FitBike Ride 6 review

Ben je op zoek naar een hometrainer voor thuisgebruik? Dan is de FitBike Ride 6 iplus ideaal, deze is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Wil je weten waarom? Dat lees je in de onderstaande FitBike Ride 6 review.

Het thuisgebruik

Vanwege zijn compacte formaat is de FitBike Ride 6 iplus uiterst comfortabel om te gebruiken in huis. Bovendien verplaats je de fiets gemakkelijk door gebruik te maken van speciale wieltjes aan de onderzijde. Wat vooral belangrijk is, is dat de fiets nauwelijks lawaai veroorzaakt

Evenwichtig

Om veilig te kunnen trainen levert de Ride 6 iplus genoeg stabiliteit. De fiets kan maximaal 150 kg belast worden, dat is voor veel personen ruim voldoende.

Fietsen in de juiste positie

Het zadel van de Ride 6 kan verticaal en horizontaal afgesteld worden, daarnaast kan je ook het stuur van de fiets naar eigen voorkeur bijstellen. Op deze manier kan je trainen in de juiste positie die het beste bij jou past. De voetbanden kunnen ook worden aangepast.

Het beeldscherm van de Ride 6 iplus

Het scherm van de FitBike Ride 6 iplus is duidelijk en zeer fraai. Tijdens je training kun je hiermee gemakkelijk alle informatie lezen wat belangrijk is, denk hierbij aan tijdsduur, aantal kcal, aantal hartslagen, en nog veel meer.

Bluetooth

Door middel van bluetooth is een verbinding tussen je telefoon of tablet en het apparaat eenvoudig te realiseren. Hiervoor kun je een aparte app installeren waarmee je het display van je telefoon of tablet verandert in jouw complete nieuwe trainingsscherm. Overigens beschikt deze FitBike Ride 6 iplus standaard over een goede houder waarmee je de tablet op een veilige manier binnen handbereik houdt.

Trainingsprogramma’s

In totaal beschikt de FitBike Ride 6 iplus maar liefst over 16 diverse weerstandsniveaus, welke je digitaal kunt bedienen vanaf het scherm.

Is de FitBike Ride 6 iplus de moeite waard om aan te schaffen?

Conclusie van de FitBike Ride 6 review? Doordat de fiets is uitgerust met allerlei handige functionaliteiten en voldoende trainingsopties heeft, blijf jij steeds beter worden. Daarnaast is het mogelijk met bluetooth je smartphone of tablet te verbinden. Deze kan je voor je neerzetten in de tablethouder. Met dank aan de aanwezige transportwieltjes kun je de Ride 6 iplus eenvoudig binnen verplaatsen. Bovendien is de fiets lichtgewicht en lekker compact.

Kortom, zoek je nog een goede hometrainer voor het thuisfront? In dat geval is de Ride 6 iplus een prima oplossing.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>