Welke kleding heb je nodig voor voetbaltraining?

Als het gaat om kleding voor voetbaltraining, zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Ten eerste wil je er zeker van zijn dat je comfortabele kleding draagt die je niet in je bewegingen beperkt. Ten tweede wil je kleding kiezen die je koel houdt, want trainen kan behoorlijk inspannend zijn. En ten slotte wil je er zeker van zijn dat je kleding geschikt is voor de weersomstandigheden – je wilt niet oververhit raken in de zomer of bevriezen in de winter! Benieuwd naar welke kleding je nodig hebt voor voetbaltraining en keepertraining? Lees dan snel verder!

Welke kleding heb je nodig?

Laten we eens kijken naar een aantal specifieke kledingopties voor voetbaltraining. Voor het bovenlichaam is een ademend t-shirt altijd een goede keuze. Als het koud buiten is, wil je misschien een extra laagje zoals een licht jack of sweatshirt. Je kan er ook voor kiezen een thermoshirt onder je ademende shirt te dragen. Voor het onderlichaam is een comfortabele korte of lange broek ideaal. Nogmaals, als het koud weer is, kun je een extra laagje dragen, bijvoorbeeld een tight of legging. En tenslotte, wat schoeisel betreft, wil je voetbalschoenen kiezen die geschikt zijn voor de ondergrond waarop je gaat spelen. De schoenen voor kunstgras en natuurgras kunnen soms nog wel eens verschillen.

Kleding voor de keeper

Ben jij een echt talent in de goal? Dan weet je waarschijnlijk dat je andere kleding nodig hebt dat jouw teamgenoten. Wanneer je tijdens de training aan het oefenen bent met duiken is het fijn als je wat extra bescherming hebt. Zo is het altijd fijn om lange mouwen te dragen, zo zorg je ervoor dat je armen niet direct over de grond schuren. Zeker als je op kunstgras voetbalt is dit erg fijn, aangezien het kunstgras en de kunststof korreltjes op het veld erg pijnlijk kunnen zijn bij het duiken. Daarnaast heeft een keeper natuurlijk ook handschoenen nodig. Handschoenen zijn essentieel om een bal goed vast te kunnen pakken en je handen worden ook beschermt als een bal heel hard geschoten wordt, dit kan blessures veroorzaken en dat wil je uiteraard niet.

Voetbalkleding en keeperkleding bij Stanno

Of je nou een keeper bent of een veldspeler maakt niet uit, alle kleding die je nodig hebt vind je uiteraard bij www.stanno.com. Bestel vanuit het brede assortiment voetbalshirts, keeperhandschoenen en meer! Ontvang je bestelling nog de volgende dag als je voor 19:00 besteld. Is je bestelling meer dan 20 euro? Dan is de verzending gratis.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>