Lijkt het jouw leuk om samen te sporten met collega's ?

Wil jij jouw collega’s eens op een andere manier te leren kennen en tegelijkertijd ook nog iets te doen dat goed is voor jouw lichaam? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen wat online sporten met collega’s samen met Fitcode zo extra leuk maakt!

En dat niet alleen, want via Fitcode kun jij online bewegen vanaf jouw eigen locatie omdat onze lessen allemaal digitaal plaatsvinden. Op deze manier hoef je niet te carpoolen naar de fitness of af te spreken met je collega's in het park terwijl het net begint te regenen.

sporten met collega's

Onze mogelijkheden

Tae bo
Zumba
Bootcamp
online sporten met collegas
digitaal sporten met collegas
stoelmassage

Interesse in een online sportsessie voor jouw collega's of personeel?

Informatie

  • Locatie: online, vanuit huis of kantoor
  • Duur per sessie: 30 - 60 minuten
  • Soorten sporten: Tae Bo, Boksen, Zumba, Bootcamps, Yoga en nog veel meer
  • Erkende en professionele instructeurs
  • Zakelijk aftrekbaar!

Hoe kun je online sporten met collega's?

Er zijn tal van manieren om samen te sporten met collega's, zo is er altijd iets dan bij jullie als team past. Houden jij en jouw collega’s van mindfulness in combinatie met een heerlijke work-out, dan is yoga wellicht iets voor jullie. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van zowel startende als ervaren sporters, waardoor het niet erg is als een van jullie wel ervaring heeft en de andere nog niet. Iedereen kan op zijn of haar eigen tempo aan de online les deelnemen.

Hebben jullie als team collega’s behoefte aan een uitdaging en zijn jullie fan van extreme sporten, denk dan eens aan een bootcamp. Deze lessen kunnen zowel buiten plaatsvinden maar kunnen ook binnen gedaan worden. Wel zo handig voor de thuiswerkers! De instructeurs verzinnen passende oefening die bij jullie en binnen de omgeving passen. 

Hebben jullie niet zoveel tijd, dan is een stoelmassage wellicht ideaal. Leer op een professionele manier elkaar te masseren, zodat jullie weer met een frisse blik verder kunnen werken aan die belangrijke opdracht of prangende deadline. Maar ook tae bo, boxen en zumba behoren tot te mogelijkheden. Zet de speakers wat harder en jullie kunnen er na een uurtje online bewegen de volgende dag weer voor de volle 100% tegenaan.

Naast het gezamenlijk digitaal sporten vanaf de werklocatie is het ook mogelijk om ieder vanuit huis deel te nemen aan de online les. Zeker in deze huidige periode van onzekerheid, ben je er zeker van dat de online sportlessen altijd kunnen doorgaan.

Informatie

  • Locatie: online, vanuit huis of kantoor
  • Duur per sessie: 30 - 60 minuten
  • Soorten sporten: Tae Bo, Boksen, Zumba, Bootcamps, Yoga en nog veel meer
  • Erkende en professionele instructeurs
  • Zakelijk aftrekbaar!

Waarom online sporten met collega's?

Als we eerlijk zijn, weten we allemaal dat het er niet van komt om zo vaak te sporten als we eigenlijk zouden willen. Een drukke baan en een rijk sociaal leven zorgt ervoor dat er meestal maar weinig tijd overblijft om te sporten. Ook het afspreken met jouw gezellige collega’s komt er niet altijd van en het is vaak lastig om jullie agenda’s op elkaar af te stemmen en een datum te kunnen prikken.

Hoe leuk zou het zijn om deze twee dingen te combineren? Allereerst kun je eindelijk jouw collega’s echt beter leren kennen in een informele sfeer en je hebt tijd om weer eens heerlijk digitaal te sporten met je collega's. Daarbovenop kost het je weinig extra tijd en hoef je ook geen abonnement te nemen op de sportschool.

Fitcode biedt van allerlei leuke online sporten aan, zodat er altijd wel iets bij zit dat bij jullie als team past. Want wat is er nu lekkerder dan na een lange werkdag, je hoofd leeg te maken door eens flink te bewegen?

Wat zijn de kosten voor digitaal sporten met collega's?

De kosten voor sporten met collega's zijn een stuk betaalbaarder dan je wellicht zou denken. Dit komt mede omdat je flink bespaar op bepaalde kosten. Er hoeft geen aparte ruimte gehuurd te worden, je hoeft niet te reizen naar een andere locatie en je kunt je abonnement op de sportschool afzeggen. Instructeurs werken vanaf een eigen locatie, wat voor hen een effectieve manier is van werken en ze snel meerdere groepen na elkaar kunnen inplannen.

De gemiddelde kosten per les van een uur zijn 15 euro per deelnemer, met een minimaal aantal deelnemers van 4 personen. Kleinere groepen zijn mogelijk, hou dan rekening met een basisbedrag van 60 euro per uur. Zijn jullie met een groter groep dan 20 personen, neem dan contact met ons op voor een interessante staffelkorting. Indien je meerdere lessen wilt inplannen, profiteer je direct van 10 % op de totale factuur. Door te sporten met collega's hou je niet alleen je lichaam gezond, maar ook je portemonnee.

Interesse in een online sportsessie voor jouw collega's of personeel? Plan gratis en vrijblijvend een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

>