• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Creatine
  • /
  • Body&Fit creatine review: is deze creatine het geld waard? [Test 2023]

Body&Fit creatine review

Body&Fit creatine

Body&Fit Creatine - Creapure®

Na grondig gebruik en analyse van de Body&Fit creatine, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat dit supplement een uitstekende keuze is voor iedereen die zijn of haar sportieve prestaties naar een hoger niveau wil tillen. 


De puurheid en kwaliteit met Creapure® creatine monohydraat, de uitstekende prijs en de effectiviteit van het supplement maakt deze creatine de beste op de markt.

Welkom bij deze Body&Fit creatine review! Creatine, een naam die vaak opduikt in de wereld van sportvoeding en krachttraining. Het is een supplement dat bekendstaat om zijn vermogen om prestaties te verbeteren en spiergroei te stimuleren bij intensieve krachtsinspanningen. Een van de opties op de markt is de creatine van Body&Fit; de Creatine Creapure®. In deze review nemen we een diepe duik in de wereld van de creatine en onderzoeken we of deze creatine van Body&Fit het geld waard is. 

In deze review kijken we onder andere naar de ingrediënten en voedingswaarden, prijs, de ervaringen van consumenten en meer. Lees snel verder!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de creatine van Body&Fit is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de ingrediënten, voedingswaarden en de prijs / kwaliteit.

16+ producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Body&Fit creatine review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze Body&Fit creatine review:

Voordelen Body&Fit Creatine - Creapure®

  • Beste creatine monohydraat op het gebied van prijs en kwaliteit. 
  • Creatine monohydraat van Creapure® is de meest zuivere vorm van creatine op de markt.
  • Lost goed op.

Nadelen Body&Fit Creatine - Creapure®

  • Geen.  

Wat is Body&Fit creatine?

Creatine is een van de meest bestudeerde en populaire supplementen in de wereld, en Body&Fit biedt hierin zijn eigen variant aan. De Body&Fit creatine is gebaseerd op de meest pure en zuivere vorm van creatine monohydraat, genaamd Creapure®.

Dit supplement is al jaren een favoriet onder sporters vanwege de potentiële voordelen die het biedt. Met 3 gram creatine per portie voorziet de creatine van Body&Fit een krachtige dosis om de spieren te ondersteunen, wat resulteert in meer explosiviteit en kracht tijdens trainingssessies.

Creatine wordt vaak beschouwd als een waardevolle aanvulling op de trainingen van zowel beginnende als ervaren sporters. De vraag is nu alleen; is de Body&Fit creatine een goede optie? Laten we eens dieper duiken in de ingrediënten en voedingswaarden van dit supplement.

Body&Fit Creatine

Welke ingrediënten en voedingswaarden heeft Body&Fit creatine?

De ingrediëntenlijst van de Body&Fit Creatine is kort en krachtig, bestaande uit slechts één element: creatine monohydraat. Dit benadrukt de focus op zuiverheid en effectiviteit. Per scoop van 3,4 gram bevat het product 3 gram creatine monohydraat van Creapure®. Een duidelijke en efficiënte formulering dus voor sporters die op zoek zijn naar een pure vorm van creatine.

Body&Fit creatine

De keuze voor Creapure® is geen toeval. Dit geregistreerde handelsmerk wordt vervaardigd door AlzChem Trostberg GmbH, een bedrijf dat bekend staat om zijn strenge kwaliteitscontrole en toewijding aan effectieve supplementen. Het label Creapure® op de Body&Fit Creatine pot duidt op een hoogwaardig en betrouwbaar product dat daadwerkelijk de potentie heeft om de prestaties en resultaten van jou als sporter te verbeteren.


Welke Body&Fit creatine smaken zijn er?

Een interessant aspect van de Body&Fit Creatine is dat het geen smaak heeft. Dit is juist een positief kenmerk voor een hoogwaardige creatine, omdat het vermijden van smaakstoffen en zoetstoffen de zuiverheid van het product behoudt. Creatine wordt vaak gemengd met andere supplementen of drankjes, dus een neutrale smaak is een pluspunt voor veel mensen.


Wat kost Body&Fit creatine?

De Body&Fit Creatine is verkrijgbaar in potten van 500 gram en kost €32. Met 147 scoops per pot komt dit neer op ongeveer €0,22 per scoop. Het is het vermelden waard dat Body&Fit vaak kortingen aanbiedt, waardoor dit supplement vaak nog goedkoper uitvalt en dus ook toegankelijk is voor wie op zoek is naar betaalbare kwaliteit.


Onze Body&Fit creatine ervaring

Om diepere inzichten te krijgen in de effecten van de Body&Fit Creatine, hebben we dit supplement uitgebreid getest. Op het kantoor van Fitcode is dit van ons allemaal onze dagelijkse creatine. Dagelijks nemen we dus de aanbevolen portie van 3 gram creatine per dag, en hebben dit de afgelopen maanden uitgebreid getest. 

Bij het openen van de pot merkten we meteen de fijne textuur van het poeder op. De creatine was gemakkelijk te scheppen en te mengen met water of een andere drank naar keuze. Doordat de Body&Fit Creatine geen toegevoegde smaakstoffen bevat, bleef de smaak neutraal, wat een pluspunt is voor wie geen fan is van extra smaken in zijn of haar supplementen. Dit benadrukt ook de zuiverheid van de creatine en zorgt ervoor dat het gemakkelijk te combineren is met andere drankjes.

Gedurende de testperiode merkten we geleidelijk aan een toename in kracht en energie tijdens onze trainingen. De explosiviteit en het vermogen om intensieve oefeningen uit te voeren leken te verbeteren, wat in lijn is met de beoogde effecten van creatine. Daarnaast merkten we geen bijwerkingen of ongemakken tijdens het gebruik van de Body&Fit Creatine, wat wijst op de zuiverheid en kwaliteit van het product.

Body&Fit Creatine

Body&Fit creatine ervaringen van andere consumenten

Niet alleen onze ervaring is belangrijk. Één goede ervaring zegt namelijk niks. Naast onze eigen ervaringen hebben we daarom ook rekening gehouden met de ervaringen van anderen.

Op de website van Body&Fit wordt Creatine Creapure® beoordeeld met maar liefst 5/5 sterren op basis van meer dan 350 reviews. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Lost super goed op in water en melk door de eiwitshake. Je merkt eigenlijk niet dat je het drinkt. Heb meer energie, ben er zeker sterker door geworden.''

''Al langere tijd een vast supplement welke ik gebruik. Het product lost goed op, en drinkt prima weg. Een prima aanrader en aanvulling op de voeding.''

''Precies wat je verwacht van creatine, krijg je. Geen poespas, gewoon creatine monohydraat. Eerlijke prijs. Kortom, goed spul voor een goede prijs.''


Body&Fit creatine review: Conclusie

Body&Fit creatine
Onze Score
9.7

Prijs / kwaliteit

Smaak

Voedingswaarden

In de conclusie geven we antwoord op de vraag: Is de creatine van Body&Fit het geld waard? Als het aan ons ligt, is dit een echte aanrader!

Na grondig gebruik en analyse van de Body&Fit creatine, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat dit supplement een uitstekende keuze is voor iedereen die zijn of haar sportieve prestaties naar een hoger niveau wil tillen. De focus op puurheid en kwaliteit met Creapure® creatine monohydraat is duidelijk merkbaar in de sportieve resultaten.

In onze ogen is de Body&Fit creatine momenteel de beste op de markt. Waarom? De creatine is goedkoop, is van goede kwaliteit en doet simpelweg wat het moet doen. Beter dan de creatine van Body&Fit gaat het waarschijnlijk niet worden.


Veelgestelde vragen

Is de Body&Fit creatine goed?

Ja, de Body&Fit creatine is een uitstekend supplement voor het verbeteren van sportieve prestaties en het stimuleren van spiergroei. Deze creatine bestaat uit creatine monohydraat van Creapure®, de meest zuivere vorm van creatine op de markt, en is daarom van hoge kwaliteit. 


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een review van goede kwaliteit te kunnen schrijven, hebben we verschillende belangrijke onderdelen behandeld. Zo hebben we de ingrediënten en voedingswaarden geanalyseerd en hebben we creatine van Body&Fit ook zelf uitgeprobeerd om deze review tot stand te laten komen. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>