Remco Hazenwerf
 • Home
 • /
 • Reviews
 • /
 • Gymform Total Abs Review en Ervaringen: werkt het echt? Een uitgebreide test [2022]!

Gymform Total Abs [Test 2022]

Eind beoordeling: 4/5

Prijs

Kwaliteit

Duurzaamheid

Gebruiksgemak


Ontbreekt het je aan tijd om te trainen of heb je daar gewoon geen zin in, maar wil je wel een gespierde buik? Ben je een geoefend sporter en zoek je nog een aanvulling op je work out? Met de Gymform Total Abs heb je een compleet pakket aan hulpmiddelen in handen om in korte tijd en met weinig moeite stevige buikspieren te krijgen.

Maar, werkt de Total Abs echt? Wij vonden het tijd om een echte Total Abs review te schrijven, die gebaseerd is op de Total Abs ervaringen van allerlei gebruikers. We hebben in onze Total Abs test ook de Total Abs Platinum meegenomen. Dit is de nieuwere versie van Gymform, met negen trainingsprogramma's in plaats van zes en een grote riem.

De vraag is natuurlijk of Gymform Total Abs de beloftes van stevige buikspieren, meer energie, minder rugpijn en het verliezen van gewicht wel waarmaakt. In deze Total Abs review vertellen we je alles over deze buikspiertrainer. Je komt meer te weten over de eigenschappen, de voor- en nadelen, hoe het precies werkt en Total Abs ervaringen van mensen die deze trainer gebruiken.

Wat is Gymform Total Abs en wat doet het?

Gymform Total Abs is een EMS buikspiertrainer met elektrische musculaire stimulatie. EMS staat voor Electro Musculaire Stimulatie. De elektroden sturen elektrische contracties door naar je spieren, tot wel 6000 keer per tien minuten, zo blijkt uit een Total Abs test.

De Gymform Total Abs bestaat uit een pakket met daarin een band die al je buikspieren bedekt en een mini fitnessband voor je biceps, triceps, schouders, bovenbenen en kuiten. In het pakket vind je ook vijf elektroden, een voedingsschema, een doelenkaart en een tas om alles in op te bergen. De Total Abs Platinum heeft extra trainingsprogramma's waar je uit kan kiezen.

De programma's van Gymform Total Abs bestaan uit buikspieroefeningen voor je bovenste, middelste, onderste en schuine buikspieren. In totaal zijn er zes verschillende programma's voor work outs en een massageprogramma. Bovendien kan je kiezen uit tien intensiteitsniveaus. Met slechts tien minuten per dag train je al je buikspieren, verbetert je houding en wordt rugpijn verminderd. En dat alles, terwijl je in die tien minuten gewoon wat anders kunt doen.

Pluspunten Gymform Total Abs

Uit Total Abs ervaringen van klanten blijkt dat de meesten overwegend positief zijn over dit apparaat. Zij noemen een aantal pluspunten op, die vooral te maken hebben met het toenemen van spierkracht in alle buikspieren. Ook zijn sommige klanten, met name diegenen die ook het voedingsschema hebben gevolgd, blij met de gewichtsafname die ze hebben ervaren.

1. Meer spierkracht in alle buikspieren

Slechts tien minuten per dag zijn ervoor nodig om een toename aan spierkracht te ervaren in de buik. Dit resultaat komt, omdat de buikspieren zich ongemerkt aanspannen wanneer zij schokjes krijgen via de elektroden.

2. Verschillende trainingsprogramma's

Gebruikers van de Total Abs zijn tevreden over de mogelijkheid om verschillende trainingsprogramma's op diverse intentietijdsniveaus te kunnen instellen. Zo wordt het mogelijk om telkens andere spiergroepen aan te pakken.

3. Gemak

Wanneer je weinig tijd hebt om naar een sportschool te gaan, of als je geen zin hebt om te sporten en toch spieren wil kweken of afvallen, dan kan de Total Abs een hulpmiddel zijn om toch je doelen te halen. Je doet de riem of de mini fitnessband om waar en wanneer je maar wilt. Zet het apparaat aan en kijk ondertussen televisie of lees een boek.

4. Vetverbranding wordt gestimuleerd

Bij dagelijks gebruik van de Gymform Total Abs én het opvolgen van het voedingsschema is het mogelijk om gewicht te verliezen. Het apparaat stimuleert de vetverbranding en het voedingsschema leert je een gezond eetpatroon na te streven.
Voordelen
 • Meer spierkracht in alle buikspieren
 • Verschillende trainingsprogramma's
 • Gemak
 • Vetverbranding wordt gestimuleerd

Minpunten Gymform Total Abs

De Gymform Total Abs lijkt dus een uitkomst te zijn voor iedereen die steviger spieren wilt, maar ook wat pondjes aan gewicht wilt verliezen. Toch zijn er ook wat minpunten aan dit apparaat. Eerlijkheidshalve zullen we deze ook in onze Total Abs review vermelden.

1. Bij beperkingen niet gebruiken

Je kan de Gymform Total Abs niet gebruiken wanneer je lijdt aan een hartkwaal, epilepsie, cognitieve stoornis, oncologische ziekte of hoge koorts. Gebruik het apparaat ook niet de eerste drie dagen van de menstruatie en de eerste maand na het plaatsen van een intra-uterien anticonceptiemiddel. Wacht tot zes maanden na de bevalling voordat je de Total Abs gebruikt.

2. Elekroden in de vorm van plakkers

De plakkers moeten onder de riem op je buik worden geplaatst en gebruikers van de Gymform Total Abs zijn hier niet allemaal even blij mee. Sommigen vinden dat de tapes te snel loslaten en poreus zijn.
Nadelen
 • Bij beperkingen niet gebruiken
 • Elekroden in de vorm van plakkers

Specificaties Legxercise Pro:

 • Voeding: 3 AAA-batterijen van 1,5 V (niet bijgeleverd)
 • Spanning: 3 x 1,5 V (4,5 V)
 • Maximale tailleomvang 130 cm
 • Werkt het?

  De grote vraag is natuurlijk: werkt de Total Abs echt? Afgaande op de Total Abs ervaringen van gebruikers en de Total Abs test die wij hebben gedaan, kunnen we zeggen dat het apparaat na verloop van tijd echt werkt. Het helpt om je buikspieren te verstevigen en om calorieën te verbranden.

  Gymform Total Abs [Test 2022]

  Eind beoordeling: 4/5

  Prijs

  Kwaliteit

  Duurzaamheid

  Gebruiksgemak


  Is er een alternatief voor Gymform Total Abs?

  Het kan zijn dat je na het lezen van deze Total Abs review enthousiast bent geworden over dit apparaat. Maar misschien wil je verder kijken naar een goed alternatief. Wanneer je een goede buikspiertrainer gebruikt, dan verbruik je natuurlijk nog meer calorieën én train je je spieren net wat meer. er zijn verschillende buikspierbanken, -rollers en -matten waarmee je complete work outs kunt uitvoeren op verschillende trainingsniveaus.

  About the Author Remco Hazenwerf


  Mijn naam is Remco Hazenwerf, 24 jaar en auteur op Fitcode.nl. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een personal trainers bedrijf. Je kan van mij artikelen verwachten over alles wat met fitness en fitness artikelen te maken heeft. Heb je een vraag of feedback over mijn content? Dan kan je mij een berichtje sturen op mijn Linkedin profiel.

  >