Fanatieke sporters opgelet: zo kies je het juiste telefoonabonnement! 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Fanatieke sporters opgelet: zo kies je het juiste telefoonabonnement! 

We staan er niet vaak bij stil hoeveel impact een telefoonabonnement kan hebben op het sporten.Toch is dit wel degelijk het geval. Stel jezelf eens voor dat je gaat sporten zonder telefoon. Dit is bijna een onmogelijke opgave. Sporten zonder muziek of de mogelijkheid om je doelen te tracken. De handigste apps komen tegenwoordig voor op de smartphone. Maar dan moet je natuurlijk wel over het juiste telefoonabonnement én telefoon beschikken. En waar let je dan op? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten. 

De juiste telefoon 


Voordat je een abonnement kunt gaan kiezen, is het natuurlijk eerst belangrijk om over een telefoon te beschikken. Als je je telefoon meeneemt tijdens of naar het sporten, wil je er absoluut zeker van zijn dat deze niet onnodig beschadigd raakt. Het zou dan ook eigenlijk zonde zijn om een geheel nieuwe telefoon te gebruiken. De kans op beschadiging is ondanks goede bescherming heel reëel. Een goed alternatief is de aanschaf van een refurbished telefoon. Dit is een telefoon die al eerder gebruikt is, wat gebruikerssporen heeft en vervolgens opgeknapt is door de leverancier. Hierbij beschik je ook over een garantieperiode. 

Het fijne van kiezen voor refurbished is dat ze minder kosten en dat het minder erg voelt als er meer gebruikssporen ontstaan. Wees er wel zeker van dat als je kiest voor iphone x refurbished, dat je ook weet welk abonnement je hierbij kunt aanschaffen. Het is het voordeligst om dan voor een sim only abonnement te kiezen. 

De kwaliteit van het internet 

Zeker tijdens het sporten is het belangrijk dat het internet van goede kwaliteit is. Als deze niet consistent is, kan dit risico opleveren voor het tracken van je sportieve activiteiten. Daarom is het belangrijk dat je niet alleen over snel internet beschikt, maar dat deze ook overal beschikbaar is. Kies daarom voor een telefoonabonnement waarbij je over voldoende data beschikt om al je activiteiten te kunnen doen. Wil je er zeker van zijn dat je straks over voldoende data beschikt? Lees dan de reviews van andere klanten en ontdek of dit abonnement echt de geschikte keuze is voor jou. 

Let op de kosten 

De kosten voor een telefoonabonnement kunnen per provider nogal uiteen lopen. Bij sommige providers betaal je bijvoorbeeld veel meer geld als je over een 5G netwerk wil beschikken, terwijl dit bij anderen juist niet het geval is. Daarom is het belangrijk om een vergelijkingssite te gebruiken. Je voert in een calculator jouw specifieke wensen in en vervolgens vertelt deze wat de voordeligste optie is. Houd ook rekening met de tijd die je doorbrengt in de sportschool. Stel, je hebt hier toegang tot gratis en openbaar wifi, dan verbruik je waarschijnlijk minder data dan wanneer je elders sport. Dit kan weer invloed hebben op de bundel die je nodig hebt en de kosten die je maandelijks zult maken. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>