Team Fitcode
  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Een rollator via een webwinkel (online) kopen? Lucas Mobility ontzorgt!

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen hun spullen online. Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en zeker tijdens de corona-crisis is de rol van webshops aanzienlijk gestegen. Mensen mogen en durven niet meer met z’n allen in een fysieke winkel te shoppen en dus profiteren de webshops. Dit geldt zeker voor de kwetsbare ouderen die minder gemakkelijk de stad in gaan om producten te kopen. Om die reden heeft Lucas Mobility besloten om online rollators te verkopen. Is dat nou wat? Online een rollator kopen?

Wij krijgen onderstaande vragen vrij regelmatig:

Hoe kan ik een rollator kopen die ik nog niet geprobeerd heb?

Wij bieden niet voor niets 100 dagen proefrijden aan. Wij komen de rollator gratis bij je thuis afleveren en gunnen je de tijd om er rustig aan te wennen. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om een rollator te moeten kopen zonder deze uitvoerig thuis getest te hebben. Toen wij voor onze oma een rollator gingen kopen, wisten we na een kort testritje in een drukke winkel niet hoe de rollator thuis en op straat zou aanvoelen. Daarom willen we jou dit gemak wel geven en mag je de rollator dus uitgebreid testen bij je thuis en in de buurt.

Dan moet ik zeker de rollator eerst zelf in elkaar zetten?

Nee, de rollator wordt kant-en-klaar bij je thuis afgeleverd. Wij hebben zelf de wieltjes er al op gezet evenals de rest van de onderdelen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de rollator uit de doos halen en de lengte afstellen. Dat laatste heb je in een handomdraai gedaan en vervolgens kan je de weg op!

Hoe weet ik of jullie rollator goed is?

Onze rollator is uitgebreid getest. We houden niet van al te veel toeters en bellen, maar vinden het wel belangrijk dat de rollator goed werkt. Kortom, wij verkopen een rollator met betrouwbare remmen, goede banden en van een licht gewicht. 

Betaal ik dan niet te veel?

Omdat wij alleen online onze rollators verkopen, hoeven we geen duur winkelpand te hebben op een A-locatie. Ook personeelskosten sparen we zo uit en we hebben daardoor weinig overhead kosten. Hierdoor kunnen we de rollatoren tegen een zo aantrekkelijk mogelijk tarief verkopen. 

Mocht je graag de Lucas rollator willen proefrijden? Schroom dan niet om jouw exemplaar te bestellen via de website van Lucas Mobility. De klantenservice staat daar ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

About the Author Team Fitcode


Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

>