Keto Revolutie Review: Echt zo goed? (2020)

In de Keto Revolutie Review bekijken we hoe goed dit product nou echt is. Werkt het echt zo goed als iedereen zegt of is het een boek wat je beter kunt laten liggen?

Overweeg jij al een tijdje om de Keto Revolutie te kopen maar twijfel je of dit wel een juiste koop zou zijn? Geen zorgen, in dit artikel gaan we je alles vertellen over dit product.

Zo hebben wij de Keto Revolutie speciaal aangeschaft voor deze review en hebben we het hele internet afgespeurd naar informatie omtrent dit product.

We hebben gekeken naar de betrouwbaarheid van schrijver Mitchell van Duuren, de voor-en nadelen, de inhoud en uiteraard delen we onze eigen ervaring met dit boek. 

Lees gauw verder en ontdek direct hoe effectief de Keto revolutie nou echt is!

De Keto Revolutie Review [2020]

keto revolutie

Eind beoordeling: 4.5/5

Prijs

Kwaliteit van Informatie

Opmaak en Design

Makkelijk toe te passen


Wat is de Keto Revolutie precies?

De Keto Revolutie is een uitgebreid programma voor bewezen vetverlies, hoge energie en een manier om eindelijk los te komen van voeding als centraal punt van je leven. Dit boek barst van de Keto Dieet recepten. De mensen die dit boek kopen ervaren het als een zeer prettige manier van afvallen omdat je niet constant met voeding bezig hoeft te zijn.

De Keto Revolutie is volledig digitaal programma dat bestaat uit verschillende stappenplannen die jouw uitleggen hoe je met het ketodieet de oorlog tegen een te hoog vetpercentage en suikers kunt winnen.

De schrijven van dit boek is Mitchell van Duuren, hij geeft aan dit de Keto Revolutie toegankelijk is voor iedereen die graag wat kilo's kwijt wil.

Het complete pakket bestaat uit een twee normale e-books, een receptenboek, 21 dagen planners + boodschappenlijstjes en een videotraining over het Keto dieet (20+ video's)

Keto Revolutie review

Ketogeen dieet en ketose

Het keto dieet of ketogeen dieet is een dieet waarbij je zo min mogelijk koolhydraten eet. De energie die je normaal uit koolhydraten haalt, haal je met het keto dieet juist uit vetten en eiwitten.

Het Ketogeen dieet is geschikt voor een ieder die probeert gewicht te verliezen.

Bij het ketogeen dieet eet je dus extreem weinig koolhydraten. Normaliter zijn koolhydraten de belangrijkste bron van energie voor ons lichaam.

Wanneer je te weinig koolhydraten binnen krijgt, zal je lichaam op zoek gaan naar andere manieren om aan energie te komen.

Zo zal het vet af gaan breken en deze om zetten in ketonen. Hierdoor dwing je het lichaam met een ketogeen dieet om ketonen als primaire energiebron te gebruiken.

Om dit te bereiken dien je vaak een aantal dagen achter elkaar ontzettend weinig koolhydraten te eten. Na een aantal dagen zal je lichaam in de staat van "Ketose" komen. Dit zorgt ervoor dat je ontzettend snel vet zal gaan verbranden.

mitchell van duuren

Wie is Mitchel van Duuren en is hij betrouwbaar?

Als je ons al wat langer volgt dan weet je waarschijnlijk dat we in elke review altijd kijken naar de auteur / maker van het product. Uiteraard zullen we dat ook in deze Keto Revolutie review doen.

De Keto Revolutie is namelijk geschreven door Mitchel van Duren. Dit is overigens niet het eerste boek dat Mitchel geschreven heeft, Mitchel gaat namelijk al een tijdje mee in de markt en heeft al meerdere boeken gepubliceerd.

Daarnaast kan je Mitchell ook kennen van een van z'n website, zo is hij de eigenaar van Paleo.nl en van Foody.nl. Met deze websites is hij vaak in het nieuws geweest en hij is zelfs een tijdje op RTL 4 geweest.

Binnen de wereld van voeding en gezondheid is Mitchell dus absoluut geen onbekende naam. Dit blijkt ook wel uit de samenwerkingen die hij doet.

Zo heeft hij onder andere samengewerkt met:

 • Men's health
 • Linda
 • UMC utrecht
 • Flair
 • RTL 4
 • de Volkskrant
Mitchell van duuren

Niet de minste namen als je het ons vraagt.

Mitch staat bekend als een van de grondleggers van het Paleo dieet in Nederland. Eigenlijk was hij een van de eerste die in Nederland begon met het publiceren van informatie rond dit dieet.

Tegenwoordig is Mitchell ook eigenaar van het gezondheidsplatform "Elke hap telt" en de website keto.nl.

Zoals je wel kunt zien is Mitchell dus aardig actief met al zijn bedrijven. Toch zijn er nog veel mensen die soms twijfelen over de betrouwbaarheid van Mitchell van Duren, is Mitchel van Duren bijvoorbeeld wel echt?

In onze ogen is deze angst nergens voor nodig. Mitchell is regelmatig te zien in video's die hij zelf op neemt. Daarnaast zijn al zijn bedrijf gegevens netjes vermeld. In onze ogen is Mitchell dus zeker betrouwbaar

Let op: er is een geheime kortingspagina van Keto Revolutie ! Hier betaal je veel minder voor het boek >>

Wat biedt het Keto Revolutie pakket?

Goed, nu we weten wie Mitchell van Duuren is gaan we verder naar het hoofd onderwerp van dit artikel: de Keto Revolutie.

Zoals je aan het begin van dit artikel al hebt kunnen lezen is de Keto Revolutie een digitaal programma dat als doel heeft om je lichaam binnen 21 dagen compleet te transformeren.

Dit digitale programma bestaat uit een simpel stappenplan dat voor iedereen makkelijk te volgen is. Door de stappen die Mitchell je leert te volgen zou je na verloop van tijd gewicht moeten gaan verliezen en hardnekkig buikvet kwijt raken.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Keto Revolutie volledig gericht op het Keto Dieet. Naast het Keto Dieet wordt er ook gebruik gemaakt van de populaire afslank methode Intermittent Fasting. Zie dit boek als een combinatie van intermittent fasting en het keto dieet.

Naast alle producten die je ontvangt wanneer je de Keto Revolutie aanschaft, krijg je ook toegang tot de exclusieve leden omgeving van de Keto Revolutie.

In deze besloten community vind je ontzettend veel waarde. Denk hierbij aan extra informatie, recepten, e-books, boodschappenlijstjes en handige video's.

Wat krijg je bij aanschaf?

Wanneer je de Keto Revolutie aanfschaft krijg je ontzettend veel waardevolle spullen. Om je een beter beeld te geven over wat je precies krijgt zullen we hieronder even alle producten kort toelichten.

1.De keto revolutie

What a suprise...

Uiteraard krijg je allereerst het Keto Revolutie start boek. In deze gids leer je op een makkelijke en simpele manier alles over het Keto dieet.

Zo leer je stap-voor-stap hoe je kunt beginnen met het Keto dieet, hoe het precies werkt en waarom dit dieet nou juist zo goed werkt.

Dit boek is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag willen afvallen maar wel gewoon willen blijven leven. Af en toe een vette hap kan dan ook prima met dit boek!

Met dit Keto Dieet recepten PDF heb je een handig overzicht van lekkere recepten.

2. Intermittent Fasting handboek

Zoals we eerder al aangaven is de Keto Revolutie een combinatie van het Ketogeen dieet en Intermittent Fasting. Deze combinatie zorgt voor ontzettend veel lichamelijke voordelen.

Waarom deze combinatie juist zo goed werkt ontdek je in het 2e product: het intermittent fasting handboek.

Je leert onder andere hoe je begint met deze manier van eten en wat de grootste lichamelijke voordelen zijn.

Spoiler alert: Je leert hoe je grote, lekkere maaltijden kan blijven eten en kan afvallen tegelijk!

Let op: er is een geheime kortingspagina van Keto Revolutie ! Hier betaal je veel minder voor het boek >>

3. 21 Dagen keto revolutie kookboek

De eerste twee producten bevatten ontzettend veel informatie en dat is natuurlijk super goed.

Toch is het voor veel mensen nog wel eens lastig om al deze informatie in de praktijk toe te passen.

Gelukkig is hier aan gedacht...

Je krijgt namelijk een handig 21 dagen Keto revolutie kookboek dat barst van de keto recepten. Alle ketogeen recepten zijn snel en gemakkelijk te bereiden.

Bovendien heb je ook geen rare, lastige boodschappen nodig.

Nee, met deze keto recepten kun je gewoon terecht bij de plaatselijke Albert Heijn, Lidl of Vomar.

Vooral erg handig als je altijd druk bent en weinig tijd hebt om te koken.

De ervaring van anderen

Wanneer we een aanbeveling/recensie schrijven over een bepaald product of boek vinden we het altijd belangrijk om te kijken naar de ervaringen van anderen.

Hoe hebben mensen die dit product hebben gekocht het product ervaren? Viel het mee of juist tegen? Wat voor resultaten zijn er uit de keto revolutie gekomen?

Het zijn allerlei vragen die in onze ogen enorm belangrijk zijn. Je wil namelijk niet een miskoop doen en door ervaringen van anderen te bekijken weet je hoe een product over het algemeen gewaardeerd wordt.

We hebben de Keto Revolutie overigens ook zelf aangeschaft, we delen onze ervaring later. Eerst de ervaringen van anderen.

We zijn op het internet op zoek gegaan naar verschillende recensies en ervaringen van mensen met de Keto revolutie, hieronder vind je een aantal van deze ervaringen:

Onze ervaring met de Keto Revolutie

Om echt iets nuttigs te zeggen over een boek moet je het zelf hebben ervaren. Daarom hebben wij er voor gekozen om de Keto Revolutie aan te schaffen.

Hieronder zullen we stap-voor-stap onze ervaring met dit boek delen.

Het begon allemaal bij de betaling van het product. Dit ging in onze ogen super simpel en we ontvingen vrijwel direct een mailtje waarin precies uitgelegd werd wat de volgende stappen waren.

Het boek hadden we binnen een paar minuten in de mailbox en wat ons direct op viel was dat er ontzettend veel tijd en moeite in het design gestoken was.

De opmaak en het design van het boek was super strak. Hierdoor konden we ontzettend makkelijk door het boek navigeren. Wat dat betreft is het zeker waar voor je geld!

Goed, de opmaak en design zien er dus goed uit!

Wat eigenlijk nog veel belangrijk is...

De inhoud, hoe zit het daar mee?

Wat ons direct op viel was het feit dat alle informatie goed werd onderbouwd door wetenschappelijke bronnen. Elke claim werd eigenlijk direct met bronverwijzing onderbouwd.

Zelf vinden we dat ontzettend belangrijk aangezien iemand wel van alles kan claimen, zonder onderbouwing is het nutteloos.

De informatie die gedeeld wordt is dus super nuttig, het design is ontzettend en strak en de afbeeldingen zitten goed in elkaar.

Tijd om het boek in de praktijk te proberen!

We hebben ervoor gekozen om 3 weken lang het programma van de Keto Revolutie te volgen. Het doel hiervan was om wat vet kwijt te raken en wat fitter te worden.

Dit betekent dus concreet dat we alle recepten, boodschappenlijstjes en maaltijd planners die Mitchell in zijn boek aanraadt hebben uitgeprobeerd.

We hebben dit als zeer prettig ervaart en waren enorm te spreken over de recepten. Zo zijn de meeste recepten ontzettend lekker en snel te bereiden.

Na 3 weken was ik ongeveer 4 kilogram aan gewicht verloren. Mijn partner was 3.5 kilogram kwijt. Prima resultaten als je het ons vraagt.

Wij zijn dan ook zeer te spreken over dit boek!

Let op: er is een geheime kortingspagina van Keto Revolutie ! Hier betaal je veel minder voor het boek >>

De prijs van de Keto Revolutie

De normale prijs voor de Keto Revolutie is  € 97.

Gelukkig is er een speciale kortingspagina voor de keto revolutie. Via deze link koop je het volledige Keto Revolutie pakket voor slechts  € 37.

Voordelen en nadelen van de Keto Revolutie

Inmiddels zitten we bijna over de 2000 woorden. We kunnen ons voorstellen dat je het overzicht een beetje kwijt bent. Om die reden hebben we hieronder de belangrijkste voor- en nadelen op een rijtje gezet:

Voordelen:

 • Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die graag wilt werken aan zijn gezondheid en vet wil kwijtraken
 • Handige stappenplannen die makkelijk te volgen zijn
 • Gericht op het ontwikkelen van een levensstijl die lang vol te houden is
 • Gevarieerde en makkelijke keto recepten
 • Goed te combineren met intermittent fasting
 • Inclusief toffe video cursus
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Nadelen:

 • Kans op lichte griepverschijnselen de eerste paar dagen door ketodieet.

Keto Revolutie kopen: ja of nee?

Dit was hem dan: onze Keto Revolutie review!

Hopelijk heb je nu een beter beeld van de Keto Revolutie en weet je precies wat je kunt verwachten. Zoals je waarschijnlijk wel hebt kunnen lezen zijn we enorm positief over dit product.

We zien de Keto Revolutie dan ook zeker als ene goede keuze als je graag aan je gezondheid wilt werken.

Bovendien zijn er ontzettend veel succesverhalen van mensen die de Keto Revolutie hebben geprobeerd. Bijna alle ervaringen zijn goed en dit toont aan dat het een goed en betrouwbaar product is.

Mitchell van Duuren keto is een topper en dat merk je aan alles. Hij weet waar hij over praat en maakt goede producten. Daarnaast is hij de autoriteit op het gebied van Paleo en het Ketodieet van Nederland.

Alle beloftes die Mitchell doet in de Keto Revolutie zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en zijn aangetoond te werken.

Heb jij dit artikel gelezen en wil je graag zo snel mogelijk beginnen met de keto revolutie?

Gebruik dan onderstaande kortingslink! Hiermee ben je een stuk goedkoper uit dan normaal.

Andere bekeken ook:

De gezondheidsvoordelen van een sportmassage

3 tips om meer uit je fitness sessies te halen

Weer terug de sportschool in? Zo voorkom je blessures

Team Fitcode

Over de auteur

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>