Beste Gembershot [Test 2023]

Laatste update: september 2023

Onze Favoriete Gembershot

Groentebroer Gembershotje

Het Groentebroer Gembershotje is onze favoriete optie op dit moment.  We vonden de smaak van dit shotje ontzettend goed en bovendien beschikt dit gember shot over de juiste ingrediënten. Dit shotje bestaat uit een combinatie van gember, appel en citroen.


Bovendien wordt dit gembershot ontzettend goed beoordeeld door consumenten. De pittige smaak valt hierbij ontzettend goed in de smaak.

Ben jij op zoek naar het beste gembershot van 2023? Dan ben je waarschijnlijk niet de enige! De populariteit van gember shots is binnen een korte tijd ontzettend toegenomen.

Niet zo gek overigens, gember shots zijn namelijk ontzettend gezond en de voordelen die ze te bieden hebben zijn haast eindeloos.

Maar welke gember shot kun je nu het beste kopen? Wat is het beste gembershot? Om je op weg te helpen zijn wij op onderzoek uitgegaan.

Wij hebben meer dan 10 verschillende gember shots vergeleken op een aantal criteria. Denk hierbij aan de ingrediënten, de hoeveelheid toegevoegde suikers, de prijs en natuurlijk de ervaringen van andere consumenten.

Op basis hiervan hebben we een top-5 samengesteld met de beste gember shots van dit moment. Kortom, een gembershot kopen wordt na het lezen van dit artikel een stuk makkelijker!

Top 5 Beste Gembershots

Beste Koop Gembershot
1. Groentebroer Gembershotje

Go Gembersap - PUUR - BIOLOGISCH - Gembershot

Beste Gembershot Meeste Gember

2. Go Gembersap - PUUR - BIOLOGISCH - Gembershot

Holy Shot Ginger & Lemon

Beste Gembershot Minste Suiker

3. Holy Shot Ginger & Lemon

AH Ginger power

Beste Budget Gembershot

4. AH Ginger power

Gember Shot Sap.je

Beste Gembershot Abonnement

5. Gember Shot Sap.je

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke gembershot het beste is, hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

23+ Producten vergeleken

25+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat is de beste Gembershot van 2023?

Een gembershot kopen kan best lastig zijn. De keuze is reuze en tegenwoordig beloofd elk merk je allerlei voordelen terwijl dit in de realiteit vaak tegenvalt.

Ook wij liepen hier tegenaan en daarom besloten we op onderzoek uitgegaan. Met een kritische blik zijn we in de jungle van gember shots gedoken.

Hierbij hebben we meer dan 10 verschillende gember shots getest en vergeleken op meerdere criteria. Denk hierbij aan de smaak, ingrediënten, prijs en natuurlijk de ervaringen van andere consumenten. Reviews blijven tenslotte een belangrijke factor.

Hieruit kwamen verrassende resultaten. Welke gembershot het beste is? Dat ontdek je hieronder! De 5 beste gembershot opties van 2023 vind je namelijk hier.

1. Groentebroer Gembershotje

Onze Score
9.6

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

Duurzaamheid

We trappen deze lijst met beste gembershots van 2023 af met het Groentebroer Gembershotje. Dit is een van onze favoriete gembershots die je gemakkelijk en snel vanuit je luie stoel kunt bestellen. 

Met deze gembershotjes ervaar je een flinke energieboost, ideaal om de dag mee te beginnen of op een ander moment gedurende je dag.

Het shotje bestaat uit een combinatie van gember, appel en citroen. We vinden de smaak enorm goed en bovendien geeft dit shotje absoluut geen vervelende na smaak.

Buiten bovenstaande is het zo dat deze shotjes goed geprijsd zijn, de juiste ingrediënten hebben en barsten van de verschillende vitamines en mineralen. Kortom, een echte aanrader. 

Voordelen Groentebroer Gembershotje

 • Goede smaak
 • Gebruik gemaakt van biologische gember
 • Goede prijs
 • 50 ML bevat zo'n 60 gram groente en kruiden

Nadelen Groentebroer Gembershotje

 • Geen

2. Go Gembersap - PUUR - BIOLOGISCH - Gembershot

Go Gembersap - PUUR - BIOLOGISCH - Gembershot
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

DUURZAAMHEID

Op nummer 2 vinden we de Go Gembersap - PUUR - BIOLOGISCH - Gembershot dit is het ginger shot met de hoogte hoeveelheid gember. Zo is dit een ginger shot met een 100% gember percentage.

Een ander voordeel van dit gember shot is dat je hem koopt in een grote fles van 250 ml. Dit betekent dat je 12 shotjes uit 1 fles kunt halen. Ideaal voor mensen die elke dag een ginger shot doen.

Je gembershot bewaren wordt hierdoor ook een stuk makkelijk, zet hem simpelweg in je koelkast en je kunt er tegenaan.

Verder bevat dit gember shot geen toegevoegde suikers, zijn de ingrediënten 100% biologisch en natuurlijk en zijn er geen smaak- en kleurstoffen toegevoegd aan het product.

Voordelen Go Gembersap - PUUR - BIOLOGISCH - Gembershot

 • Krachtige gembershot dankzij het hoge percentage gember (100%)
 • Wordt geleverd in een fles van 250 ml
 • Geen smaak- en kleustoffen toegevoegd

Nadelen Go Gembersap - PUUR - BIOLOGISCH - Gembershot

 • Prijs aan de hoge kant

3. Holy Shot Ginger & Lemon

Holy Shot Ginger & Lemon
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

DUURZAAMHEID

Op zoek naar de gembershot met de minste hoeveelheid suiker? Kies dan voor de Holy Shot Ginger & Lemon.

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een gember citroen shot waardoor je het beste krijgt van 2 werelden. Zo worden de voordelen van gember (ontstekingsremmende werking, immuniteitsbooster en stimulatie voor de hersenen) gecombineerd met de kracht van citroen (bron van vitamines en mineralen).

Kortom dit is een multifunctioneel ginger shot en dankzij de biologische citroen pak je meerdere voordelen. Met de ginger shots van Holy Shot Ginger & Lemon weet je zeker dat je gezonde ingrediënten hebt.

Ook op het gebied van smaak scoort deze gember shot goed. Zo beschikt het product over een peperige smaak wat wij zelf enorm kunnen waarderen.

Voordelen Holy Shot Ginger & Lemon

 • Gember citroen shot
 • De biologische shots zijn gevuld met onder andere vitamines en antioxidanten en zijn zonder toegevoegde suikers.
 • Duurzaamheid staat dus voorop bij Holy Shot en dat zie je ook terug in de producten

Nadelen Holy Shot Ginger & Lemon

 • Alleen te krijgen in verpakking van 12 flesjes

4. AH Ginger power

AH Ginger power
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

DUURZAAMHEID

Uiteraard kan de gember shot van de Albert Heijn niet ontbreken aan deze lijst. De AH Ginger power is momenteel een van de beste goedkope gember shots die je kunt kopen.

Met een prijs van 1.19 per 125 ml is het simpelweg een ontzettend goede optie voor iedereen die een iets kleiner budget heeft.

Deze gembershot bevat naast de gember ook appel en citroen. Verder worden deze gembershots iedere dag versgeperst en geeft Albert Heijn aan dat ze alleen verse ingrediënten hebben gebruikt.

Een gembershot bevat zo'n 125 ml en is verder geschikt voor vegetarische eters, is glutenvrij en lactosevrij.

Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goedkoop gembershot. Dit gember shot is bij elke Albert Hejn te krijgen waardoor je dus niks op internet hoeft te bestellen. Ook wel handig.

Voordelen AH Ginger power

 • Beste goedkope gember shot
 • Wordt elke dag versgeperst in de Albert Heijn

 • Geen suikers in het gembershot verwerkt

Nadelen AH Ginger power

 • Smaak iets minder goed in onze ogen

5. Gember Shot Sap.je

Gember Shot Sap.je
Onze Score
9.1

Prijs / kwaliteit

MATERIAAL

Duurzaamheid

Sapje is een Nederlandstalige webshop die zich specialiseert in allerlei verschillende sappen. Je kunt hier terecht voor verschillende groente- en fruitsappen en tegenwoordig dus ook voor gember shots.

Sapje is de afgelopen jaren flink gestegen in populariteit en staat bekend als een betrouwbare partij voor het kopen van groente- en fruitsappen.

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met een slowjuicer. Deze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers.

Een gembershot kopen kan ook bij Sapje en hier haal je een ontzettend goed gember shot in huis voor een goede prijs. De smaak is ontzettend goed, de ingrediënten helemaal in orde en bovendien is het gemakkelijk om de gembershots te bestellen. Zo biedt deze partij bijvoorbeeld ook een gembershot abonnement.

Verder is er gebruik gemaakt van biologische gember. Kortom, een absolute aanrader als je het onze vraagt.

Voordelen Gember Shot Sap.je

 • Goede smaak
 • Gebruik gemaakt van biologische gember
 • Gembershot bestaat voor 87% uit groente
 • 50 ML bevat zo'n 60 gram groente en kruiden

Nadelen Gember Shot Sap.je

 • Geen

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>