeven.

Als laatste zorgt de GEL-technologie in de achter- en voorvoet er voor dat je voorzien bent van een ongeëvenaard gevoel van comfort!

Voordelen ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES

 • Kies uit de maten 37 tot en met 43,5
 • De GEL-technologie in de achter- en voorvoet voorziet je van een ongeëvenaard comfortabel gevoel
 • Ontzettend goede padelschoenen voor een scherpe prijs!

Nadelen ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL DAMES

 • Niet alle maten zijn altijd verkrijgbaar

3. ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN

ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

COMFORT

DUURZAAM

Op de derde plek hebben we de ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN verkozen tot beste padelschoenen voor heren. Deze padelschoenen beschikken over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en zijn daarmee de beste optie voor mannen die op zoek zijn naar goedkope en goede padelschoenen.

Je kan de ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN aanschaffen in de maten 39,5 tot en met 49. Verder hebben zij een mooi wit design, maar kun je ze ook in het blauw aanschaffen.

De ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN bieden een ontzettend goede ondersteuning dankzij de GEL-technologie waarover hij beschikt en de stevige buitenkant die goed afsluit op je voet en enkels. De ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN heeft daarnaast een EVA-middelzool die zorgt voor een goede schokdempende werking.

Ook de ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN zijn duurzame schoenen die dankzij de goede kwaliteit ontzettend lang mee gaan!

Voordelen ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN

 • Kies uit de maten 39,5 tot en met 49
 • Bieden een goede ondersteuning en voorzien je van optimaal comfort
 • Deze schoenen zijn duurzaam en speciaal gemaakt voor padelbanen

Nadelen ASICS GEL-DEDICATE 8 PADEL HEREN

 • Niet verkrijgbaar in maten kleiner dan 39 of groter dan 49

4. ASICS GEL-GAME PADEL 9 JUNIOR

ASICS GEL-GAME PADEL 9 JUNIOR
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

COMFORT

DUURZAAM

Wil je padelschoenen voor je zoontje aanschaffen? Dan kun je het beste gaan voor de ASICS GEL-GAME PADEL 9 JUNIOR. Deze padelschoenen zijn ideaal voor kinderen dankzij de kleine maat en het uitstekende comfort.

De ASICS GEL-GAME PADEL 9 JUNIOR kunnen worden aangeschaft in de maten 37,5, 38, 39, 39,5 en 40. Verder zijn ze zeer flexibel, maar bieden ze wel de ondersteuning die de enkels en voeten van je zoontje nodig heeft.

Deze padelschoenen zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit en gaan daarom lang mee waardoor je pas nieuwe schoenen hoeft aan te schaffen wanneer hij de oude is ontgroeid. Ook deze padelschoenen zijn speciaal gemaakt voor padelbanen en voorzien de speler daarom van optimale controle en comfort om te bewegen op de padelbaan.

Ook deze padelschoenen zijn voorzien van GEL-technologie in zowel de achter- als voorvoet. Meer over deze padelschoenen ontdek je via de bovenstaande blauwe knop!

Voordelen ASICS GEL-GAME PADEL 9 JUNIOR

 • Deze padelschoenen zijn in 5 verschillende maten te verkrijgen
 • Dankzij de duurzaamheid gaan deze padelschoenen lang genoeg mee om er uit te groeien
 • Deze padelschoenen zorgen voor een optimaal comfort en ondersteuning op de padelbaan

Nadelen ASICS GEL-GAME PADEL 9 JUNIOR

 • Niet verkrijgbaar in de maten kleiner dan 37 en groter dan 40

5. ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR

ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

COMFORT

Duurzaam

Als laatste hebben we de ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR verkozen tot beste padelschoenen voor meisjes. Het grote voordeel van deze padelschoenen is dat ze in de maten 34,5 tot en met 40 verkrijgbaar zijn. Hierdoor zit er gegarandeerd voor je dochter een geschikte optie tussen.

Verder kun je deze padelschoenen ook in het wit/blauw/geel aanschaffen. Dit paar ontdek je door op de bovenstaande blauwe knop te klikken. De ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR zijn erg flexibel, maar zorgen voor een goede ondersteuning tijdens het padellen.

Ook de ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR zijn speciaal gemaakt voor padelbanen en zorgen er voor dat je vrij kunt bewegen, maar tegelijkertijd goede ondersteuning krijgt. De ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR zijn duurzaam en gaan ontzettend lang mee waardoor je een lange tijd door kunt met deze padelschoenen.

Voordelen ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR

 • De ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR zijn flexibel, maar bieden een goede ondersteuning
 • Voelen enorm comfortabel en zitten goed om de voet

Nadelen ASICS GEL-GAME 9 PADEL JUNIOR

 • Niet alle maten zijn altijd verkrijgbaar

Waar moet je op letten bij het kopen van padelschoenen?

Padelschoenen kopen kan lastiger zijn dan je denkt. Je moet namelijk op meerdere criteria letten wanneer je padelschoenen wilt aanschaffen. Zo kun je letten op grip, comfort, kwaliteit, duurzaamheid en nog veel meer.

Hieronder hebben we de 3 belangrijkste criteria waar je op kunt letten wanneer je padelschoenen wilt aanschaffen, voor je op een rijtje gezet. Neem deze criteria zeker door om een miskoop te voorkomen en gemakkelijk de beste optie in huis te halen. Deze criteria hebben we namelijk ook getest in onze beste padelschoenen vergelijking.

Grip

Bij het aanschaffen van padelschoenen is grip een belangrijke criteria om op te letten. Padel wordt namelijk gespeeld op een kunstgras oppervlak dat van zichzelf vrij glad is. Op normale schoenen glijd je daarom onnodig wat de kans op blessures vergroot.

Het is daarom essentieel dat de padelschoenen goede grip bieden op deze ondergrond. In onze top vijf vind je allerlei padelschoenen die speciaal ontworpen zijn voor de padelbanen. Deze schoenen zijn geschikt voor kunstgras en bieden doorgaans een betere grip.

Comfort

Ook moeten de padelschoenen lekker zitten. Het is namelijk automatische een miskoop wanneer je padelschoenen niet lekker om je voet zitten. Hierdoor krijg je eerder last van pijn en ook heeft dit een negatieve impact op je padelspel.

Kies daarom altijd padelschoenen die beschikken over een goed comfort en een fijne pasvorm. Je kunt informatie over het comfort en de pasvorm van padelschoenen vaak terugvinden in de productomschrijving van de modellen. Ook is het altijd raadzaam om de reviews van padelschoenen goed in de gaten te houden.

Stabiliteit en ondersteuning

Als laatste is het belangrijk dat de padelschoenen je voeten voldoende ondersteuning en stabiliteit bieden. Ook deze aspecten zijn namelijk enorm belangrijk bij het voorkomen van blessures. Padelschoenen moeten voldoende demping hebben, goed om de voet zitten en stevig zijn.

Informatie over de stabiliteit en ondersteuning van padelschoenen, kun je vrijwel altijd terugvinden in de productomschrijving en reviews van een specifiek model. Neem daarom altijd de tijd om deze goed door te lezen voordat je zomaar een paar padelschoenen aanschaft.


Wat zijn goede padelschoenen?

De ASICS GEL-RESOLUTION 9 PADEL HEREN zijn goede padelschoenen die de voeten goed ondersteunen tijdens intensieve potjes padel. Deze padelschoenen bieden comfort en ondersteuning waardoor je erg wendbaar bent op het veld en gemakkelijk een lange tijd kunt spelen.


Hoe hebben jullie getest?

Om te bepalen wat de beste padelschoenen van dit moment zijn hebben we meer dan 10 verschillende padelschoenen vergeleken op een aantal criteria. Zo hebben we bij het opstellen van onze top vijf gekeken naar de verschillende opties, prijs-/kwaliteit en productspecificaties.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>