5 must-have sport artikelen voor vrouwen

Is het de hoogste tijd om weer eens wat aan sport te doen? Heb je nieuwe voornemens en ga je de komende tijd regelmatig sporten? Dan heb je natuurlijk wel het een en ander nodig. Wat kun je echt niet missen als sportende vrouw? In dit artikel vertellen we je over 5 must-have sport artikelen voor vrouwen!

1. Gymtas

Ga je frequent sporten, dan kun je niet zonder handige gymtas. Waar laat je anders je sleutels, mobiel, handdoek en een bidon? Natuurlijk ga je voor een leuk modelletje waarin je heerlijk kunt shinen. Denk ook even na of de tas praktisch is. 

2. Bidon

Tijdens het sporten krijg je ongetwijfeld de behoefte aan drinken. Zeker als je flink intensief aan het trainen bent, krijg je vroeg of laat te maken met dorst. Je kunt in de sportschool aan de kraan gaan hangen, maar dat is vast en zeker niet jouw eerste keus. Zorg daarom voor een handige bidon. Die neem je gewoon mee de zaal in en na een intensieve training drink je zo even een paar slokjes om je ergste dorst te lessen. Een fles van 500 ml is het meest ideaal.

3. Weerstandsbanden

Wat heb je nog meer nodig als sportende dame? Wat dacht je van weerstandsbanden? Soms zijn ze aanwezig in een fitnessruimte, maar dat is niet altijd het geval. Dan is het natuurlijk altijd handig om ze zelf bij je te hebben. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende niveaus. De anti-slip randen zijn ideaal. 

4. Sportlegging

Ben je ook nog op zoek naar sportkleding voor dames? Een handig shirt en een fijne broek? Heb je ook gedacht aan sportleggins. De HEMA sportlegging is een absolute aanrader. Niet duur en hij draag fijn. Je kunt je in een legging prima bewegen en het ziet er nog eens leuk uit ook. 

5. Sporthanddoek

Je denkt misschien gewoon zo een handdoek uit de kast te pakken als je gaat sporten. Maar dat is toch niet de beste keus. Kies liever voor een extra comfortabele sporthanddoek. Zorg voor een exemplaar dat het vocht goed opneemt. Ga je echt flink intensief trainen, reken dan maar op de nodige zweetdruppels. Hoe heerlijk is het dan dat je tussendoor even lekker je voorhoofd en nek kunt droogvegen. En hoe fijn is het om dat te doen met een luxe en zachte sporthanddoek. Dit geeft meteen de nodige motivatie om door te gaan met de volgende training. 

Over de schrijver Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De Slimste Persoon in je sportschool worden?
De Fitcode Nieuwsbrief is alles wat je nodig hebt! Ontvang wekelijks de beste tips, nieuwste onderzoeken en nog veel meer.

>