Tegen het Moderne Voetbal: Wat is het precies?

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Tegen het Moderne Voetbal: Wat is het precies?

Wie regelmatig voetbal kijkt, heeft het vast wel eens voorbij zien komen op Televisie of in het stadion: Tegen het Moderne Voetbal.

Bij Fitcode.nl zijn we natuurlijk gek van fitness, maar we hebben ook een voorliefde voor andere sporten. Voetbal is er daar 1 van.

In dit artikel vertellen we je meer over de term “Tegen het Moderne Voetbal”. Waar komt deze term vandaan en wat willen de voetbalsupporters hiermee berekenen?

Wat betekent de term Tegen het Moderne Voetbal?

De term “Tegen het Moderne Voetbal” is gecreëerd door voetbalsupporters die tegen de modernisering van voetbal zijn. Voetbal is de afgelopen jaren natuurlijk ontzettend groot en commercieel geworden.

Zo zijn voetbal stadions relatief duur om te bezoeken, wordt er ontzettend veel reclame gemaakt tijdens voetbal en worden wedstrijden op de meeste gekke tijden gespeeld zodat zenders extra geld kunnen verdienen aan de uitzendingen.

Ook de voetbalspelers doen mee

In het hedendaagse voetbal zie je daarnaast ook dat voetbalspelers ontzettend veel geld verdienen. Ook dit is een struikelblok voor veel supporters.

Voetbal is van origine natuurlijk een volkssport. Tegenwoordig is het echter steeds moeilijker om voetbalwedstrijden te bezoeken. Zo zijn de ticketprijzen ontzettend hoog en kost een dagje voetbal je al gauw flink wat geld.

Andere bekeken ook

Op Fitcode.nl vind je meerdere artikelen over sport en voetbal. Hieronder vind je een overzicht van onze favoriete artikelen van dit moment.

Over de schrijver Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De Slimste Persoon in je sportschool worden?
De Fitcode Nieuwsbrief is alles wat je nodig hebt! Ontvang wekelijks de beste tips, nieuwste onderzoeken en nog veel meer.

>