FITCODE.NL

Wij helpen jou aan meer resultaat!

Welkom op Fitcode.nl; de leukste en tofste Fitness community van Nederland. Wij zijn er om jou als (kracht) sporter te helpen bij het behalen van meer resultaat. Dit doen wij door dagelijkse de beste tips en leukste artikelen te delen omtrent Fitness, Voeding, Supplementen, Gezondheid en Mindset. Keep it Simple is hierbij het motto aangezien we alles zo simpel mogelijk proberen over te brengen.

Het verhaal achter Fitcode.nl
Fitcode.nl is ooit opgericht als een mini-projectje. We stoorden ons namelijk aan de hoeveelheid onjuiste informatie en fabeltjes omtrent voeding, gezondheid en fitness.Het is dan ook altijd ons doel geweest om no-nonsense informatie te delen over deze onderwerpen. Keep it simple is daarbij altijd de insteek geweest.

Dit mini-projectje is inmiddels uitgegroeid tot een loyale community van duizenden Nederlandse en Belgische fitness,voeding en sportfanaten. Zo hebben wij onlangs de 16.000 volgers op Instagram en 6.000 volgers op Facebook bereikt. Bovendien bezoeken dagelijks honderden mensen onze website.


>