Team Fitcode
  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Samen in het wiel klimmen tijdens een fietsvakantie in Limburg? Dan wil je hier naar toe!

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van een avontuurlijke fietsrit? Dan is de kans erg groot dat je staat te popelen om om fietsvakantie te gaan. Dat is ook helemaal niet zo gek, want je kunt je daardoor maximaal focussen op hetgeen dat je het liefste doet. Wil je graag samen in het wiel klimmen tijdens een fietsvakantie in Limburg? In dit artikel lees je welke regio zeker niet mag ontbreken tijdens jouw welverdiende vakantie in eigen land.  

Zorg er altijd voor dat je een fietsvakantie plant in het zuiden van Limburg

Wielrenners zijn zeer te spreken over een fietsvakantie in het zuiden van de provincie. Dat is ook helemaal niet zo gek, want dit gebied leent zich perfect om hoogtemeters te maken. Naast dat dit een goede uitdaging voor je is, geniet je ook nog eens van fantastische uitzichten. Geniet van een welverdiende pauze met een uitzicht over de gloeiende heuvels van de provincie en trakteer jezelf op een welverdiend drankje bij een van de vele gezellige restaurants en cafés in de provincie. Beter kan het niet worden! 

Geniet van eindeloze kilometers fietsplezier op goed onderhouden paden

Of je nu gaat voor een korte rit van 30 kilometer of een lange rit van misschien wel 100 kilometer, in alle gevallen ben je in dit gedeelte van de provincie aan het juiste adres. Geniet van eindeloze kilometers fietsplezier op goed onderhouden paden. Daarnaast staan de routes ook altijd erg goed aangegeven. Hierdoor weet je altijd zeker dat je onbezorgd kunt genieten van je eigen fietsvakantie in Limburg. 

Even goed bijkomen na een lange rit? Vier vakantie in je eigen vakantiehuis in Limburg

Het is volkomen normaal dat je graag na een lange dag even helemaal op wilt laden. Je geliefde fiets wil je binnen handbereik hebben en je geniet graag van de nodige rust met een fantastisch uitzicht. Even bijkomen na een lange rit? Vier vakantie in je eigen vakantiehuis in Limburg. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een vakantiehuis Limburg 10 personen of een vakantiehuis Limburg 2 personen. Hierdoor is de accommodatie van alle luxe gemakken voorzien waar je thuis ook bekend mee bent en de volgende dag stap je na het ontbijt weer binnen een mum van tijd op de fiets; klaar voor het volgende avontuur in het altijd geweldige Limburg. Met hoeveel personen plan je graag jouw volgende leuke fietsvakantie een keer in?

About the Author Team Fitcode


Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

>