Beste Loopband [Test 2023]

Laatste update: november 2023

Onze Favoriete Loopband

Focus Fitness jet 7 iPlus

Focus Fitness jet 7 iPlus

De Focus Fitness Jet 7 iPlus is voorzien van de nieuwste technieken en laat alles aan de wensen van de klant over. De Jet 7 iPlus is met zijn geïntegreerde Bluetooth systeem een geavanceerde loopband die geschikt is voor thuisgebruik. Dit zorgt ervoor dat je op een leuke en interactieve manier kunt genieten van je work-out. Daarnaast is de Jet 7 iPlus eenvoudig op te bouwen. Zo is de complete loopband volledig voorgemonteerd en hoef je hem enkel op te klappen en 8 schroeven aan te draaien. Verder beschikt hij over een hellingshoek en kun je hem gemakkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes.

Wat is de beste loopband? Welke loopband kun je het beste kopen voor thuis? Het zijn vragen die we dagelijks wel voorbij zien komen in onze inbox.

Om voor eens en voor altijd antwoord te geven op deze vragen hebben we besloten hier een uitgebreid artikel over te schrijven. Hierbij hebben we verschillende loopbanden vergeleken op een aantal criteria.

Zo hebben we gekeken naar de prijs / kwaliteit, functionaliteiten, gebruiksgemak en natuurlijk de ervaringen van andere consumenten met bepaalde loopbanden.

De 5 loopbanden die als beste uit onze test zijn gekomen vind je hieronder. Door voor een van onderstaande opties te kiezen weet je dus zeker dat je geen miskoop doet maar een goede loopband in huis haalt. 

Top 5 Beste Loopbanden

Focus Fitness jet 7 iPlus

Beste Loopband voor thuis
1. Focus Fitness jet 7 iPlus

Senz Sports M1000

Beste Goedkope loopband

2. Senz Sports M1000

Beste Inklapbare loopband

3. VirtuFit Elite TR-500i

Beste Loopband voor hardlopers

4. Focus Fitness Jet 9 iPlus

Gymost Turbo X1

Beste Professionele loopband

5. Gymost Turbo X1

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke loopbanden het beste zijn, hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

14+ Producten vergeleken

25+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat is de beste loopband?

Overweeg jij om een hardloopband te kopen? Goed idee!

In onze ogen is een loopband een perfecte manier om aan je gezondheid en conditie te werken. Zo kun je vanuit het comfort van je eigen huis lekker sporten en fit worden.

Het grote voordeel hiervan is uiteraard dat je niet meer naar een sportschool hoeft en dat je gemakkelijk op je eigen kamer of ergens anders kan sporten.

Maar wat is nu eigenlijk de beste loopband van 2023? In onderstaande sectie ontdek je onze 5 favoriete loopbanden die je op dit moment kunt kopen. 

1. Focus Fitness jet 7 iPlus

Focus Fitness jet 7 iPlus
Onze Score
9.6

Prijs / kwaliteit

dUURZAAM

MATERIAAL

We trappen deze lijst af met de beste loopband voor thuis. Als jij op zoek bent naar een goede loopband voor thuis gebruik is deze voor jou!

De Focus Fitness Jet 7 iPlus is geproduceerd door het merk focus fitness. Dit gerenommeerde merk binnen de fitness branche maakt al jaren fitness apparaten voor thuis en semi-professioneel gebruik.

Wat we zelf erg fijn vinden van Focus Fitness is het feit dat hun klantenservice erg goed is. Zo kun je elke dag tot 21:00 telefonisch contact met het bedrijf opnemen. Mocht je ooit tegen iets aan lopen, ben je meestal binnen een paar minuten geholpen.

Met de Focus Fitness Jet 7 iPlus heeft Focus Fitness een super loopband op de markt gezet die in onze ogen ideaal is voor sporters die op zoek zijn naar een instap model loopband.

Zo beschikt deze hardloopband over een geïntegreerde Bluetooth systeem, hierdoor kun je op een leuke en interactieve manier trainingen afwerken.

Dankzij dit bluetooth systeem kun je verschillende sport applicaties koppelen aan de loopband. Hierdoor kun je je eigen tablet of mobiele telefoon makkelijk als trainingscomputer maken. Lopen was nog nooit zo leuk!

Een ander groot voordeel is het gemak waarmee je deze loopband kan monteren. Zo is de hele loopband al voor gemonteerd waardoor je binnen 20 minuten aan de slag kunt met deze goede loopband.

Ook beschikt de Jet 7 iPlus over een makkelijk te bedienen touch display. Op dit scherm zijn allerlei specificaties te zien zoals: je snelheid, de afstand, tijd, hartslag, calorieverbruik, hellingshoek.

Daarnaast is deze loopband voorzien van een 2.5pk motor, hierdoor kun je trainen tot 18 km per uur. Ook is het loopvlak voorzien van een dempingssysteem. Hierdoor maakt het lopen minder lawaai en wordt de kans op blessures kleiner aangezien je voet op een zachtere ondergrond terecht komt.

Als jij op zoek bent naar een goede loopband voor thuis dan is dit je beste keuze! De prijs / kwaliteitsverhouding is goed en bovendien wordt deze loopband door gebruikers al zeer goed gewaardeerd.

Voordelen Focus Fitness jet 7 iPlus

 • Loopband is al gemonteerd zodat hij binnen 20 minuten klaar voor gebruik is
 • Touch display werkt ontzettend fijn
 • Je kunt hardlopen tot 18 km per uur
 • Maakt weinig geluid

Nadelen Focus Fitness jet 7 iPlus

 • Geen

2. Senz Sports M1000

Senz Sports M1000
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

DUURZAAM

MATERIAAL

Ben je op zoek naar een goedkope loopband die wel voldoet aan de juiste kwaliteitseisen? Kies dan voor de Sens Sports M1000.

Deze loopband is geproduceerd door het merk Nederlandse fitnessmerk Senz Sports. Dit merk kenmerkt zich als kwalitatief sterk en professioneel merk.

Ondanks de goede kwaliteit van de producten van Senz is het een merk dat fitness producten tegen een betaalbare prijs aanbiedt. Bovendien hecht het merk veel waarde aan het design van de apparaten.

Wanneer je naar de Senz Sports M100 loopband kijkt, is dit in onze ogen dan ook direct terug te zien. Het is een echte eye-catcher die niet zal misstaan in je sportschool of woonkamer.

Deze inklapbare loopband is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare loopband. Een loopband kopen hoeft niet altijd duur te zijn en Senz bewijst dat.

Zo beschikt deze loopband over een krachtige motor van maar liefst 1.5 PK. Met deze motor kun je rennen met een snelheid van 1 tot en met 13 kilometer per uur.

Wat ons direct op viel toen we deze loopband aan het testen waren was het geluid. De motor is namelijk ontzettend stil waardoor je geruisloos kan trainen.

Ook beschikt deze loopband over een loopoppervlak van 125 x 42 centimeter. Hierdoor heb je voldoende ruimte om te wandelen, joggen of te rennen.

Een ander voordeel van deze loopband is de zesvoudige flexdemping die in band verwerkt is. Deze demping zorgt er namelijk voor je gewrichten beschermd worden.

Om de klappen te verduren die je gewrichten maken tijdens het sporten is het namelijk belangrijk dat de ondergrond van de band goed is. Bovendien zorgt dit ervoor dat je stappen minder geluid maken.

Daarnaast beschikt deze loopband over een mooi LED-scherm, hier zie je onder andere je afstand, hellingshoek, snelheid, tijd, calorie, verbruik en hartslag op.

Al met al is dit in onze ogen een van de beste loopbanden op de markt. Als jij op zoek bent naar een betaalbare loopband dan is de Senz Sports M100 voor jou! 

Voordelen Senz Sports M1000

 • Beste betaalbare loopband
 • Inklapbare loopband waardoor hij gemakkelijk op te bergen is
 • Geproduceerd door Nederlandse partij

Nadelen Senz Sports M1000

 • Voelt iets minder stevig aan dan andere modellen

3. VirtuFit Elite TR-500i

Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

duurzaam

materiaal

Deze inklapbare loopband is van het merk VirtuFit, een bekend Nederlands bedrijf dat fitness apparatuur ontwikkeld. Alle producten van VirtuFit zijn ontworpen door Nederlandse designers en worden daarnaast uitvoerig getest en geoptimaliseerd.

Zelf hebben we al meerdere producten van het merk VirtuFit getest en over het algemeen is de kwaliteit altijd goed. Groot voordeel van de producten van VirtuFit is het feit dat alle apparaten ergonomisch zijn ontworpen, hier mee onderscheid VirtuFit zich van zijn concurrenten. 

Wanneer je kijkt naar de VirtuFit loopband zijn al deze kenmerken terug te zien. Op het eerste oog ziet de loopband er ontzettend strak uit zonder te veel poespas.

Deze loopband is ontworpen voor serieuze hardlopers, echter is het ook een prima model voor mensen die simpelweg willen lopen of rustig willen beginnen met joggen. Zo is deze loopband ook geschikt voor Zwift.

Groot voordeel van deze loopband is dat hij weinig onderhoud nodig heeft. Zodra de band een onderhoudsbeurt nodig heeft, geeft hij op het scherm een melding aan.

De ViruFit Elite TR-500i beschikt over maar liefst 30 verschillende programma's. Van deze 30 programma's zijn er 24 voorgeprogrammeerd, 2 hartslag gestuurde trainingen en 3 gebruikersprogramma's. Uitdaging genoeg dus als je het ons vraagt.

Zoals je kunt zien beschikt deze loopband dus ook over een handige hartslag meter, ideaal dus als je graag je hartslag wilt meten tijdens het sporten.

Het grootste voordeel van deze hardloopband is het feit dat hij volledig inklapbaar is. Zo beschikt dit fitnessapparaat over het zogenaamde "soft drop" systeem.

Wanneer je de band ingeklapt hebt, kun je hem makkelijk verplaatsen dankzij de handige wieltjes aan de onderkant. De VirtuFit Elite TR-500i Loopband voldoet aan de CE-keuring. Bij deze loopband zit 3 jaar garantie aan huis. Mocht er onverhoopt iets zijn, kun je dus altijd bellen zodat er iemand langs komt.

Voordelen VirtuFit Elite TR-500i

 • Loopband is ook geschikt voor Zwift training
 • Ideale hardloopband voor hardlopers die wat uitdaging nodig hebben
 • 3 jaar garantie

Nadelen VirtuFit Elite TR-500i

 • Prijs ligt aan de hoge kant

4. Focus Fitness Jet 9 iPlus

Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

DUURZAAM

MATERIAAL

Hardlopers opgelet! Ben jij een ervaren hardloper en op zoek naar een goede loopband om je maximale snelheid naar het volgende niveau te tillen?

De Focus Fitness Jet 9 iPlus is waarschijnlijk precies wat jij nodig hebt!

Wederom zien we een loopband van het merk Focus terug in onze lijst met beste loopbanden van dit momenten. Niet zo gek als je het ons vraagt, dit merk maakt namelijk super goede fitness apparaten!

De Focus Jet 9 iPlus is een super sterke en robuuste loopband die ideaal is als je een loopband intensief wil gaan gebruiken. Zo beschikt deze loopband over een ontzettend groot loopvlak waardoor je veel ruimte hebt om te joggen, hardlopen of te sprinten.

Gebruik je normaal een app tijdens het hardlopen zoals runkeeper of runtastic? Goed nieuws!

De Jet 9 iPlus heeft een handige bluetooth functie waardoor je deze applicaties kunt koppelen aan de loopband. Hiermee kun je elke training keurig vastleggen in je app.

Van alle loopbanden uit deze lijst is dit in onze ogen de best geteste loopband voor hardlopers.

Waarom?

Deze loopband beschikt over een ontzettend sterke en fluisterstille motor van maar liefst 2.5pk. Dankzij deze motor kun je trainen tot maar liefst 20 km per uur.

Waar de meeste loopbanden, maar tot 16 km per uur gaan, gaat deze dus naar 20 km h, ideaal dus voor de professionele hardlopers onder ons.

Uiteraard beschikt ook deze loopband weer over een helder Lcd-scherm die de volgende trainingsgegevens weergeeft: Tijd, snelheid, afstand, hellingshoek, maximale snelheid, hartslag, Calorieën

Ben jij een hardloper, maar twijfel je nog welke loopband je gaat aanschaffen? Kies voor deze loopband en we weten zeker dat je hier geen spijt van gaat krijgen!

Voordelen Focus Fitness Jet 9 iPlus

 • Perfect voor hardlopers
 • Maximale snelheid van 20 kilometer per uur
 • Groot loopvlak

Nadelen Focus Fitness Jet 9 iPlus

 • Neemt veel ruimte in beslag

5. Gymost Turbo X1

Gymost Turbo X1
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

DUURZAAM

MATERIAAL

We sluiten deze top 5 beste loopbanden af met een hardloopband die ideaal is voor professioneel gebruik. Als jij een sportschool eigenaar bent of simpelweg op zoek bent naar een high-end loop band dan is de Gymost Turbo X1 voor jou.

Deze loopband is namelijk het vlaggenschip van het bekende merk Gymost. Het merk Gymost staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten en richt zich volledig op professioneel gebruik.

Dat dit merk alleen maar producten ontwikkeld met een zeer hoge kwaliteit is direct terug te zien bij de Gymost Turbo X1.

Zo beschikt deze loopband over een motor van maar liefst 6 PK en weegt het model 210 kilogram. Dankzij de motor haalt deze loopband een snelheid tot maximaal 25 km/h.

Wat overigens wel goed is om te vermelden is dat deze loopband over een andere motor beschikt dan de meeste loopbanden. De meeste loopbanden gebruiken namelijk een DC-motor.

De Gymost Turbo X1 daarentegen maakt gebruik van een AC motor, het voordeel hiervan is dat deze motor geen koolborstels heeft die slijten. Hierdoor is de levensduur van een DC motor veel langer en bovendien beter bestand tegen intensieve trainingen.

De loopband is belastbaar tot 160 kilogram en beschikt over een uitgebreid dempingssysteem. Dit dempingssysteem zorgt ervoor dat je spieren en gewrichten minder klappen opvangen tijdens het rennen waardoor je de kans op blessures aanzienlijk verkleind.

Al met al is deze Turbo X1 een van de beste loopbanden op het gebied van professioneel gebruik. Als jij op zoek bent naar een topmodel loopband met een robuuste vorm, veel comfort en eindeloos veel functionaliteiten dan is deze loopband voor jou!

Voordelen Gymost Turbo X1

 • Beste loopband voor sportscholen en professioneel gebruik
 • Snelheid tot maximaal 25 kilometer per uur
 • Ontzettend stevig en robuust

Nadelen Gymost Turbo X1

 • Prijs is stuk hoger dan alternatieven uit deze lijst

Waar moet je op letten bij het kopen van een loopband?

Goed, je hebt de keuze dus gemaakt om een hardloopband aan te schaffen. Gefeliciteerd! Om beslagen ten ijs te komen is het belangrijk dat je eerst het nodige onderzoek uitvoert. Loopbanden zijn namelijk redelijk aan de prijs en je wilt natuurlijk geen miskoop doen.

Om je een beetje op weg te helpen zullen we hieronder een aantal factoren op een rijtje zetten. Door goed op deze factoren te letten bij het uit zoeken van een nieuwe loopband, verklein jij de kans op een miskoop aanzienlijk.

Doelstelling

Als jij een loopband wilt kopen dan raden we je aan om eerst goed na te denken over je doelstelling. Wat wil je bereiken met deze loopband en waar wil je hem voor gebruiken?

De loopband gaat bijvoorbeeld vooral thuis gebruiken of ben je op zoek naar een professionele loopband voor in je sportschool.

Door van tevoren je doelstelling goed in kaart te brengen zal het makkelijk zijn om de juiste keuze te maken. Zo kun je bepaalde loopbanden wegstrepen als ze niet aansluiten bij je doelstelling of de manier waarop je de loopband wil gaan gebruiken.

Inklapbare loopband kopen of toch niet?

Wil jij de beste loopband voor thuis kopen? Houd er dan rekening mee dat je ruimte waarschijnlijk gelimiteerd is. Een handige uitkomst hiervoor is de uitklapbare loopband.

Tegenwoordig zijn er namelijk verschillende loopbanden die inklapbaar zijn. Dit is ontzettend fijn aangezien je de loopband makkelijk in kan klappen en kunt opbergen.

Bij deze loopbanden klap je het loopvlak vaak tegen de standaard toe. In dit artikel vind jij de beste inklapbare loopband, deze hebben we namelijk ook meegenomen in onze top 5.

inklapbare loopband

Afmeting van het loopvlak

Een ander belangrijk punt is de afmeting van het loopvalk om te overwegen bij het kopen van een elektrische loopband. Hoe groter het loopvlak is, des te veiliger en prettiger het apparaat werkt.

Door een loopband te kopen met een groot loopvlak verklein jij de kans dat je naast het loopvlak terecht komt, ook loopt het gewoon een stuk prettiger.

We zouden je aanraden om minimaal voor een loopvlak van 45 cm te gaan. Alle producten uit dit artikel beschikken over een loopvlak van minimaal 45 CM.

Loopvlak loopband

Het gewicht van de loopband

Uiteraard is het gewicht ook niet geheel onbelangrijk. Bij fitness apparatuur is het vaak zo dat hoe zwaarder een product is, des te beter de kwaliteit is.

Zo is een apparaat waar veel staal en metaal verwerkt in is over het algemeen zwaarder en vaak van betere kwaliteit dan een apparaat van plastic.

Daarnaast is een zware loopband ook vaak stabieler, als je gaat rennen is een lichte loopband niet altijd aan te bevelen. Dit omdat de loopband waarschijnlijk alle kanten op zal gaan en totaal geen stabiel ondervlak biedt.

Het gewicht van de loopband

In onze ogen een van de belangrijkste factoren waar je op moet letten bij het kopen van een loopband is het dempingssysteem dat het apparaat heeft.

Hardlopen of joggen is namelijk best intensief voor je gewrichten. Bij elke stap die je zet krijgen je gewrichten als het ware een klap te verduren.

Door een loopband te kopen met een goed dempingssysteem te kopen verminder je de impact van deze klap.

Zeker als jij vaak last hebt van blessures is dit een punt om op te letten. Alle producten uit deze lijst beschikken overigens over een goed dempingssysteem.

beste loopband

Maximale snelheid

Uiteraard is de maximale snelheid van de loopband ook een belangrijk punt om op te letten. Als jij op zoek bent naar een loopband voor wandelen dan is een loopband die tot 13 km per uur gaat eigenlijk al voldoende.

Ben jij echter een fanatieke hardloper en wil je zo hard mogelijk? Ga dan voor een iets duurder model, vaak gaan de duurdere modellen van 16 per uur tot 25 per uur. 

Hartslagmeting & programma's

Als jij al langer aan cardio oefeningen doet weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om te trainen aan de hand van je hartslag.

Om die reden zouden we je altijd adviseren om te kiezen voor een loopband die over een hartslag meting beschikt. Deze apparaten zijn vaak uitgerust met uitdagende hartslagprogramma's. Hierdoor kun je super effectief trainen en verzeker je jezelf ervan dat je lichaam in de zogenaamde vetverbrandingszone gaat.

Hellingshoek

We sluiten deze lijst af met de hellingshoek. De meeste hardloopbanden hebben namelijk de mogelijkheid om de hellingshoek te veranderen.

Door dit te doen maak je het lopen intensiever, dit wordt ook wel incline walking genoemd. Vaak gaat het instellen van de hellingshoek in percentages.

Door de hellingshoek worden je trainingen dus intensiever en train je net op een andere manier. Als jij op zoek bent naar een loopband is het belangrijk om rekening te houden met de hellingshoek,


Wat is een loopband?

Zoals de naam al doet vermoeden is een loopband een band waar je op kan hardlopen, joggen of wandelen. Deze loopband wordt aangedreven door een motor die ervoor zorgt dat de band in beweging komt.

Om op de band te blijven staan zul je dus moeten lopen. Met een loopband kan je dus stappen zetten, joggen of wandelen zonder dat je van je plaats af komt. Loopbanden worden ingezet voor het verbeteren van de conditie, herstellen van blessures en in de ruimte vaart.


Loopband vs cross trainer: wat is beter?

Wat is eigenlijk beter: een elektrische loopband of een cross trainer? Het is een vraag die we regelmatig voorbij zien komen en dat vinden we niet gek aangezien deze apparaten enorm veel op elkaar lijken.

Bovendien bieden beide apparaten je de mogelijkheid om thuis te kunnen trainen en kun je ze allebei gebruiken om je conditie te verbeteren. Het grootste verschil tussen de cross trainer en de loopband zit hem in de belasting van je gewrichten. Zo is de cross trainer minder belastend voor je gewrichten. Dit komt omdat je voeten niet steeds op een band terecht komen.

Een loopband is overigens wel geschikter voor het verbeteren van de conditie. Ook voor hardlopers die graag in de winter willen blijven trainen is de loopband een betere optie.

Wat zijn de voordelen van een loopband?

Waarom zou je eigenlijk een loopband kopen? Als je jezelf deze vraag nog steeds stelt hebben we hieronder de belangrijkste voordelen voor je.

1. Je kunt thuis trainen

Een van de grootste voordelen van een elektrische loopband is dat je hem thuis kunt gebruiken. Hierdoor hoef je dus niet de deur uit om te sporten.

Zet je loopband bijvoorbeeld in een kamer neer waar je ook een TV hebt, hierdoor kun je TV kijken en tegelijk sporten. Win- win situatie natuurlijk!

Daarnaast kun je profiteren van alle voordelen die thuis trainen te bieden heeft. Zo heb je minder kosten, minder reistijd en hoef je niet door slecht weer.

2. Minder belastend voor je gewrichten

Wanneer je buiten hardlopen vergelijkt met lopen op een loopband, dan is het vaak zo dat een loopband minder belastend is voor je gewrichten en spieren.

Dit komt door de zachte ondergrond die de banden hebben. Zo zijn de meeste loopbanden uitgerust met een dempingssysteem.

Dit systeem zorgt ervoor dat de klap die je gewricht krijgt wanneer je de voet op de bank zet minder heftig wordt. Hierdoor is een loopband training dus minder belastend voor je gewrichten.

Kort samen gevat: lopen op een loopband zal ervoor zorgen dat de gewrichten minder harde klappen gaan krijgen. Overweeg daarom altijd om te lopen op een loopband als jij regelmatig blessures hebt.

Deze keuze kun je het best voor jezelf maken!

3. Het loopvlak is gelijk

Wanneer je een loopband wilt kopen zul je dit waarschijnlijk wel weten...

Een groot voordeel van de loopband is namelijk dat het loopvlak altijd gelijk is. Waar je buiten altijd last hebt van ongelijke grond of losliggende tegels is dit bij een loopband niet het geval.

Daarnaast heb je vaak de mogelijkheid om een hellingshoek in te stellen, ook dit is natuurlijk top aangezien je op deze manier makkelijk extra weerstand toevoegt aan je training.

In onze ogen is het super chill dat je continu op een gelijk loopvlak kunt lopen.

4. Geen afleiding

Een ander groot voordeel van een loopband? Je kan je 100% focussen op het lopen!

Zelf vinden we het heerlijk om af en toe even op de loopband te staan, zo kun je op een gemakkelijke manier een training afwerken zonder hierbij continu afgeleid te worden.

Bij hardlopen moet je bijvoorbeeld nog wel eens opletten op verkeer, stoplichten en andere hardlopers. Bij een loopband is dit niet het geval.

Zet je koptelefoon op en je kunt jezelf volledig focussen op je training. Bovendien is het een stuk veiliger omdat je niet het risico loopt dat je aangereden wordt door een auto of een fietser.

5. Verschillende training programma's

Welke loopband je ook koopt, een groot voordeel is dat ze waarschijnlijk verschillende trainingsprogramma's bevatten.

Hierdoor kun je op een simpele manier je lichaam blijven uitdagen en je training moeilijker maken. Kies bijvoorbeeld een keer voor een HIIT-training, doe een hartslag training of ga voor de intervaltraining.

Lopen was nog nooit zo leuk en je kunt jezelf continu uitdagen. Loop bijvoorbeeld 16 km of meer, het kan allemaal met de uitgebreide programma's!


Welke loopband is het beste?

Wat de beste loopband is, verschilt per persoon. Ieder persoon is anders en heeft weer andere doelen. Om die reden is er niet zo iets als de beste loopband. Benieuwd welke loopband het beste past bij jouw situatie? Lees dan gauw het artikel!


Hoe hebben jullie getest?

Om te bepalen wat de beste loopband van dit moment is hebben we meer dan 20 verschillende loopbanden vergeleken op meerdere criteria. In onze eiwitshake test hebben we meer dan 20 verschillende loopbanden vergeleken op prijs, kwaliteit, gebruiksgemak, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. Welke eiwitshake het beste is ontdek je in onze top 5.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>