Perfect slapen in 7 stappen [Review 2020]

In deze Perfect Slapen in 7 Stappen review bekijken we hoe goed dit boek is. Werkt het echt zo goed als iedereen zegt of is het een boek wat je beter kunt laten liggen? Het doel van dit boek is om mensen te verlossen van hun slaapproblemen. Wie ons wat langer volgt weet hoe belangrijk slaap is voor de mens, om die reden zijn we ontzettend benieuwd naar dit product.

Wil jij beter slapen en ervaar je veel moeite om in slaap te komen? Dan is deze review voor jou! Lees gauw verder om alles over de Perfect Slapen in 7 Stappen review te lezen.

Perfect slapen in 7 stappen review Review 2020

Perfect slapen in 7 stappen review

Eind beoordeling: 4.5/5

Prijs

Kwaliteit van Informatie

Opmaak en Design

Makkelijk toe te passen


Wat is Perfect Slapen In 7 Stappen?

Perfect Slapen in 7 stappen is een programma dat ontwikkeld is door slaapdeskundige William van der Klaauw. Dit programma is bedoeld om voor goed af te rekenen met jouw slaapproblemen.

De Perfect slapen in 7 stappen methode bestaat uit een fysiek boek, digitaal boek, persoonlijke ondersteuning, een handige slaap checklist en verschillende interessante bonussen (later meer hierover).

Als je ons wat langer volgt weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk slaap voor ons is. Vaak vergeten mensen nog wel is hoe veel invloed slechte slaap op je dagelijks leven kan hebben.

Als jij slaapproblemen hebt, is het ontzettend belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lessen.

Met het Perfect slapen in 7 stappen programma leert W van der Klaauw jouw precies hoe je sneller in slaap kan vallen waardoor je met een uitgerust gevoel wakker wordt. Hierdoor zul je veel meer energie ervaren gedurende de dag, vrolijker zijn en bovendien meer resultaat kunnen behalen in de sportschool.

Perfect slapen in 7 stappen review

Wie is William van der Klaauw?

Het boek perfect slapen in 7 stappen is geschreven door William van der Klaauw. Naast het feit dat hij auteur is van het boek dat we in deze review behandelen is William ook eigenaar van de website slaapwijzer.net.

Op Slaapwijzer schrijft hij dagelijks artikelen over slaap en deelt hij waardevolle tips om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Willem noemt zichzelf een ervaringsdeskundige op het gebied van slecht slapen. 

De website Slaapwijzer.net heeft inmiddels meer dan 80.000 bezoekers per maand. Hiermee is het de autoriteit op het gebied van slaap in Nederland.

Doordat Willem zelf jarenlang slecht geslapen heeft, is hij zichzelf meer gaan verdiepen in het onderwerp slaap. Zo weet William precies welke aspecten invloed uitoefenen op jouw nachtrust.

Het leuke is dat William hier niet allerlei magische pilletjes voor aanraadt. Nee, William raad juist allerlei simpele technieken aan die een ieder kan toepassen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren.

William geeft daarnaast aan dat het belangrijk is dat je de oorzaak van je slaapprobleem aanpakt en niet de symptomen. Dit is iets waar wij het voor de volle 100% mee eens zijn.

Wie is William van der Klaauw?

Let op: er is een geheime kortingspagina van Perfect Slapen! Hier betaal je veel minder voor het boek >>

Is William van der Klaauw betrouwbaar?

Een vraag die we vaak voorbij zien komen is: "Is William van der Klaauw betrouwbaar?". Een goede vraag in onze ogen, je koopt namelijk niet zo maar een product bij iemand en die persoon moet uiteraard wel betrouwbaar zijn.

Om die reden hebben we zelf even wat onderzoek gedaan naar William van der Klauw. Zo hebben we allereerst zijn naam even gegoogled. Hier vinden we verschillende positieve reacties over William, echt negatieve dingen hebben we niet kunnen vinden.

Naast Google zijn we ook op Facebook gaan kijken. Op Facebook staan altijd berichten van "echte" mensen, super betrouwbaar dus. Ook op de Facebook pagina van slaapwijzer.net lezen we veel verschillende positieve reacties over William. In onze ogen is dit dus een super goed teken aangezien het een hoop vertrouwen uitstraalt.

Als laatste punt hebben we de website van William even goed doorgespit. Wat ons direct opvalt is dat William zijn zakelijke gedeelte goed op orde heeft. Zo is zijn website voorzien van een KVK-nummer en is ook het BTW-nummer met een beetje speurwerk gemakkelijk te vinden. Zelfs het adres van Wiliam van der Klauw is te achterhalen. Om antwoord te geven op de vraag of william van der klaauw betrouwbaar is, zeggen wij dan ook zeker JA!

Slaapwijzer review

Voor wie is Perfect Slapen In 7 Stappen bedoeld?

Goed, je weet nu wat het perfect slapen in 7 stappen programma is en dat de schrijver van het boek betrouwbaar en een ervaringsdeskundige is op het gebied van nachtrust. Maar voor wie is dit boek eigenlijk bedoeld?

Als jij jezelf herkent in 1 van de onderstaande punten is de kans groot dat de Perfect slapen in 7 stappen methode iets voor jou is

 • Je komt regelmatig moeilijk in slaap en loopt vaak uren na te denken over van alles en nog wat in bed
 • Je wordt regelmatig wakker met het gevoel dat je niet uitgerust bent
 • Je kijkt er tegen op om naar bed te gaan en te proberen om in slaap te komen
 • Je voelt je vaak moe en hebt weinig energie
 • Je verlangt naar een goede nacht rust
 • Je hebt slaappillen geprobeerd maar deze werken niet
 • Je wordt 's nachts vaak wakker

Herken jij jezelf in een van bovenstaande stellingen? Dan is de kans groot dat de perfect slapen in 7 stappen methode voor jou geschikt is.

Waarom werkt de Perfect Slapen in 7 stappen methode?

Het internet staat tegenwoordig bom vol met allerlei producten en methodes die je van alles beloven.

Toch is het lang niet altijd zo dat deze beloftes waar gemaakt worden. Om die reden vinden we het belangrijk om alle producten die we reviewen goed na te trekken en onderzoek te doen naar waarom een bepaald product juist wel werkt.

William claimt in het programma dat zijn 7 stappen methode wel werken omdat het gericht is op het oplossen van de oorzaak van het probleem.

Hij beschrijft dat hij ontzettend vaak vragen krijgt over bepaalde zalfjes, kussens of slaappillen die zouden kunnen helpen bij het slapen.

Volgens William gaat dit echter nooit jouw slaapprobleem oplossen omdat je jezelf richt op de symptomen en niet op de oorzaak.

Er bestaat geen wondermiddel om beter te slapen...

Het stappenplan van William is speciaal ontwikkeld om gedurende de dag de juiste keuzes te maken waardoor jij beter gaat slapen.

Hij beschrijft bijvoorbeeld dat de activiteiten die jij in de ochtend en middag doet ontzettend veel invloed hebben op hoe jij die nacht zal gaan slapen.

Dit heeft te maken met je biologische klok en de hormoon instelling hiervan. Om die reden is het ontzettend belangrijk om overdag een goede basis te bouwen voor je slaap.

Volgens William begint een slaapprobleem altijd bij jezelf, als je dit aan wil pakken moet je de oorzaken uit de weg ruimen. Hier heeft hij 4 simpele stappen voor:

 • Je biologische klok moet goed ingesteld zijn
 • Het is belangrijk dat de juiste hormonen worden aangemaakt die slaap stimuleren
 • Je moet niet bang zijn voor slaap
 • Je moet je lichaamstemperatuur goed kunnen bedienen

Door deze stappen goed onder controle te krijgen zul je ontzettend snel een betere slaap kwaliteit ervaren. Met de simpele tips die W van der Klaauw deelt zul je uitgerust wakker worden en meer energie hebben dan ooit. Ontdek hier de beste manier om beter in slaap te komen.

Wat krijg je in Perfect Slapen in 7 Stappen?

Goed, het Perfect Slapen in 7 Stappen plan werkt dus zo goed omdat het probleem bij de wortel aangepakt wordt. Een slaapprobleem begint altijd bij jezelf en er zijn geen magische pilletjes die dit kunnen oplossen.

Nu je weet waarom het boek zo goed werkt, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de inhoud van het perfect slapen in 7 stappen boek. Uiteraard zullen we dat in deze review ook bespreken.

Fysiek Boek: Perfect slapen in 7 stappen

Hardcopy perfect slapen

Wanneer jij de Perfect slapen in 7 stappen methode voor 16:00 besteld via deze link, heb je het fysieke boek de volgende dag nog in huis. Ideaal dus als je de volgende dag gelijk aan de slag wil met het boek

Dit fysieke boek bestaat uit 7 simpele stappen waarin alle verschillende technieken worden uitgelegd die jouw gaan helpen met het oplossen van je slaapprobleem.

Je kan dit fysieke boek zien als de basis van het gehele product. Volgens W van der Klaauw gaat dit boek alleen al een groot verschil maken in de kwaliteit van je slaap

Digitale versie: Perfect Slapen in 7 Stappen pdf

Na de aanschaf van het product ontvang je de digitale versie van het boek direct in je mailbox. Zo ontvang je inloggegevens die je kan gebruiken om in te loggen op het ledenplatform van slaapwijzer.net.

Op dit ledenplatform vind je onder andere de PDF versie van het Perfect slapen boek.

Daarnaast is dit een community waarin alle mensen die het boek hebben aangeschaft elkaar kunnen helpen. Zo worden er vragen gesteld en ervaringen gedeeld.

ebook perfect slapen

Persoonlijke begeleiding

Wat wij een groot voordeel vinden van het perfect slapen in 7 stappen is dat je naast het fysieke en digitale boek ook persoonlijke begeleiding krijgt.

Zodra je aan de slag gaat met de methodes van William van der Klaauw, ontvang je namelijk 1 jaar gratis support en ondersteuning.

Mocht je dus later vragen of opmerkingen hebben over het boek dan kun je William een mailtje sturen en zal hij je binnen een paar dagen terug mailen met het antwoord.

Dit is in onze ontzettend waardevol aangezien je echt iemand hebt om je problemen mee te deken.

Let op: er is een geheime kortingspagina van Perfect Slapen! Hier betaal je veel minder voor het boek >>

Handige slaapchecklist

Een ander leuk onderdeel dat je bij het aanschaffen van het boek krijgt is de slaapchecklist. Deze handige checklist is bedoeld om het je ontzettend makkelijk te maken om alle informatie in de praktijk toe te passen.

Dankzij de checklist hoef je niet elke dag het boek te lezen en kun je simpel weg bijhouden of je op de juiste manier bezig bent of dat er verbetering moet plaats vinden.

E-cursus dieper slapen

Naast bovenstaande producten ontvang je ook een gratis E-cursus om dieper te leren slapen. Het voordeel hiervan is dat je minder vaak wakker wordt en sneller zult herstellen.

Bonussen

Als we kijken naar de prijs vinden we eigenlijk dat je al best veel krijgt als je dit af zet tegen de prijs van het product (klik hier voor kortingspagina).

Toch is het zo dat je momenteel nog een aantal leuke bonussen krijgt wanneer je het perfect slapen in 7 stappen vandaag koopt.

Zo ontvang je tijdelijk de volgende 4 bonussen bij je bestelling:

 • Kalmeer je gedachten: 10 bewezen technieken
 • Welterusten snacks Receptenboek
 • 1 maand toegang community (vervalt binnenkort)
 • Crystal Waters 90bpm relax-muziek

Let op: We weten niet hoe lang je deze bonus nog krijgt, als je deze bonus absoluut niet wil missen klik dan hier en schaf het perfect slapen in 7 stappen boek vandaag nog aan! 

Niet goed geld terug

Een ander groot voordeel van het Perfect Slapen in 7 stappen boek is dat je een niet goed, geld terug garantie hebt van maar liefst 90 dagen.

Als jij dus niet tevreden bent over het boek of je geen verschillen merkt in de kwaliteit van je nachtrust, kun je het aankoopbedrag gemakkelijk teruggestort krijgen. In onze ogen geef je zo'n garantie alleen als je voor de volle 100% achter je product staat.

Als je nog twijfels had om dit boek aan te schaffen kunnen die wat ons betreft gelijk de prullenbak in. Mocht het product namelijk toch niet naar wens zijn dan kun je gewoon je geld terug krijgen!

Klik hier om direct doorgestuurd te worden naar de geheime kortingspagina van de perfect slapen in 7 stappen methode.

Perfect Slapen in 7 Stappen Ervaringen

Uiteraard kunnen in deze perfect slapen in 7 stappen review ervaringen van gebruikers van het product niet ontbreken.

We hebben dan ook ons best gedaan om zoveel mogelijk waardevolle reviews op het internet te verzamelen. We hebben hierbij vooral gekeken naar ervaringen van echte mensen die zelf via Facebook of Google een reactie hebben achter gelaten.

Droog Trainen Protocol Vrouwen Resultaten

Naast bovenstaande ervaringen dachten we dat  jullie ook wel geïnteresseerd zouden zijn in before and after foto's. Hieronder zie je een paar transformaties:

recensie perfect slapen

Onze ervaring met perfect slapen in 7 stappen

Om echt iets nuttigs te vertellen over een bepaald product vinden wij dat je het product zelf moet hebben uitgeprobeerd. Om die reden hebben ook wij het boek van William van der Klaauw aangeschaft. Ook wij kunnen wel een goede nachtrust gebruiken en dit boek kan ervoor zorgen.

Het eerste dat ons op viel toen we begonnen aan het boek was het feit dat het ontzettend lekker weg leest. Soms heb je wel eens van die boeken waardoor je alles om je heen even vergeet.

Nou, dit is zo'n boek hoor!

De manier waarop de schrijver het boek schrijft hebben wij als zeer prettig ervaren. Daarnaast wordt alle informatie in context gezet en ook met praktische voorbeelden onderbouwd.

Dit maakt het naar ons idee ontzettend luchtig en herkenbaar.

Wanneer je het boek leest zul je ontdekken dat je heel veel kleine opdrachtjes krijgt. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om tijdens het lezen altijd een pen en papier bij de hand te hebben. Dit doen we zodat we voorkomen dat we dingen vergeten.

William benadrukt in het boek meerder malen dat goede nachtrust begint bij jezelf en dat er geen wondermiddelen zijn

Onze resultaten met perfect slapen in 7 stappen

Goed, genoeg over de inhoud! Het gene waar jij waarschijnlijk veel meer interesse in hebt is onze resultaten.

Laten we voorop stellen dat ik voor het lezen van dit boek altijd moeite heb gehad met slapen. Zo kwam ik moeilijk in nachtrust, werd ik vaak wakker midden in de nacht en werd ik nooit echt uitgerust wakker.

Na het toepassen van de methodes die William beschreef is mijn slaapkwaliteit ontzettend veel beter geworden.

Het is eigenlijk bizar dat je door het aanpassen van een aantal kleine, simpele dingen zo snel merkt dat je beter slaapt.

Doordat ik een betere nachtrust had merkte ik veel voordelen gedurende de dag. Zo werd ik veel vrolijker wakker en had ik gelijk zin om de dag te ownen!

Daarnaast merkte ik dat mensen om me heen vaker zeiden dat ik vrolijk was en dat ik prettiger in de omgang geworden was.

Daarnaast was ik overall energieker en kreeg ik veel meer werk gedaan.

Let op: er is een geheime kortingspagina van Perfect Slapen! Hier betaal je veel minder voor het boek >>

Voordelen & nadelen van Perfect Slapen in 7 Stappen

Deze perfect slapen in 7 stappen review is inmiddels een beetje uit de hand gelopen en bevat ontzettend veel woorden. Om die reden zullen we hier nog even kort de voor-en nadelen op een rijtje zetten:

Voordelen

 • Leest ontzettend fijn en makkelijk weg
 • Zorgt voor een betere en gezondere manier van leven
 • Werkt voor ongeveer 90% van de mensen die het proberen
 • Is makkelijk uit te voeren
 • Zorgt voor een sterk verhoogde slaapkwaliteit
 • Dieper slapen waardoor je uitgerust wakker wordt
 • Beter slapen voor meer energie, rust en productiviteit
 • Inclusief 90 dagen garantie

Nadelen

 • Is niet altijd geschikt voor mensen die zware medicijnen gebruiken.

Conclusie: Perfect Slapen in 7 Stappen Methode Kopen?

Je hebt de hele perfect slapen in 7 stappen review nu gelezen, gefeliciteerd!:) Hopelijk heb je nu een beter beeld van de Perfect slapen in 7 stappen methode.

In onze ogen is de methode die William van der Klaauw ontwikkeld heeft ontzettend goed. Alle methodes, informatie en de extra service die je krijgt is van een extreem goede kwaliteit.

Voor het complete programma betaal je normaal €74,- alleen is dit momenteel tijdelijk verlaagd naar €37,-. (klik hier om direct te profiteren van deze deal)

Zelf vinden we dit een nette prijs en zouden we het zeker aanraden aan een ieder die problemen heeft met in slaap komen. Bovendien is het zo dat het complete pakket over een 90 dagen garantie beschikt. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn kun je gewoon je geld terug krijgen.

Als we zelf terugkijken naar de resultaten die wij hebben gerealiseerd met dit product zouden we je dit boek zeker van harte aanraden. Met dit boek krijg je namelijk de controle over je nachtrust terug waardoor je een veel leuker bestaan zult krijgen.

Zo zul je meer kunnen genieten van het leven, meer energie krijgen en veel productiever worden!

Mocht je verder nog vragen hebben, wees niet bang om een reactie achter. We streven ernaar om berichten binnen 24 uur te beantwoorden.

PS: vergeet niet gebruik te maken van de korting zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina >>

Perfect slapen in 7 stappen review Review 2020

Perfect slapen in 7 stappen review

Eind beoordeling: 4.5/5

Prijs

Kwaliteit van Informatie

Opmaak en Design

Makkelijk toe te passenAndere bekeken ook:

De gezondheidsvoordelen van een sportmassage

3 tips om meer uit je fitness sessies te halen

Weer terug de sportschool in? Zo voorkom je blessures

Team Fitcode

Over de auteur

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>