Remco Hazenwerf
  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • 3 cadeautips voor een gezonde en bewuste levensstijl!

Steeds meer mensen kiezen ervoor zich te gaan focussen op een gezonde, maar ook bewuste levensstijl. Hierbij kijkt men bijvoorbeeld naar de voeding die ze nuttigen, maar ook naar hoevaak ze sporten. Je kunt voor een gezonde en bewuste levensstijl zorgen bij jezelf, maar ook bij je vrienden door de juiste gewoontes te hebben.

Stel dat je een cadeau wilt kopen voor iemand binnen het kader van een gezonde en bewuste levensstijl. In zo een situatie kan het best zijn dat je iemand hier behoorlijk mee helpt. Hieronder vindt je 3 cadeautips voor een gezonde en bewuste levensstijl!


Het boek 50 dagen koolhydraat arm

Het boek 50 dagen koolhydraat arm is een ideaal boek voor iemand die bijvoorbeeld wilt afvallen. Als er sprake is van een ongezonde levensstijl of een ongezond voedingspatroon, is er vaak ook sprake van overgewicht. Mede hierbij kan dit boek je enorm helpen. In het boek zijn 7 weekmenu’s te vinden die erg gezond zijn.

Klik hier om het boek te bestellen

Ook zijn er boodschappenlijstjes aanwezig en krijg je naast het fysieke boek ook digitale versie. In de digitale versie vindt je onder andere zeker 150 recepten die je helpen bij het afvallen. Tevens zitten er 4 gratis digitale bonussen bij. Gebruik maken van dit boek kan er voor zorgen dat je tot wel 2 kilo vet verliest in slechts een week tijd.

Ohja, naast de hardcover en supermooie fotografie zijn de gerechten super simpel om te maken (geschikt voor elke keuken!). Wil je EN lekker eten EN tegelijkertijd wat kilo’s erbij kwijtraken? Dan is dit het ideale cadeau voor jezelf!

Een springtouw

Buiten dat letten op de voeding van cruciaal belang is voor een gezonde en bewuste levensstijl, speelt ook sport een belangrijke rol. Springtouwen is hierbij erg goed voor de gezondheid en daarom kan ook een springtouw een ideaal cadeau zijn dat ook nog eens een motiverende werking kan hebben.

Regelmatig gebruik maken van een springtouw versterkt de botten, maar ook de spieren. Buiten het feit dat je bijvoorbeeld je enkels, schouders, armen en achillespezen traint, is een springtouw ook nog eens zeer goed voor het hart.

Je kunt door middel van een springtouw enorm veel vet verbranden en indien je gebruik maakt van het touw in combinatie met een goede voeding zal dit alleen maar sneller en beter gaan.

smartrope

Een slowjuicer

Voor de lekkerste en gezondste smoothies is een slowsjuicer een perfect cadeau. Een slowjuicer heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van veel andere persers. Bij een slowjuicer wordt zoals de naam al doet vermoeden het fruit of de groente immers erg langzaam geperst. Hierdoor blijven er veel meer vitamines bewaard.

De vitamines die normaal minder worden blijven, maar ook de smaak blijft bij een slowjuicer vaak een stuk meer aanwezig dan bij een sapcentrifuge. Een ideaal cadeau dus om ook te zorgen voor lekkere en gezonde tussendoortjes naast een goede voeding en goed sporten. Daarnaast kan een goede smoothie je ook nog eens energie geven.

About the Author Remco Hazenwerf


Mijn naam is Remco Hazenwerf, 24 jaar en auteur op Fitcode.nl. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een personal trainers bedrijf. Je kan van mij artikelen verwachten over alles wat met fitness en fitness artikelen te maken heeft. Heb je een vraag of feedback over mijn content? Dan kan je mij een berichtje sturen op mijn Linkedin profiel.

>