Best Geteste Tafeltennisbatje
Pongori TTR 100 Allround ITTF
Tafeltennis is de ideale activiteit voor zowel jong als oud. Lekker op de camping, op het werk of in je eigen tuin iedereen van het kastje naar de muur spelen.
De Pongori TTR 100 Allround is meer dan geschikt voor de (re)creatieve speler zoals jij. Met dit Tafeltennisbatje in je hand speel je jouw tegenstanders helemaal weg! Zo ervaar je meer controle om de ballen makkelijker terug te slaan en kun je dankzij de kleefkracht met extra veel spin slaan.
Tafeltennis - ook wel Ping Pong - is een leuke en toegankelijke activiteit die op elke niveau gespeeld kan worden. Of je nu jong, oud, onervaren of ervaren bent, voor iedereen is dit snelle spelletje vermakelijk om te spelen. Ondanks je niveau wil je natuurlijk wel de beste batje in je handen hebben, want hoe ga je anders iedereen van het kastje naar de muur spelen?
Helaas is de zoektocht naar de juiste Tafeltennisbatje niet echt simpel door het enorme aanbod. Gelukkig hebben wij van Fitcode in een uitgebreid onderzoek, de Top 5 Beste Tafeltennisbatjes geselecteerd.
Benieuwd naar deze top 5? Bekijk het dan snel hieronder!
Top 5 Beste Tafeltennisbatjes
Om te bepalen welke Tafeltennisbatjes het beste zijn, hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten.
19+ Producten vergeleken
25+ Ervaringen gecheckt
8+ uur onderzoek
Wat zijn de beste Tafeltennisbatjes?
Wij van Fitcode hebben onderstaand de Top 5 Beste Tafeltennisbatjes uitgebreid uitgelicht. Zo kun je zelf bepalen welke Tafeltennisbatje het beste is voor jou aan de hand van:
- Prijs-kwaliteitverhouding
- Stevigheid
- Materiaal
Ontdek hieronder de geselecteerde Tafeltennisbatjes!
1. Pongori TTR 100 Allround ITTF
Wil je lekker recreatief spelen op de camping, op werk of in je eigen tuin? Dan is de Pongori TTR 100 Allround ITTF een absolute aanrader. Met dit tafeltennisbatje ben je een nachtmerrie voor elke tegenstander, maar hoe dan?
Ten eerste ervaar je veel meer controle dan de gemiddelde Tafeltennisbatje. Als gevolg kun je gemakkelijker de bal terugslaan. En ten tweede kun je bij het terugslaan extra spin aan de bal geven dankzij de kleefkracht. Ideaal om je tegenstander van het kastje naar de muur te spelen!
Verder voelt die erg comfortabel in hand met een lichtgewicht van 171 gram. Kortom, de ideale Tafeltennisbatje!
Voordelen PONGORI TTR 100 ALLROUND ITTF
Nadelen PONGORI TTR 100 ALLROUND ITTF
2. Pongori TTR 900 Speed
Ben je een ervaren tafeltennisspeler die een aanvallende speelstijl hanteert? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. De Pongori TTR 900 Speed is namelijk de beste optie. Maar wat maakt deze Tafeltennisbatje zo goed?
Het rubber is de absolute hoofdreden waarom dit Tafeltennisbatje zo goed is. Pongori stopt namelijk veel tijd en moeite om de hoogwaardige kwaliteit van haar Tafeltennisbatjes te waarborgen. Zo worden de rubbers getest door onder andere de voormalig #1 van de Wereld, Jean-Michiel Saive.
Het rubber is dan ook niet voor niets goedgekeurd voor officiële wedstrijden dankzij de certificering van de ITTF, ook wel de officiële Tafeltennisorganisatie. Je zal merken dat je door dit batje meer controle en spin hebt.
Bovendien ligt dit batje erg comfortabel in de hand dankzij het lichtgewicht en houten materiaal. Ideaal dus om je tegenstanders met snel spel te verschalken!
Voordelen PONGORI TTR 900 SPEED
Nadelen PONGORI TTR 900 SPEED
3. Cornilleau Duopack
Ervaar dankzij de Connilleau Duopack veel speelplezier met je familie, vrienden of collega's. Want met de Duopack heb je niet 1, maar zelfs 2 batjes en ook nog eens 3 Ping Pong ballen! Hoe top is dat?
En dat is niet het enige uiteraard. Het zachte hout en rubber zorgen ervoor dat je optimale controle hebt. Daarnaast is het rubber licht kleverig waardoor je een fijne spin kan genereren.
Mocht je je afvragen of deze Tafeltennisbatjes ook geschikt zijn om toernooien of competitie mee te spelen? Dan is het antwoord: Ja. De batjes zijn namelijk goedgekeurd door de ITFF, wat inhoudt dat ze voor officiële wedstrijden gebruikt mogen worden.
Voordelen CORNILLEAU DUOPACK
Nadelen CORNILLEAU DUOPACK
4. Pongori Outdoor PPR 100
Van plan om lekker in de buitenlucht te gaan tafeltennissen? Niet met een normaal batje toch? Want voor buiten zijn er speciale batjes gemaakt en uiteraard hebben wij zo'n uitstekende model geselecteerd, namelijk de Pongori Outdoor PPR 100.
Dit stevige Tafeltennisbatje is voorzien van een aantal hoogstaande eigenschappen. Zo ervaar je een hele fijne gebruiksgemak door de ergonomische greep. Daarnaast zorgt het kunststof materiaal voor schok- en weerbestendigheid. En geen zorgen als die toch beschadigt raakt, want je heb tot wel 10 jaar garantie!
Het mooiste is dat dit batje is gemaakt van gerecyclede kunststof, waardoor de CO2-impact van Pongori met 8% is verminderd. Hoe top is dat? Kortom, de ideale Tafeltennisbatje voor buiten op het schoolplein, op de camping of in je eigen tuin.
Voordelen PONGORI OUTDOOR PPR 100
Nadelen PONGORI OUTDOOR PPR 100
5. Pongori PPR 100
Met de Pongori PPR 100 heb je voordeligste optie voor optimale speelplezier met je vrienden, collega's of vrienden.
Zo zorgen de trage rubbers voor maximale controle, wordt de snelheid vermindert dankzij een dunne en zachte schuimlaag en kun je extra spin genereren dankzij de kleverige rubber. Kort maar krachtig, want meer is er niet nodig om je tegenstanders helemaal zoek te spelen!
Kortom, de ideale Tafeltennisbatje om op recreatieve manier te spelen.
Voordelen PONGORI PPR 100
Nadelen PONGORI PPR 100
Waar moet je op letten bij het kopen van een Tafeltennisbatje?
Het aanbod aan Tafeltennisbatjes is tegenwoordig zo immens groot dat zelfs de beste Tafeltennisbatje volgens de Consumentbond niet aan te wijzen is. Waar moet ik dan op letten bij het kopen van een Tafeltennisbatje? Geen zorgen, wij van Fitcode zullen je behoeden van fouten en misverstanden.
Om jou te helpen bij het vinden van een geschikt Tafeltennisbatje, hebben wij een aantal belangrijke punten opgesteld die jouw keuze makkelijker moet maken.
Neem de onderstaande punten goed door om een miskoop te voorkomen!
Niveau en intentie
Voor je een Tafeltennisbatje gaat aanschaffen is het misschien handig om voor jezelf te bepalen wat je niveau is en met welke intentie je wilt tafeltennissen. Hieronder hebben wij de volgende niveaus ingedeeld:
- Recreatief/beginnend | Speel je af en toe voor de lol. Neem dan een batje waarbij de bal niet te veel van de rubber afspringt. Je kan hiervoor een indoor of outdoor batje gebruiken. Een outdoor batje is erg handig voor als je op de camping of in de tuin gaat spelen.
- Gevorderd | Speel je regelmatig toernooien of competitie. Focus dan op een batje dat jou voorziet van voldoende effect en controle tijdens het spelen.
- Ervaren | Hieronder vallen hele fanatieke spelers professionals. Het batje moet hierbij de juiste snelheid en effect geven.
Handvat
Een batje moet natuurlijk wel fijn en comfortabel in je handen voelen. Daarom is het goed om te kijken naar het type handvat. Hieronder hebben wij 3 soorten handvatten op een rijtje gezet zodat je zelf kan bepalen welke het fijnst is:
- Recht | Een simpel model die gewoon recht naar beneden loopt, niet de meest comfortabele handvat.
- Anatomisch | De grip vormt zich perfect om je hand, erg comfortabel.
- Flared | Dit is de meest gebruikelijk handvat.
Rubber
Het rubber is misschien wel het belangrijkste om te controleren bij de aanschaf van een Tafeltennisbatje. Dit bepaalt namelijk op welke specifieke manier je wilt spelen. Er zijn 3 componenten waar je rekening mee moet houden:
- Noppen naar buiten | Dit soort batjes zorgen voor het creëren van een apart effect. Je kan dit weer onderverdelen in: korte- en lange noppen. Korte noppen zijn geschikt voor aanvallende spelers; lange noppen voor defensieve spelers. Batjes met noppen naar buiten zijn dan ook meer geschikt voor gevorderde spelers.
- Glad rubber | Dit zijn de meest voorkomende batjes. Het gladde zorgt ervoor dat je meer controle hebt. Dit soort batjes zijn dan ook meer geschikt voor recreatieve of beginnende spelers.
- Dikte | Dikte speelt ook een belangrijke factor. Zo geldt de volgende regel: hoe dikker je rubber, hoe aanvallender je kan spelen. Met een dun batje heb je weer meer controle en minder snelheid.
Hoe kies je de beste Tafeltennisbatje?
Het kopen van een goede Tafeltennisbatje is lastiger dan je zou denken. Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten bij het kopen van een Tafeltennisbatje. In onze Top 5 Beste Tafeltennisbatjes vind je een koopgids waarin we je precies vertellen waar je op moet letten bij het kopen van dit product.
Hoe is deze top-5 samengesteld?
Om de beste Tafeltennisbatjes te vinden hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we de meerdere Tafeltennisbatjes hebben vergeleken op diverse criteria. Denk hierbij aan de prijs/kwaliteit, online populariteit en natuurlijk de reviews van andere consumenten.