Beste Snurkbeugel [Test 2023]

Laatste update: november 2023

Best Geteste Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk

Zeg maar dag tegen het gesnurk van jou of je partner! Mr. Anti Snurk is al bijna tien jaar de leidende oplossing tegen snurken. Deze anti snurk beugel houdt de onderkaak 's nachts in positie waardoor je goed kunt ademen, ook wanneer je op je rug ligt. 


Probeer het nu 14 dagen gratis uit. Niet goed = geld terug!

Heb je last van zwaar snurken of wordt je iedere nacht uit je slaap gehouden door het gesnurk van je partner? Dan biedt een snurkbeugel uitkomst. Fitcode heeft voor jou alle snurkbeugels getest, vergeleken en geanalyseerd. In dit artikel nemen we je mee naar de testresultaten, waaronder de effectiviteit, het draagcomfort, de duurzaamheid en reviews van andere gebruikers. Wat is de beste snurkbeugel voor jou of je partner? Je leest het hier! 

Top 5 Beste Snurkbeugels

Beste Koop Snurkbeugel
1. Mr. Anti Snurk

dr breathe well 4 in 1

Beste neusspreider tegen snurken

2. Dr. Breathe Well snurk pakket 4-in-1

duo pack

Beste Snurkbeugel Set

3. Mr. Anti Snurk Duo pack - Anti snurkbeugel

Breathec Anti Snurkbeugel Advanced Verstelbaar

Beste Snurkbeugel Zware Snurker

4. Breathec Anti Snurkbeugel Advanced Verstelbaar

Anti Snurk Beugel TrendX

Beste Budget Snurkbeugel

5. Anti Snurk Beugel TrendX

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke voetbal het beste is, hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

14+ Producten vergeleken

25+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat is de beste Snurkbeugel?

Fitcode is hét platform als het gaat om gezondheid en sport. We hebben voor jou de allerbeste snurkbeugels getest en een ultieme top 5 samengesteld. Kies voor de beste beugel voor jou, een betere gezondheid en geef jezelf een goede nachtrust met gebruik van deze snurkbeugels. Alleen de meest effectieve en veilige snurkbeugels hebben deze top 5 gehaald. Lees dus snel verder en ontdek welke snurkbeugel perfect voor jou is.

1. Smath Anti Snurkbeugel Pro

Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

Duurzaamheid

De beste snurkbeugel van 2023 is absoluut de Mr. Anti Snurk. De grootste oorzaak van snurken is namelijk het blokkeren van je luchtwegen. Vooral wanneer je op je rug ligt zorgt je gehemelte ervoor dat je lichtwegen niet volledig vrij zijn en je gaat snurken.

De anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk is wetenschappelijk getest en aangetoond dat in 98% van de gevallen de beugel zijn werk deed. Geen wonder dat je een niet goed, geld terug garantie krijgt bij dit product. Hiermee kun je het 14 dagen lang uitproberen!

Voordelen Mr. Anti Snurk

 • Wetenschappelijk getest door het NCBI
 • Zit comfortabel in de mond
 • Niet tevreden? Geld terug!

Nadelen Mr. Anti Snurk

 • Niet geschikt voor mensen met slaapapneu, uitsluitend voor snurkende mensen

2. Dr. Breathe Well

dr breathe well 4 in 1
Onze Score
9.1

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

DUURZAAMHEID

Niet alleen een beugel maar nog 3 andere effectieve middellen voor nasale snurkers. Dit 4-in-1 pakket bevat 2 verschillende neusspreiders, een snurkbeugel en neuspleisters. Allemaal hebben ze het zelfde effect; het verwijden van je neusgaten om de ademhaling te verbeteren en nasaal snurken tegen te gaan

Om goed te kunnen slapen is het niet alleen belangrijk dat het helpt tegen het snurken, maar ook dat het comfortabel zit. Eigenlijk wil je er helemaal niks van voelen. Wij vonden de zachte neuspleisters het best werken, maar het verschilt per persoon. Dit is het perfecte testpakket voor de snurker die nog niet weet welk middel het best bij hem/haar werkt.

Voordelen Dr. Breathe Well

 • 4 verschillende oplossingen om uit te testen
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Goede prijs

Nadelen Dr. Breathe Well

 • Je blijft altijd pleisters of spreiders over houden die je zelf niet gebruikt

3. Mr. Anti Snurk Duo pack - Anti snurkbeugel

duo pack
Onze Score
8.9

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

DUURZAAMHEID

Aangezien Mr. Anti Snurk de onbetwiste leider is in de markt, en ook veruit de beste is volgens Fitcode, is het niet gek dat we deze nog een keer terugvinden in het artikel. Het duo pack bestaat uit 2 snurkbeugels. Perfect dus voor koppels die beiden last hebben van snurken, of handig voor iedereen die de beugel veel gebruikt.

Verder zitten er geen verschillen met de normale beugel van Mr. Anti Snurk, behalve dat je goedkoper uit bent dan wanneer je 2 losse artikelen zou aanschaffen. Uiteraard geldt hier ook; 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Voordelen Mr. Anti Snurk Duo pack - Anti snurkbeugel

 • 100% effectief vanaf dag één
 • Ideaal voor koppels
 • Wetenschappelijk bewezen

Nadelen Mr. Anti Snurk Duo pack - Anti snurkbeugel

 • Niet geschikt voor mensen met slaapapneu, uitsluitend voor snurkende mensen

4. Breathec Anti Snurkbeugel Advanced Verstelbaar

Breathec Anti Snurkbeugel Advanced Verstelbaar
Onze Score
8.7

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

DUURZAAMHEID

Als beste snurkbeugel voor zware snurkers komt uit onze testen de Breathec Anti Snurkbeugel Advanced Verstelbaar. Deze snurkbeugel is geschikt voor zware snurkers en snurkers met een lactose-allergie. Kies voor de Breathec Anti Snurkbeugel en raak overtuigd.

Het slimme bitje van deze beugel houdt de mondspieren omhoog tijdens het slapen, waardoor je de hele nacht door vrij kunt ademen. Het snurken stopt in de meeste gevallen direct, dat wil zeggen vanaf de eerste dag van gebruik. De snurkbeugel is gemaakt van anti-allergene en voedselveilige EVA materialen. Je kunt deze eenvoudig vormen en stellen naar je gebit. De Breathec Anti Snurkbeugel Advanced is niet geschikt voor lichte snurkers.

Voordelen Breathec Anti Snurkbeugel Advanced Verstelbaar

 • Effectief vanaf dag één
 • Voordelig in prijs en zowel geschikt voor (zwaar) snurken als tandenknarsen
 • Gemaakt van anti-allergene en voedselveilige EVA materialen

Nadelen Breathec Anti Snurkbeugel Advanced Verstelbaar

 • Uitsluitend voor zware snurkers

5. Anti Snurk Beugel TrendX

Anti Snurk Beugel TrendX
Onze Score
8.5

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

DUURZAAMHEID

De laatste snurkbeugel-categorie is de beste budget snurkbeugel. Deze snurkbeugel is geschikt voor gezonde volwassenen en snurkers die sceptisch zijn om veel geld uit te geven voor een (eerste) snurkbeugel, maar wel willen starten met het proberen van een snurkbeugel. Herken jij jezelf hierin? Koop dat de Anti Snurk Beugel van TrendX.

Het is een zeer voordelig geprijsde snurkbeugel. Je kan deze vormen door de beugel iedere avond voor het slapen te verwarmen. Het is gemaakt van zachte siliconen voor een comfortabel gevoel met weinig compressie. Na een aantal nachten zul je het effect van deze anti snurkbeugel merken en zal je partner en de rest van je huishouden blij zijn dat jij een snurkbeugel geprobeerd hebt!

Voordelen Anti Snurk Beugel TrendX

 • Zeer laag geprijsd
 • Gemaakt van zacht siliconen voor comfort
 • Zachte compressie waarbij de tong alle ruimte heeft

Nadelen Anti Snurk Beugel TrendX

 • Niet geschikt voor kinderen, mensen met epilepsie en mensen met gezondheidskwalen

Waar moet je op letten bij het kopen van een Snurkbeugel?

Bij het aanschaffen van een snurkbeugel zijn er een aantal dingen om op te letten, zodat je geen miskoop doet! Welke beugel past bij jou (en je partner)? In welke mate snurk jij of je partner en hoe snel wil je effect zien? 

Gemak en comfort

Kies je voor gemak en comfort? Kies dan voor de best geteste producten en geef iets meer geld aan de aanschaf uit. Want als het product duurzaam is, verdien je dit ook weer terug. Gemak vindt je in de snurkbeugels, de sets kunnen iets ingewikkelder zijn, zo net voor het slapen gaan. Let er tot slot voor op dat de aanbieder een 100% tevredenheidsgarantie afgeeft en de fabrikant 100% achter het comfort en de effectiviteit van zijn product staat.

Pak ook tandenknarsen aan!

De beste snurkbeugels zijn ook geschikt om tandenknarsen tegen te gaan. Heb jij hier last van? Kies dan voor de premium merken en de beste snurkbeugel merken, zoals Nuvance en Napson. Het knarsetanden stopt vanaf dag één en dit zorgt voor nog meer en betere nachtrust voor jou (en je partner).

De zware snurkers

Ben je een echt zware snurker en ligt eigenlijk iedereen in huis wakker van jouw snurken? Doe dan vooraf extra onderzoek naar een snurkbeugel speciaal voor jou! Het is zonde als je ontevreden bent over een snurkbeugel als deze eigenlijk niet geschikt is voor hele zware snurkers. Er zijn speciaal voor jou beugels en merken zoals Breathec.


Is een snurkbeugel effectief?

Een snurkbeugel is bij de meeste snurkers effectief. Bij 90% van de snurkers wordt het minder tot niets.


Waar kan je een snurkbeugel kopen?

Je kunt een snurkbeugel op verschillende plekken kopen. Op advies van een specialist bij de tandarts of gewoon op een webshop.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>