Cheatday chocoladecadeau voor vader en moeder

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Cheatday chocoladecadeau voor vader en moeder

Er zijn dagen dat je heel bewust bezig bent met wat je eet, maar juist hierom kan je ook een dagje er stiekem even van afwijken. Vrijwel iedereen lust chocola dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naasten is het altijd een geschikt cadeau! Helemaal als je een (h)eelrijk en handgemaakt chocolade besteld bij Chocstar. 

Geef chocolade cadeau wanneer je iemand wil bedanken, iemand wil feliciteren voor zijn of haar verjaardag of wanneer je gewoon wil laten weten dat je aan diegene denkt. Tja, wanneer niet eigenlijk? Chocolade kan op elk moment en de chocolade cadeaus van Chocstar passen gewoon door de brievenbus. Ideaal, zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Je stelt je chocolade geschenk van Chocstar volledig zelf samen en hebt de keuze uit allerlei vormen en maten; chocolade repen, chocolade letters en chocolade harten. Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur besteld, wordt het zelfs dezelfde dag nog verzonden. Geen excuus meer dus om dit heerlijke cadeau te laat te laten bezorgen. Wat dacht je van een chocolade hart voor Moederdag of Vaderdag? Je chocolade hart versturen kan direct naar de ontvanger of je stuurt het naar jezelf zodat je het persoonlijk kunt overhandigen. Geheel op eigen risico, want het is natuurlijk heel verleidelijk om van zo’n lekker cadeau zelf te proeven.

Voor de liefde

Liefde gaat door de maag dus verras je moeder tijdens Moederdag met heerlijke chocolade. Met bijvoorbeeld het Hart van Goud, Nuts about you en ‘Voor de liefste mama’ scoor je gegarandeerd punten. Het Hart van Goud is een combinatie van melk, pure en witte chocolade, gevuld met hazelnoten, pecannoten en echt goud! En dat allemaal in de vorm van een hart. Nuts about you, de naam zegt het al, is melkchocolade gevuld met pecannoten, walnoten en hazelnoten. De eerlijke en kwalitatieve chocolade is trouwens niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens een plaatje om te zien. Je chocolade versturen is ook mogelijk als het helaas niet lukt om op bezoek te gaan. 

Chocolade bestellen

Met chocolade maak je iedereen gelukkig, toch? Of je nou een zoetekauw bent of niet, man of vrouw, jong of oud, fanatieke sporter of juist niet. Altijd een leuk cadeau om te geven en natuurlijk nog veel leuker om het te krijgen. Het moeilijkste? De keuze maken tussen al dat lekkers, want de ene chocolade is werkelijk waar nog lekker dan de ander.

Heb je geen inspiratie voor een Vaderdag cadeau? Een Origineel Vaderdag cadeau laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk. Als je eenmaal weet wat voor lekkers je wilt bestellen, kan je het cadeau gaan personaliseren. Zo kan je allereerst kiezen uit diverse wikkeldesigns, waaronder een bloemendesign of eentje met een speciale Vaderdagcoupons (tip: dit zijn tegoedbonnetjes zoals ‘de autowassen’ en ‘een hoofdmassage’) Kortom; hele stijlvolle wikkels die het cadeau nóg specialer en uniek maken. Op de wikkel kun je een naam/korte tekst toevoegen en je hebt tot slot de keuze om nog een persoonlijke boodschap toe te voegen.

En je cadeau voor Vaderdag of Moederdag op zondag laten bezorgen? Dit is niet nodig! Laat jij jouw geschenk door Chocstar versturen op de woensdag, donderdag of vrijdag voor Moeder- of vaderdag? Dan zetten de inpak Oempa Loempa’s van Chocstar hier een speciale sticker op met (dit pakketje mag je pas) ‘Zondag openen’.

Over de schrijver Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De Slimste Persoon in je sportschool worden?
De Fitcode Nieuwsbrief is alles wat je nodig hebt! Ontvang wekelijks de beste tips, nieuwste onderzoeken en nog veel meer.

>