Beste Pre Workout voor Gamers [Test 2023]

Laatste update: september 2023

Best Geteste Pre Workout voor Gamers

Chemical Warfare The Bomb

Chemical Warfare The Bomb

Wat is de beste pre workout voor gamers? Na tientallen opties vergeleken te hebben kunnen we concluderen dat de Chemical Warfare The Bomb de beste pre workout is voor gamers. Deze pre workout kan worden aangeschaft in vier smaken, bevat per pot 40 doseringen en bevat uitstekende ingrediënten om je energie en focus te verbeteren. Zo bevat hij 200 mg cafeïne, 3500 mg citrulline-malaat, 1750 mg beta-alanine en een reeks nootropics. Meer ontdek je via de blauwe knop hieronder!

Wil jij je focus en energieniveau verbeteren om je gameprestaties te verleggen? Dan kan een pre workout voor gaming een goede optie zijn voor jou. Met een pre workout die speciaal is ontworpen voor gamers, verhoog je namelijk je focus en energieniveau waardoor je alerter wordt en sneller reageert.

In dit artikel ontdek je wat de beste pre workouts voor gamers zijn en waar je op moet letten bij het kopen van een pre workout speciaal voor gamen. Wacht dus niet langer en lees gauw verder om te ontdekken welke pre workout voor gaming het beste bij jou past!

Top 5 Beste Pre Workouts voor Gamers

Chemical Warfare The Bomb

Beste koop Pre Workout voor Gamers
1. Chemical Warfare The Bomb

XXL Nutrition Game On

Beste pre workout voor gamers met cafeïne

2. XXL Nutrition Game On

Ghost Gamer Warheads

Beste pre workout voor focus en energie

3. Ghost Gamer Warheads

Command Nootropic

Beste nootropic poeder voor gamers

4. Command Nootropic

Rebels Rampage Energy Booster

Beste goedkope pre workout voor gamers

5. Rebels Rampage Energy Booster

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke pre-workout voor gamers het beste is, hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

14+ Producten vergeleken

25+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat zijn de Beste Pre-workouts voor gamers?

Welke pre workout voor gamers is het beste? Deze vraag hebben wij onszelf gesteld bij het creëren van dit artikel.

Hieronder ontdek je wat de vijf beste pre workouts voor gamers zijn aan de hand van onze uitgebreide vergelijking. Wij van Fitcode hebben namelijk tientallen pre workouts vergeleken op samenstelling, prijs-/kwaliteit en nog veel meer om alleen de beste opties te selecteren in onze top vijf beste pre workouts voor gaming.

Hieronder ontdek je voor iedere gaming pre workout uit onze top vijf een korte productomschrijving. Ook hebben we van ieder model de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet waardoor het maken van een keuze nog makkelijker wordt.

1. Chemical Warfare The Bomb

Chemical Warfare The Bomb
Onze Score
9.6

Prijs / kwaliteit

Smaak

effect

De Chemical Warfare The Bomb is verkozen tot beste koop pre workout voor gamers om verschillende redenen. Allereerst bevat deze pre workout een ontzettend goede formule en de juiste hoeveelheid ingrediënten.

Zo bevat deze pre workout per scoop 200 mg cafeïne, 3500 mg citrulline-malaat, 1750 mg beta-alanine en een reeks aan nootropics. Verder bevat de Chemical Warfare The Bomb ook ondersteunende ingrediënten zoals betaïne en het gepatenteerde S7, Infinergy® en Teacrine®.

De Infinergy® en Teacrine®kan in vier verschillende smaken worden aangeschaft, namelijk Caribbean Crush, Disco Candy, Dragons Blood en Super Stars. Verder bevat iedere pot van de Infinergy® en Teacrine® 40 servings waardoor je met een pot direct 40 game sessies voorzien bent van een goede booster.

Wil je je energieniveau en alertheid vergroten? Dan is de Infinergy® en Teacrine® een zeer goede optie voor jou!

Voordelen Chemical Warfare The Bomb

 • Bevat een uitstekende formule en de juiste hoeveelheden ingrediënten
 • Kies uit 4 verschillende heerlijke smaken
 • Ieder pot bevat precies 40 doseringen voor 40 goede game sessies
 • Deze pre workout beschikt over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding

Nadelen Chemical Warfare The Bomb

 • Er zijn goedkopere gaming pre workouts op de markt

2. XXL Nutrition Game On

XXL Nutrition Game On
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

SMAAK

EFFECT

Op de tweede plaats hebben we de XXL Nutrition Game On geplaatst in onze top vijf. Deze gaming pre workout beschikt namelijk over een uitstekend cafeïnegehalte welke uit guarana extract en black pepper extract komen. Met 90 mg aan cafeïne ben je voorzien van voldoende cafeïne om je energie en alertheid op het juiste niveau te krijgen.

Het voordeel van de XXL Nutrition Game On is dat je je na het nemen van deze pre workout comfortabel voelt en geen nerveus of extreem opgewekt gevoel krijgt waardoor je je niet op je gemak voelt. 

Verder bevat de XXL Nutrition Game On allerlei effectieve ingrediënten zoals taurine, l-tyrosine, l-carnitine, verschillende vitamine en nog veel meer. De precieze ingrediënten van deze pre workout ontdek je door op de bovenstaande blauwe knop te drukken.

Het nadeel van de XXL Nutrition Game On is dat hij in slechts 1 hoeveelheid en 1 smaak te verkrijgen is. Veel verschillende keuzes zijn er dus niet. De smaak waarin je hem kunt verkrijgen is wel een favoriet, namelijk Cherry.

Voordelen XXL Nutrition Game On

 • Bevat een goede hoeveelheid van de juiste ingrediënten om maximaal te profiteren van de pre workout
 • Is te verkrijgen in de favoriete smaak Cherry
 • De prijs-/kwaliteitsverhouding van deze pre workout is erg goed

Nadelen XXL Nutrition Game On

 • Helaas geen keuze uit meerdere smaken of verschillende hoeveelheden

3. Ghost Gamer 

Ghost Gamer Warheads
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

SMAAK

EFFECT

Op de derde plaats hebben we de Ghost Gamer geplaatst in onze top vijf. Deze pre workout hebben we verkozen tot beste pre workout voor focus en energie dankzij de uitgebreide formule waarover hij beschikt.

De Ghost Gamer combineert namelijk een flink aantal vitamines en mineralen die worden ondersteund door ingrediënten zoals nooLVL®, Taurine, L-Tyrosine, Cognizin Citicoline®. Verder bevat de Ghost Gamer  ingrediënten zoals vitamine B, C, D en E en meer.

Zo bevat de Ghost Gamer ook 75 mg cafeïne en 25 mg AstraGni. Je kunt bij de Ghost Gamer kiezen uit drie verschillende smaken waaronder Blue Raspberry, Peach en Warheads Sour Watermelon.

Meer over de Ghost Gamer en de laagste prijs van dit moment ontdek je door op de blauwe knop te drukken.

Voordelen Ghost Gamer 

 • Kies uit 7 verschillende smaken waaronder twee cafeïne vrije smaken
 • Kies uit een pot of sample om de pre workout te proberen
 • Bevat hoge doseringen voor een hele scherpe prijs

Nadelen Ghost Gamer 

 • Bevat geen creatine wat sommige sporters juist wel willen

4. Command Nootropic

Command Nootropic
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

SMAAK

EFFECT

Op plaats 4 vind je de Command Nootropic welke we verkozen hebben tot beste nootropic poeder voor gamers. Deze pre workout bevat 400 gram zero sugar pre workout die je game sessies naar het nieuwe niveau gaan tillen. Je kiest bij de Command Nootropic uit vier smaken waaronder Tropisch en Druif.

Verder bevat iedere scoop van de Command Nootropic 150 mg cafeïne voor nog meer focus en concentratie. Het zink dat in deze pre workout zit zorgt er voor dat de normale cognitieve functies ondersteund worden. Verder draagt de Vitamine A in deze pre workout bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.

Het enige nadeel is de wat hogere prijs van deze pre workout. Deze pre workout is namelijk de duurste optie uit onze top vijf, maar bevat ook wel een uitstekende formule en veel inhoud waardoor je veel gaming sessie hier gebruik van kunt maken.

Voordelen Command Nootropic

 • Beste nootropic poeder dankzij de fantastische formule
 • Kies uit vier smaken waaronder Tropisch en Druif
 • Deze pre workout bevat, in tegenstelling tot veel andere pre workouts, geen suiker

Nadelen Command Nootropic

 • Duurste optie uit onze top vijf 

5. Rebels Rampage Energy Booster

Rebels Rampage Energy Booster
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

SMAAK

EFFECT

Plaats vijf is ingenomen door de Rebels Rampage Energy Booster welke we verkozen hebben tot beste goedkope pre workout voor gamers. Deze pre workout is namelijk veruit de goedkoopste optie uit deze top vijf en beschikt alsnog over een goede formule en lekkere smaak.

Qua smaak kun je kiezen uit de smaken Blueberry Bomb, Hanwe Hurricane, Redfruit Redemption en Tropical Thunder. Verder bevat de Rebels Rampage Energy Booster 219 mg cafeïne per portie wat een vrij hoge dosering is. Ook bevat deze pre workout ingrediënten zoals Alpha-GPC, tryptofaan, L-tyrosine en taurine. 

De Rebels Rampage Energy Booster bevat ook een rijke samenstelling aan vesrchillende vitamines die bijdragen aan een verhoogd concentratieniveau. 

De Rebels Rampage Energy Booster is heel gemakkelijk met water te mixen om hem vervolgens weg te drinken als een verfrissend sapje.

Voordelen Rebels Rampage Energy Booster

 • Ontzettend goedkope pre workout die beschikt over een goede samenstelling
 • Bevat naast 219 mg cafeïne ook vele andere effectieve ingrediënten
 • Kies uit vier smaken die ieder verfrissend zijn

Nadelen Rebels Rampage Energy Booster

 • Geen keuze uit meerdere hoeveelheden

Waar moet je op letten bij het kopen van Pre Workout voor Gamers?

Wil je een pre workout voor gamen kopen? Dan kan het verstandig zijn om goed naar de onderstaande criteria te kijken.

De onderstaande criteria hebben we opgesteld om jou te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Het kan namelijk best lastig zijn om een pre workout voor gamen aan te schaffen. Je moet namelijk op meerdere factoren letten zoals ingrediënten, doseringen, smaken en de prijs-/kwaliteit.

Wij raden je daarom zeker aan om bij het aanschaffen van een pre workout voor gamen, goed rekening te houden met de criteria die we hieronder hebben opgesomd. Alleen op die manier verklein je gemakkelijk de kans op een miskoop!

Energie en focus

Pre workout voor gamers is speciaal ontwikkeld om zowel het energieniveau als de focus te vergroten. Om deze reden is het belangrijk dat de gewenste pre workout beschikt over de juiste hoeveelheden van de juiste ingrediënten.

Het is daarom altijd belangrijk om te letten op ingrediënten zoals cafeïne, taurine, tyrosine en verschillende B-vitaminen. Deze stoffen dragen namelijk bij aan het vergroten en verbeteren van zowel de alertheid als je concentratie.

Informatie over deze ingrediënten en de hoeveelheden vind je vrijwel altijd op de productpagina en op het etiket van de desbetreffende pre workout. Afhankelijk van je tolerantie en gewenste effecten zijn bepaalde hoeveelheden gewenst. Dit is een kwestie van uitproberen, maar neem nooit meer dan de beschreven aanbevolen hoeveelheid.

Prijs-/kwaliteitsverhouding

Pre workouts voor gamers zijn er in allerlei soorten, maten, prijzen etc. Om er voor te zorgen dat je niet te veel betaald voor een slechte pot pre workout, is het belangrijk dat je de eerder benoemde ingrediënten goed doorneemt. Soms misleiden plaatjes en teksten op een pot pre workout namelijk enorm waardoor een optie beter lijkt dan dat hij daadwerkelijk is.

Neem daarom altijd een kijkje op het label om een inzicht te verschaffen in welke ingrediënten er in de pre workout zitten en in welke hoeveelheden deze aanwezig zijn. Vervolgens kun je deze onderling met elkaar vergelijken en de prijs hierbij betrekken om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Op die manier vind je de beste prijs-/kwaliteitsverhouding pre workout.

Gezondheid en veiligheid

Pre workouts worden over het algemeen genomen om de sportprestaties te verbeteren. In het geval van gamen gaat het vooral om het mentale aspect dat een boost moet krijgen, dit terwijl normale pre workouts ook op het fysieke aspect zijn gericht.

Het is daarom belangrijk om te onthouden dat je als gamer niet zomaar iedere pre workout kunt aanschaffen. Veel normale pre workouts bevatten namelijk ingrediënten die fijn zijn in de sportschool, maar minder fijn zijn achter je computer.

Daarnaast zijn deze pre workouts vaak zo hoog gedoseerd dat je er vrij weinig aan hebt op je zolderkamer. Kies daarom altijd een pre workout die gericht is op gamers om er voor te zorgen dat je de juiste ingrediënten en juiste hoeveelheden in huis haalt.


Wat doet pre workout met je lichaam?

Pre workout zorgt voor een verhoogde alertheid en meer energie waardoor je langer gefocust kunt blijven. Dit zijn gewenste effecten voor zowel krachttrainers als duursporters, maar ook zijn er pre workouts die het mentale aspect ondersteunen. Zo zijn er zelfs speciale pre workouts voor gamers die de gameprestaties verbeteren.


Welke supplementen zitten er in een pre workout?

Dit kan heel erg verschillen doordat elke pre workout anders is gemaakt. Bijna alle pre workouts hebben citrulline. Dit zorgt voor extra energie. Vitamine c is een goedje wat helpt om te herstellen. Dit wordt er ook vaak aan toegevoegd.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>