Dit zijn de 3 leukste lessen bij de sportschool!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit zijn de 3 leukste lessen bij de sportschool!

Het is geen nieuw jaar maar dat betekent niet dat je geen goed voornemen kan creëren. Betwijfel jij of je bij de sportschool gaat? Dat is een goed plan. Bij de sportschool heb je namelijk een veel breder aanbod dan waar dan ook. Zo kun je van yoga naar de bokstraining. Er zijn heel veel dingen die je kunt doen, misschien zelfs klasjes waarvan je nog niet wist dat ze bestonden! Het is uiteraard wel belangrijk dat je bij een goede sportschool zit! We zetten hier een aantal lessen voor je op een rijtje.

Boksen of Kickboksen

Zoals we al zeiden kun je bijvoorbeeld boksles volgen of kickbox. Wat jij zelf leuker vindt. Het toffe aan een vechtsport leren is dat je jezelf kan verdedigen, en kan terugslaan. Maar wist je dat je er ook heel veel geduld door leert? Je moet namelijk wel echt oefenen en je trainer zal je best een flinke warmup geven als alles goed is. Je kunt met boksen en vooral kickboksen je hele lichaam trainen. Dit komt door de eerste warming up, en het boksen zelf is ook zwaarder dan je denkt. Bokstraining in Breda of in een andere grote stad is dan ook echt een aanrader! 

Yoga

Yoga is een erg ondergewaardeerde sport. Het wordt ook vaak niet als sport gezien maar dat is juist het mooie aan yoga. Het is een sport voor je lichaam en je geest. Je hebt vele verschillende soorten yoga dus kies er eentje uit die bij jou past. Zo heb je poweryoga die meer snel is en focussed op het draven door de pasjes heen. Je hebt ook soorten yoga die echt helpen met vet verbranden en ook hele rustige yoga. Het is ook perfect te combineren met andere lessen omdat je je spieren rekt dus heb je minder spierpijn. Je voelt je je gegarandeerd rustiger na een goede yoga les. 

Lessen volgen

Als je liever niet zo iets doen en gewoon wilt fitnessen dan kan dat ook! In de sportschool hebben ze heel veel verschillende apparaten waar je gebruik van kunt maken. Voor elk deel van je lichaam is wel apparaat waarmee je het kunt trainen. Je kan een persoonlijke trainer nemen maar je kan ook in een groepje meedoen. Het voordeel hiervan is dat je verder wordt geduwd dan wat je normaal gesproken misschien zou doen. Ook zal een trainer goed kunnen aangeven hoe je de apparatuur gebruikt om te zorgen dat je geen blessures oploopt. Binnen een groepje kan je ook nog nieuwe vrienden maken en elkaar helpen in jullie vooruitgang. Dus waar wacht je nog op! Lekker naar de sportschool! 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>