Start Hier

FITCODE.NL

Welkom op Fitcode.nl; de leukste en tofste Fitness community van Nederland. Wij zijn er om jou als (kracht) sporter te helpen bij het behalen van meer resultaat. Dit doen wij door dagelijkse de beste tips en leukste artikelen te delen omtrent Fitness, Voeding, Supplementen, Gezondheid en Mindset. Keep it Simple is hierbij het motto aangezien we alles zo simpel mogelijk proberen over te brengen.

Het verhaal achter Fitcode.nl

Fitcode.nl is ooit opgericht als een mini-projectje. We stoorden ons namelijk aan de hoeveelheid onjuiste informatie en fabeltjes omtrent voeding, gezondheid en fitness.Het is dan ook altijd ons doel geweest om no-nonsense informatie te delen over deze onderwerpen. Keep it simple is daarbij altijd de insteek geweest.

Voor wie is Fitcode?

Fitcode is ooit opgericht als informatie platform voor beginnende krachtsporters. Inmiddels behandelen we niet alleen vragen die beginnende krachtsporters zichzelf stellen maar hebben we ook voor de gevorderde sporter genoeg leuke artikelen.

Als jij jezelf ooit dezelfde vragen hebt afgevraagd is fitcode jouw beste vriend:

  • Hoe vaak moet ik trainen om resultaat te zien?
  • Welke beginnersfouten kan ik maken in de sportschool?
  • Welke buikspieroefeningen moet ik doen voor een strakke buik?
  • Wordt vet omgezet in spieren?
  • Hoe word ik sterker in de sportschool?

Must read artikelen op Fitcode

Inmiddels hebben we meer dan 150 artikelen op onze website staan, om die reden hebben we de belangrijkste artikelen hieronder even voor je op een rijtje gezet:

Afvallen:

Voeding:

Supplementen:

  • Eiwitshakes: je geld waard of toch niet?
  • Creatine 101: Alle informatie omtrent het gebruik van creatine.
  • BCAA’s: De zin en onzin van de BCAA.

Join the Fitcode community!

De Fitcode community is booming! Dagelijks posten tientallen sportievelingen via Instagram de tofste posts met de hashtag #fitcodenl.

Volg ons op alle social kanalen om nooit meer iets te missen:

Fitcode op Instagram

>