FITCODE.NL

Op zoek naar een goede mogelijkheid om in contact te komen met je doelgroep? Fitcode.nl biedt verschillende interessante advertentiemogelijkheden voor Nederlandse en Belgische bedrijven die zich focussen op de sport, voeding en gezondheidsmarkt. Ontdek op deze pagina wat de mogelijkheden zijn voor het adverteren via fitcode.nl!

Het verhaal achter Fitcode.nl
Fitcode.nl is ooit opgericht als een mini-projectje. We stoorden ons namelijk aan de hoeveelheid onjuiste informatie en fabeltjes omtrent voeding, gezondheid en fitness.Het is dan ook altijd ons doel geweest om no-nonsense informatie te delen over deze onderwerpen. Keep it simple is daarbij altijd de insteek geweest.

Dit mini-projectje is inmiddels uitgegroeid tot een loyale community van duizenden Nederlandse en Belgische fitness,voeding en sportfanaten. Zo hebben wij onlangs de 15.000 volgers op Instagram en 6.000 volgers op Facebook bereikt. Bovendien bezoeken dagelijks honderden mensen onze website.

Waarom adverteren via Fitcode.nl?
Fitcode.nl is één van de populairste blogs omtrent Fitness, Voeding en Gezondheid in Nederland en België. Dagelijks schrijven we artikelen over alles wat met fitness, voeding en een gezonde levensstijl te maken heeft.

Op fitcode.nl zien we vaak terugkerende trouwe lezers. Hierbij is zo'n 52% vrouw en 48% man in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 50 jaar. Het grootste deel van deze bezoekers bezoekt fitcode.nl ter inspiratie, motivatie en om te werken aan een gezondere en fitte versie van zichzelf.

Wij informeren jou graag wat de mogelijkheden zijn om op fitcode.nl te adverteren en de juist doelgroep op creatieve wijze te bereiken.

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar info@fitcode.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

>