Team Fitcode
  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Wat is kratom? 3 Gezondheidsvoordelen van deze plant!

Kratom is tegenwoordig gestegen in populariteit. Het was jarenlang al een heel bekende en gebruikte kruid. De reden hiervoor is omdat het veel geneeskrachtige eigenschappen bevat. Hierdoor wordt kratom vaak aanbevolen door vele medische experts. Van waar komt kratom vandaan en wat zijn de voordelen ervan? In dit artikel zullen we zien wat deze bijzondere plant allemaal te bieden heeft.

Wat is kratom?

Kratom is een traditionele kruid die oorspronkelijk uit Zuidoost Azië komt. De plant heet Kratom Mitragyna Speciosa. Delen van de plant die werkzame stoffen bevatten zijn de bladeren. Plofkratom bladeren worden met de hand geplukt. Traditioneel werden de gedroogde bladeren gemalen tot een groene poeder. Er werd dan een thee gemaakt met de poeder.

Het kan namelijk verschillende effecten hebben op je lichaam. Meestal wordt kratom gebruikt om pijn te behandelen. Dit komt door een werkzame stof die de pijn waarnemende neuronen van je lichaam beïnvloeden. Als je kratom consumeert is het belangrijk om op de dosering te letten. Dit heeft invloed op de effecten die jij zult voelen.

Je kunt ook euforische effecten voelen. Een zeer positieve energie door het hele lichaam. Verder zal je seksuele vitaliteit toenemen. Na het innemen van kratom voel je de effecten na ongeveer een half uur. Afhankelijk van de dosis duurt het twee tot vier uren voordat het gaat afwerken.

Tip: Check hier het aanbod Plofkratom online: https://www.profkratom.com/nl/

Drie voordelen van kratom

-Eerder werd aangegeven dat kratom wordt gebruik voor pijnverlichting. Hoe gebeurt dit en welke soorten lichaamspijnen kunnen behandeld worden? Pijn kan zowel fysiek als psychologisch je lichaam beïnvloeden. Het kan veroorzaakt worden door storingen in het lichamelijk letsel of door bepaalde chronische aandoeningen.

Met de kratom bladeren kunnen alle soorten pijn behandeld worden. De verdovende effecten ontstaan doordat de actieve stoffen zich gaan binden met het zenuwstelsel van het lichaam. De pijnreceptoren worden dan door deze natuurlijke stoffen verdoofd.

-Als een oppeppend middel kan kratom je een boost in energie geven. Het kan jouw energieniveau verhogen door zijn verbeterde metabolische effecten. Dit komt door een verhoogde bloedcirculatie in het lichaam. Dit is goed, want door een betere bloedcirculatie kan er meer zuurstof getransporteerd worden naar je lichaamscellen. Zo kan je lichaam dan efficiënter en meer energie produceren.

-Het verbetert concentratie. Naast verdovende effecten en een energie boost kan het helpen met je concentratie. Kratom consumeren zorgt voor de afgifte van acetylcholine, serotonine en dopamine. Deze stoffen worden geassocieerd met bepaalde behulpzame effecten. Namelijk een verhoogde concentratie vermogen, verbeterde geheugen en aandachtsspanne. Nuttig voor studenten en mensen die zwaar moeten kunnen concentreren.

Plof kratom kopen

Zoals je weet is de vraag naar kratom enorm. Maar wat zijn de manieren om aan kratom te kopen? En in welke vormen wordt het allemaal verkocht? Er zijn verschillende varianten. Allemaal hebben speciale eigenschappen. Je hebt de rode nerf, groene nerf en witte nerf. Meestal wordt kratom geconsumeerd in theevorm. Hiervoor heb je de poeder nodig. Je kunt ook op de blad kauwen. Er zijn ook extracts, capsules en tinctures op de online markt.

About the Author Team Fitcode


Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

>