• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Pre Workout
  • /
  • Upfront Pre-workout review: is deze Pre-workout het geld waard? [Test 2023]

Upfront Pre-workout review

Upfront Pre-workout

Upfront Pre-workout

De Upfront Pre-workout is ongetwijfeld een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en effectieve pre-workout. Met hun transparante aanpak en zorgvuldig samengestelde ingrediënten, heeft Upfront een pre-workout gecreëerd zonder onnodige toevoegingen die je zal helpen om je trainingsdoelen te bereiken op een gezonde manier. 


Upfront bewijst met deze pre-workout dat eenvoud en effectiviteit hand in hand kunnen gaan Een aanrader dus!

Welkom bij deze Upfront Pre-wokout review! In een markt vol met pre-workouts die bol staan van overmatige ingrediënten en mogelijk schadelijke hoge doses cafeïne, is er nu een oplossing die anders denkt: Upfront.

Terwijl andere merken pre-workouts op de markt brengen met tientallen ingrediënten, heeft Upfront gekozen voor een nieuwe benadering; namelijk zo min mogelijk ingrediënten. Na uitvoerig testen is de Upfront Pre-workout ontstaan. Met hun kenmerkende transparantie en nadruk op gezondheid, staat net zoals op hun andere producten de ingrediënten lijst weer op de voorkant van de verpakking.

Maar hoe gezond zijn deze ingrediënten werkelijk? Is de Upfront Pre-workout een goed product? In deze review behandelen we alles wat je moet weten. Lees snel verder!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de AH Whey protein shake is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de ingrediënten, voedingswaarden en de prijs / kwaliteit.

3 producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Upfront Pre-workout review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze Upfront Pre-workout review:

Voordelen Upfront Pre-workout

  • Met 6000 mg L-citrulline en 230 mg cafeïne per portie, heeft deze pre-workout effectieve doseringen.
  • Upfront houdt het simpel met zo min mogelijk ingrediënten.
  • De Upfront Pre-workout maakt gebruik van natuurlijke smaakstoffen uit echt fruitpoeder.

Nadelen Upfront Pre-workout

  • Met slechts drie smaken is er beperkte smaakkeuze.   

Wat is de Upfront Pre-wokout?

De Upfront Pre-workout is een doordachte reactie op de vaak verwarrende wereld van pre-workouts. Deze formule biedt een precieze dosering van actieve ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. 

Met een gerichte focus op het essentiële, heeft Upfront een pre-workout op de markt gebracht die jouw trainingssessies op de juiste manier ondersteunt. Eén opmerkelijk kenmerk is de hoeveelheid cafeïne, die met zorg is afgestemd om je energie te geven zonder de gevreesde jeuk of nadelige crash van pre-workouts.

Met 6000 mg L-citrulline en 230 mg cafeïne per portie, biedt de Upfront Pre-workout een gebalanceerde samenstelling die je de juiste hoeveelheid energie en focus geeft voor je training.

Upfront Pre-workout

Welke ingrediënten en voedingswaarden heeft de Upfront Pre-workout?

De Upfront Pre-workout onderscheidt zich door zijn doordachte samenstelling van hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Upfront heeft dus bewust gekozen voor een minimalistische aanpak qua ingrediënten, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit boven kwantiteit. Het resultaat is een pre-workout zonder overbodige toevoegingen die jou de benodigde ondersteuning biedt om te knallen tijdens jouw trainingen.

Een opvallend kenmerk van de Upfront Pre-workout is het gebruik van natuurlijke smaakstoffen uit echt fruitpoeder. Dit betekent dat je kunt genieten van verfrissende smaken zonder de chemische nasmaak die vaak wordt geassocieerd met kunstmatige smaakstoffen. 

Wanneer we de ingrediënten lijst onder de loep nemen, dan zien we dat de belangrijkste componenten van deze pre-workout L-citrulline en cafeïne zijn. L-citrulline, aanwezig in een krachtige dosis van 6000 mg per portie, is een aminozuur dat helpt bij het verbeteren van de bloedstroom en bijdraagt aan een betere zuurstof- en voedingsstoffenafgifte aan de spieren tijdens je training.

Cafeïne, in de vorm van cafeïne anhydraat, is aanwezig is een dosis van 230 mg per portie. Deze dosering is zorgvuldig gekozen om je een krachtige, maar evenwichtige boost van energie te geven zonder de bijwerkingen van overmatige cafeïneconsumptie, zoals nervositeit of een onaangename crash achteraf.

Upfront Pre-workout voedingswaarden

Wat betreft de voedingswaarden; deze zijn niet super spannend. Een pre-workout draait natuurlijk vooral om de net behandelde ingrediënten, L-citruline en cafeïne. 

Wat wel altijd handig is om te bekijken is de hoeveelheid suiker per portie. De Upfront Pre-workout bevat zo'n 2 gram suiker per portie. Deze suiker is toegevoegd in de vorm van sucralose, een zoetstof. Het gebruik van sucralose zorgt voor zoetheid zonder extra calorieën toe te voegen. Dit alles komt samen om een effectieve pre-workout zonder onnodige toevoegingen te creëren die je helpt je prestaties te optimaliseren.


Welke Upfront Pre-workout smaken zijn er?

De Upfront Pre-workout komt in drie verfrissende smaken: sinaasappel, aardbei en limoen. Deze natuurlijke smaakvariaties zijn afkomstig van echt fruitpoeder. Je kunt nu dus genieten van je pre-workout zonder kunstmatige smaakstoffen.

Upfront Pre-workout smaken

Wat kost de Upfront Pre-workout?

Upfront begrijpt hoe belangrijk flexibiliteit is en biedt verschillende prijsopties op basis van de hoeveelheid die je koopt. Een enkele pot Upfront Pre-workout kost €27, terwijl de prijs per pot daalt wanneer je meer aanschaft. Bij aankoop van 2 potten betaal je €25 per pot, en bij aankoop van 3 potten daalt de prijs tot €23 per pot. Met 234 gram pre-workout per pot, krijg je wat ons betreft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat nog indrukwekkender is, is Upfront's transparantie over de productiekosten. Deze tonen ze namelijk op de productpagina van hun website en bedragen €11,49. Door hun duidelijke opsplitsing van de kosten (productie, verpakking, transport en BTW), toont Upfront een zeldzame eerlijkheid en openheid. 


Onze Upfront Pre-workout ervaring

Uiteraard hebben we de Upfront Pre-workout ook zelf getest. Voor deze test hebben we de smaak aardbei bestelt. We hebben vervolgens gedurende de week elke dag een scoop pre-workout genomen voordat we gingen trainen. 

Onze ervaring met de Upfront Pre-workout was positief en opvallend. De boost aan energie die we voor onze training kregen was voelbaar en effectief. Het geruststellende idee van het consumeren van een product met alleen gezonde ingrediënten droeg ook positief bij aan de gehele ervaring. 

De smaak van de pre-workout is daarnaast ook lekker. Je proeft echt dat er gebruik wordt gemaakt van fruitpoeder in plaats van kunstmatige smaakstoffen. Dit maakt het het innemen van de pre-workout een stuk fijner. 


Upfront Pre-workout ervaringen van andere consumenten

Niet alleen onze ervaring is belangrijk. Één goede ervaring zegt namelijk niks. Naast onze eigen ervaringen hebben we daarom ook rekening gehouden met de ervaringen van anderen.

Op de website van Upfront wordt de Upfront Pre-workout beoordeeld met maar liefst 4,6/5 sterren op basis van meer dan 400 reviews. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Zelf nu een weekje gebruikt en ik ben heel tevreden over het product. Ten eerste omdat er geen rotzooi in zit, waardoor ik geen dipje of crash heb na m’n workout & ten tweede omdat de smaak en de werking van het product echt top is. Ik raad dit product zeker aan, aan mensen die opzoek zijn naar een pre workout die net iets uitdagender is dan bijvoorbeeld de pre workout van C4!''

''Meestal gebruik ik dit wanneer ik een lange sportsessie (kickboksen) al gehad heb. Deze pre-workout geeft mij altijd de energie die ik nodig heb als ik denk dat ik die niet meer heb. Ideaal als je na een sessie nog wat gewichten in de lucht wil gooien. Geen nare bijwerkingen, goede verhouding cafeïne. Ik mag niet klagen!''

''Wilde nooit aan de pre-workout door de onnodige chemische ingrediënten die erin worden gedaan. Deze tegengekomen en het voordeel van de twijfel gegeven vanwege de transparantie en onderbouwing en het bevalt top! Die lichte tinteling is top en heb echt het idee dat ik net dat extra beetje energie heb in de gym zonder een dip te krijgen!''


Upfront Pre-workout: Conclusie

Upfront Pre-workout
Onze Score
9.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

Voedingswaarden

In de conclusie geven we antwoord op de vraag: Is de Upfront Pre-workout het geld waard? Als het aan ons ligt, dan kan je deze zeker kopen!

De Upfront Pre-workout is ongetwijfeld een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en effectieve pre-workout. Met hun transparante aanpak en zorgvuldig samengestelde ingrediënten, biedt Upfront een product zonder onnodige toevoegingen dat je helpt om je trainingsdoelen te bereiken op een gezonde manier. Dit product bewijst dat eenvoud en effectiviteit hand in hand kunnen gaan, waardoor het een verstandige keuze is voor iedereen die pre-workout voor zijn of haar trainingen wilt gebruiken. Een aanrader dus!


Veelgestelde vragen

Is de Upfront Pre-workout goed?

Ja, de Upfront Pre-workout is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een gezonde en effectieve pre-workout. Met een weloverwogen mix van hoogwaardige ingrediënten, natuurlijke smaakstoffen en effectieve doseringen, zal het je de ondersteuning bieden die je nodig hebt voor optimale prestaties tijdens je trainingen.


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een review van goede kwaliteit te kunnen schrijven, hebben we verschillende belangrijke onderdelen behandeld. Zo hebben we de ingrediënten en voedingswaarden geanalyseerd en hebben we één van de smaken uitgeprobeerd om deze review tot stand te laten komen. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>