Droog Trainen Protocol Vrouwen [Review 2023] Resultaten + ervaringen

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Reviews
 • /
 • Droog Trainen Protocol Vrouwen [Review 2023] Resultaten + ervaringen

Droog Trainen Protocol voor Vrouwen Review 2023

Eind beoordeling: 4.5/5

Prijs

Kwaliteit van Informatie

Opmaak en Design

Makkelijk toe te passen

In onze ogen is het droog trainen protocol voor vrouwen een sterk en goed product dat bij meerdere vrouwen heeft aangetoond te werken. Of je nu een beginner of gevorderden bent, het Droog Trainen Protocol is zeker het proberen waard!


Ben jij van plan om het Droog Trainen Protocol voor vrouwen aan te schaffen? Twijfel je echter over het product en weet je niet zeker of dit de moeite waard is? Geen zorgen!

Op deze pagina lees je een uitgebreide review van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. In dit artikel ontdek je wat je precies krijgt, of de schrijver betrouwbaar is en hoe de ervaringen zijn. Ook delen we onze eigen ervaringen en vertellen we je aan het eind van het artikel of wij het product nogmaals zouden kopen!

Wat is droog trainen?

Voor we dieper in het Droog Trainen Protocol voor vrouwen duiken denken we dat het goed is om je eerst even uit te leggen wat het begrip Droog Trainen precies betekent. Sommige zullen dit begrip kennen en voor sommige zal het een nieuw begrip zijn.

Droog trainen is namelijk een bekend begrip onder krachtsporters. Het doel van droog trainen is om je vetpercentage te verlagen terwijl je zoveel mogelijk spiermassa behoudt. Een ander woord voor droog trainen is cutten.

Het idee achter droog trainen is dus om zo min mogelijk spiermassa te verliezen en juist zo veel mogelijk vet kwijt te raken. Dit wordt vaak gerealiseerd door een klein calorie tekort te hanteren , vaak wordt er uit gegaan van een calorie tekort van zo'n 10 tot 15% onder je onderhoudsbehoefte.

Krachttraining is een essentieel onderdeel van droogtrainen, zonder krachttraining zul je namelijk nooit al je spiermassa kunnen behouden. Een droog train schema is dan ook vaak een combinatie van krachttraining en cardio en duurt vaak niet langer dan 4 maanden omdat de kans op spierverlies dan te groot wordt.

Wat is het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen?

Goed, nu je weet wat droog trainen precies is gaan we verder naar het hoofdonderwerp van dit artikel: het Droog Trainen Protocol voor vrouwen.

Zoals je kunt zien aan de titel van dit product is dit een techniek om droog te trainen speciaal gericht op vrouwen. Droog trainen wordt - onterecht- minder geassocieerd met vrouwelijke sporters en daar komt met het droog trainen protocool voor vrouwen verandering in.

Het protocool bestaat namelijk uit een PDF boek met maar liefst 74 (!) pagina's waarin alle voedingsadviezen, trainingstechnieken en tips gedeeld worden over hoe je het beste kunt droog trainen als vrouw.

Het mooie van dit product is dat het niet een standaard dieetboek is met kant-en-klare schema's, in het begin van het boek wordt namelijk uitgelegd dat dit vaak niet werkt.

Let op: Er is een speciale kortingspagina van DTP, Klik hier voor een goede korting!>>>

Dit omdat elk lichaam anders is en iedereen andere behoefte heeft. Wat voor de ene persoon kan werken, kan totaal niet werken voor iemand anders. Om die reden wordt er in dit boek aangemoedigd om je eigen trainings- en voedingsschema op te stellen.

Dit klinkt misschien eng, echter wordt het ontzettend goed en helder uitgelegd. Met de handvaten die het droog trainen protocol je geven, is het maken van je eigen schema een eitje.

Bovendien is het zo dat je een zelf gemaakt schema veel langer volhoudt waardoor je sneller en blijvend resultaat zult boeken.

In de DTP vrouwen ontdek je onder andere hoe je keuzes moet maken tussen gezonde en ongezonde voeding en welke trainingsoefeningen absoluut niet mogen ontbreken in je schema en welke je beter kan laten voor wat ze zijn.

Het mooie van dit e-book is dat je er direct mee aan de slag kunt. Zodra je de betaling hebt voldaan krijg je per e-mail een link, wanneer je op deze link klikt opent het e-book direct. Hierdoor kun je het boek gebruiken op je telefoon, tablet en laptop. Ook ontvang je een aantal gratis bonus onderdelen, hier vertellen we je zo meer over.

Hieronder een korte video over het Droog Trainen Protocol

Wie zijn de schrijvers van DTP vrouwen?

Rinus en Henry droog trainen

Wanneer wij een bepaald product reviewen vinden we het altijd belangrijk om te kijken naar de schrijver van het product. Zijn de schrijvers betrouwbaar en zijn het schrijvers die over de juiste kennis beschikken?

Iedereen kan natuurlijk een boek schrijven, echter is het wel belangrijk dat je kennis van zaken hebt. Het DTP voor vrouwen is geschreven door Henry van Es en Rinus. Samen zijn ze eigenaar van de website droog trainen academie, hier delen ze allerlei tips over het ontwikkelen van een fit, gezond en sterk lichaam.

De website van de droog trainen academie is al jaren een begrip binnen de wereld van Fitness en gezondheid. Droog trainen academie bestaat al jaren en heeft inmiddels al goede reputatie opgebouwd.

Henry van Es is een oud marinier en gaat inmiddels al flink wat jaartjes mee. Op zijn website hebben we kunnen vinden dat hij de vraag naar online personal coaching niet meer aan kon en om die reden besloot een e-book te ontwikkelen.

De vragen "Is henry van es betrouwbaar" en "Is Henry van Es een oplichter" zien we ontzettend vaak voorbij komen en om die reden hebben we even wat research gedaan naar Henry.

We kunnen op het internet geen negatieve recensies over Henry vinden en daarnaast is zijn KVK-nummer en adres ook keurig vermeld op de website. Voor zover we kunnen zien lijkt Henry dus zeker betrouwbaar en absoluut geen oplichter

Kvk droog train academie

De Droog Train Academie is ook actief op Instagram, ook hier hebben we gezocht naar negatieve reviews en konden die tot dus ver niet vinden. Voor zover we kunnen zien heeft dit Instagram account een loyale following en posten ze regelmatig content.

Droog trainen academie Instagram

Voor wie is het droog trainen protocool vrouwen bedoeld?

Zoals de naam al doet vermoeden is het droog trainen protocool voor vrouwen alleen bedoeld voor vrouwen. Henry en Rinus hebben er namelijk voor gekozen om twee verschillende droog trainen protocolen samen te stellen: 1 voor vrouwen en 1 voor mannen.

In onze ogen een logische keuze aangezien er toch nog best wat verschillen zitten tussen het droog trainen voor mannen en voor vrouwen. Wat ons gelijk op viel is dat het Droog Trainen Protocol voor vrouwen eigenlijk voor iedere vrouwe geschikt is ongeacht leeftijd, gewicht of sport ervaring. Dit blijkt ook uit de volgende zin op hun website:

"Je hoeft geen superwoman te zijn om jouw ideale lichaam te bouwen"

Daarnaast is de volgende zin te lezen op de website:

LET OP! Het maakt niet uit hoe genetisch "mislukt'' jij ook denkt te zijn, hoe "verloren'' jij je misschien voelt nadat je voor jouw gevoel alles hebt geprobeerd en telkens hebt gefaald, jij KAN 100% ZEKER het strakke, sterke, en slanke lichaam van jouw dromen hebben.

Hieruit blijkt dat het droog trainen protocol vrouwen voor iedere vrouw is die graag wat fitter of gezonder wil worden ongeacht het niveau of leeftijd. 

De inhoud van het Droog Trainen Protocol

Nu we weten dat het droog trainen protocol vrouwen voor iedereen geschikt is die graag fitter en gezonder wil worden is tijd om te kijken naar de inhoud van het droog trainen protocol.

Concreet bestaat het protocol uit de volgende zaken (afkomstig van droog trainen academie):

 • De exacte methode die wij gebruiken om ons vetpercentage te verlagen
 • Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik (voor jouw lichaam en levensstijl) 
 • Uitleg hoe wij ''diëten'' (alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen)
 • Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat (krachttraining en cardio)
 • Onze exacte strategieën voor blijvend vetverlies (geen jojo effect meer)

Waarschijnlijk ben je super benieuwd naar wat je precies ontvangt wanneer je de Droog Trainen protocol vrouwen aanschaft.

Om antwoord te geven op die vraag hebben wij zelf het product aangeschaft. Als eerste ontvingen wij veel algemene informatie over ons lichaam, voeding en krachttraining.

Wat we ontzettend goed vonden was dat het heel simpel en duidelijk werd uitgelegd vanaf het begin. De eerste informatie is echt de "basis" en dient als sterke fundering voor het bouwen van je droom lichaam. Doordat het protocol begint met deze basis informatie is het een product dat ook voor beginners ontzettend geschikt is.

Hieronder vind je een overzicht met alle inhoud en onderdelen van het droog trainen protocol vrouwen:

Onderdeel 1: Hoe ga ik om met voeding en vet verlies?

Voeding is de basis van elk droom lichaam en daarom begint Henry zijn boek met een uitgebreid hoofdstuk over voeding en hoe je hier het beste mee op kunt gaan. Henry legt hierin uit welke fouten de meeste vrouwen maken en waarom het veel vrouwen niet lukt om blijvend vet te verliezen. Ook wordt uitgelegd hoe flexibel diëten werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat je resultaat boekt en nog steeds lekkere dingen kan eten.

Onderdeel 2: Hoe ga ik om met Krachttraining en vet cardio?

Bij droog trainen vrouwen is het krachttraining en cardio een belangrijk onderdeel van het vet verlies. In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe je de juiste balans vindt tussen krachttraining, cardio en meer bewegen in je lichaam.

Ook wordt uitgelegd dat veel vrouwen de fout maken om totaal anders te gaan trainen tijdens het droog trainen. Deze fout zorgt ervoor dat er spiermassa verloren gaat.

Kortom, in dit onderdeel ontdek je precies hoe je krachttraining en cardio in zet tijdens een periode van droog trainen.

Onderdeel 3: Meten = weten

Een woord dat we vaak terug zien komen in het droog trainen protocol is meten = weten. Henry van Es hamert continu op het belang van het meten van je progressie.

In dit onderdeel wordt op een simpele manier onderbouwd hoe belangrijk het is om je progressie te bouwen en hoe je dit op een goede, effectieve manier doet. Ook wordt er uitgelegd wat je moet doet als je niet de resultaten ziet die je voor ogen had.

Daarnaast ontvang je tijdelijk ook nog 3 gratis bonussen (ter waarde van 74 euro), dit zijn:

Bonus 1: Handige Macrocalculator (Excel waarde €37)

Allereerst ontvang je een handige macrocalculator. Met dit bestand kun je op een simpele manier uitrekenen hoeveel calorieen jij mag eten en wat de beste verhouding koolhydraten/vetten/eiwitten is voor jou lichaam. Daarnaast wordt exact uitglegd hoe jij je voedingsplan kan instellen in een gratis app, en hoe jij voeding kan gaan "tracken" (met video). Daarnaast wordt uitgelegd hoe jij zelf je eigen voedingsschema samen kan stellen (zodat je in de toekomst zelfstandig bent en nooit meer afhankelijk van ons of een ander).

Bonus 2: Trainingsschema's voor in de gym en thuis (PDF waarde €37)

Progressief trainen voor de beste resultaten. Je ontvangt van ons trainingsschema's voor 3, 4 en 5 dagen per week voor in de sportschool (gym). Deze schema's zijn samengesteld op basis van wetenschappelijke principes zoals progressive overload. De schema's bestaan uit 3 fasen waarbij we telkens progressief opbouwen (je lichaam iedere keer net wat meer stress bezorgen). Alles is voor je uitgedacht. Trainingssplit, oefeningen, volume, frequentie, intensiteit, rust, etc. Het enige wat jij nog hoeft te doen is hard trainen.

Let op: Er is een speciale kortingspagina van DTP, Klik hier voor een goede korting!>>>

EXTRA BONUS: GRATIS toegang tot de DTA support groep (Groepscoaching waarde ONBETAALBAAR)

Samen met gemotiveerde mensen werken aan jouw droomlichaam. Dat kan in onze DTA support groep. In deze groep zitten mannen en vrouwen die net als jij bezig zijn met het werken aan hun droomlichaam. Ze streven ernaar om de beste versie van zichzelf te worden. In deze groep mag jij 24/7 al je vragen stellen over het Droogtrainen vrouwen Protocol, zodat jij makkelijker richting jouw doel(en) kan werken.


Droog Trainen Protocol Vrouwen Ervaringen

We zijn aangekomen bij een belangrijk onderdeel van deze review: de ervaringen van andere! Op een website kan alles namelijk nog zo mooi verteld zijn maar wat in onze ogen veel belangrijk is zijn ervaringen van andere mensen!.

Om de meest betrouwbare ervaringen te vinden hebben we gekeken naar Google reviews en Facebook Reviews. De reden hiervan is dat dit resultaten en ervaringen zijn van echte personen. Op de website van het droog trainen vrouw protocol staan natuurlijk ook reviews alleen weet je nooit of deze kloppen.

We hebben ongeveer 3 kwartier gezocht naar reviews en zijn eigenlijk ontzettend positief verrast. Het gross van de reviews is namelijk ontzettend positief.

Zo zien we ontzettend veel vrouwen die hun ervaringen en resultaten delen, hieronder hebben we een aantal van deze reviews voor je op een rijtje gezet:

Droog train academie

Droog Trainen Protocol Vrouwen Resultaten

Naast bovenstaande ervaringen dachten we dat  jullie ook wel geïnteresseerd zouden zijn in before and after foto's. Hieronder zie je een paar transformaties:

before after dtp
DTP resultaten
DTP Resultaten

Onze ervaringen met Droog Trainen Protocol vrouwen

Zoals we eerder in dit artikel al hebben verteld, hebben wij het droog trainen protocol voor vrouwen ook aangeschaft. Hieronder zul je onze ervaring lezen met dit product.

Betaal proces

Het kopen van het droog trainen protocol vrouwen begon met aanschaffen van het product via de betaalpagina. De betaal pagina zag er goed en veilig uit en na betaling werden we doorgestuurd naar een pagina waarin verteld werd dat we onze mailbox in de gaten moesten houden.

Binnen enkele minuten ontvingen wij een mail van Henry van Es waarin hij ons een benankje stuurde voor het aanschaffen van het protocol.

Daarnaast stond er in deze mail een simpel stappenplan met de handelingen die gedaan moesten worden om het e-book te bekijken. Ook stond er een linkje in waarbij het e-book direct geopend werd na klikken. Het E-book opent dus direct en je hoeft dit niet te downloaden, ook heb je geen e-reader nodig.

Opmaak van het boek

Toen we het e-book voor het eerst opende viel ons gelijk op dat de opmaak en vormgeving van het boek super strak is. Alle inhoud en tekst is goed te lezen en het boekt heeft een duidelijke structuur. Ook is er een goede verhouding van tekst en afbeeldingen, het is dus niet een stoffig saai boek met grote lappen tekst.

Kwaliteit van de inhoud

Uiteraard hebben we ook gekeken naar de kwaliteit van de inhoud. Zelf schrijven we dagelijks over voeding en sport dus inmiddels hebben we redelijk wat kennis van zaken.

De tips en adviezen die terug te vinden zijn in het droog trainen protocol voor vrouwen zijn in onze ogen zeker van toegevoegde waarden. We moeten Henry hier even een complimentje geven want we zien echt dat er veel tijd en moeite in de informatie gestoken is. Alle claims worden namelijk goed en helder onderbouwd doormiddel van wetenschappelijk onderzoek.

Daarnaast ademt het boek veel ervaring, aan de manier van schrijven merk je echt dat Henry veel ervaring heeft op het gebied van fitness, voeding en lifestyle.

Niet tevreden? geld terug!

Wist je dat je eigenlijk geen risico koopt bij het aanschaffen van het Droog Trainen protocol voor vrouwen? Henry biedt namelijk een garantie van maar liefst 90 dagen.

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over de kwaliteit van het boek kun je gemakkelijk je geld terug krijgen. Dit zegt best veel aangezien de meeste producten niet zo'n garantie hebben. In onze ogen geef je zo'n garantie dan ook alleen als je echt 100% overtuigd bent van je product.

Is het Droog Trainen Protocol vrouwen het geld waard?

Goed, je hebt zojuist een van de meest uitgebreide reviews van het droog trainen protocol voor vrouwen gelezen. Zo weet je inmiddels meer over droog trainen, het droog trainen protocol voor vrouwen en wie Henry van Es precies is en of hij te vertrouwen is.

Daarnaast hebben we je verschillende ervaringen laten zien en hebben we onze eigen ervaring met het boek verteld. Als afsluiting heb je alle voor-en nadelen van dit protocol gelezen. Al met al zijn we ontzettend positief over dit product.

In onze ogen is het droog trainen protocol voor vrouwen een sterk en goed product dat bij meerdere mensen heeft aangetoond te werken. Je merkt dat er veel werk en zorg besteed is aan het programma wat de kwaliteit ten goede komt.

Inprincipe heb je met dit e-book een verzameling van alle informatie die je nodig hebt om je vetpercentage te verlagen. Bovendien zijn er nog verschillende bonussen die ook zeker van toegevoegde waarde zijn.

Wanneer jij graag wat kilo's vet wil verliezen en wat extra spiermassa zou willen opbouwen, zouden we je zeker aanraden om het Droog Trainen Protocol voor vrouwen een kans te geven! Je gaat geen spijt krijgen!

Droog Trainen Protocol voor Vrouwen Review 2023

Eind beoordeling: 4.5/5

Prijs

Kwaliteit van Informatie

Opmaak en Design

Makkelijk toe te passen

In onze ogen is het droog trainen protocol voor vrouwen een sterk en goed product dat bij meerdere vrouwen heeft aangetoond te werken. Of je nu een beginner of gevorderden bent, het Droog Trainen Protocol is onze ogen zeker het proberen waard!


Kortingspagina Droog Trainen Protocol vrouwen

Het droogtrainen protocol voor vrouwen is enkel en alleen online beschikbaar. Via een goed beveiligde pagina kun je dit product aanschaffen en betalen met creditcard, paypal, ideal en afterpay.

Als je je bestelling hebt afgerond krijg je direct toegang tot het e-book. We hebben iets leuks voor je: Er is namelijk een speciale kortingspagina van het Droog Trainen protocol voor vrouwen. Wanneer je via deze pagina het product aanschaft ontvang je een hogere korting dan via de reguliere pagina.

>> Klik hier om direct naar de geheime kortingspagina te gaan


Over de auteur Remco Hazenwerf

Mijn naam is Remco Hazenwerf, 24 jaar en auteur op Fitcode.nl. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een personal trainers bedrijf. Je kan van mij artikelen verwachten over alles wat met fitness en fitness artikelen te maken heeft. Heb je een vraag of feedback over mijn content? Dan kan je mij een berichtje sturen op mijn Linkedin profiel.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>