Beste Slowjuicer [Test 2023]

Laatste update: november 2023

Best Geteste Slowjuicer

KitchenBrothers Slowjuicer

KitchenBrothers Slowjuicer

De KitchenBrothers Slowjuicer is verkozen tot beste slowjuicer van 2023. Deze slowjuicer beschikt namelijk over een inhoud van 700 ml, verwijderbare juice reservoir en is vaatwasser veilig. Verder zorgt hij voor een maximale voedingswaarde behouding en sapopbrengst van 70-90%. Het geluidsniveau van deze slowjuicer is ook enorm laag met slechts 70 dB. Ook is hij BPA vrij en zorgt hij voor een minimale oxidatie van slechts 3%.

Het kiezen van de juiste slowjuicer kan een lastige opgave zijn. Er zijn namelijk enorm veel verschillende soorten opties welke ook ieder weer over hun eigen voor- en nadelen beschikken.

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste slowjuicer hebben we daarom een handige top vijf beste slowjuicers weten op te stellen. In dit artikel ontdek je onder andere wat de vijf beste slowjuicers van dit moment zijn en waar je op moet letten bij aanschaf.

Benieuwd welke slowjuicer de beste optie voor jou is? Lees dan gauw verder!

Top 5 Beste Slowjuicers

KitchenBrothers Slowjuicer

Beste koop Slowjuicer
1. KitchenBrothers Slowjuicer

Philips Avance HR1946/70

Beste slowjuicer Philips

2. Philips Avance HR1946/70

Taylor Swoden Slow Joy 30LHW

Beste slowjuicer voor gember

3. Taylor Swoden Slow Joy 30LHW

MOA Horizontale Slowjuicer

Beste slowjuicer voor bleekselderij

4. MOA Horizontale Slowjuicer


Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer

Beste slowjuicer horeca

5. Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke slowjuicer het beste is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat is de beste Slowjuicer?

Welke slowjuicer is het beste? Het antwoord op deze vraag kan per persoon verschillen. Zo is de ene persoon op zoek naar een grote slowjuicer die ook in de horeca gebruikt kan worden terwijl de andere op zoek is naar een slowjuicer voor gember. 

Om die reden hebben we hieronder een handige top vijf beste slowjuicers weergegeven waarbij we voor iedere optie uit onze top vijf een korte product omschrijving geschreven hebben. Iedere slowjuicer uit onze top vijf is de beste optie uit een bepaalde categorie. Er zit dus voor iedereen een geschikte optie tussen!

1. KitchenBrothers Slowjuicer

KitchenBrothers Slowjuicer
Onze Score
9.6

Prijs / kwaliteit

Gebruiksgemak

DUURZAAM

De KitchenBrothers Slowjuicer hebben we verkozen tot beste koop slowjuicer van dit moment. Deze slowjuicer beschikt namelijk over ontzettend veel voordelen en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Zo heeft de KitchenBrothers Slowjuicer een inhoud van 700 ml en kan hij in de kleuren grijs, wit en zwart aangeschaft worden. Dankzij deze inhoud maak je gemakkelijk een heerlijk sapje voor meerdere personen.

De KitchenBrothers Slowjuicer zorgt voor een maximaal behoud van voedingswaarde en heeft een maximale sap opbrengst van 70-90%. Verder zorgt hij voor een minimale oxidatie van slechts 3% en perst hij op een lage snelheid. Het maximale geluidsniveau van deze slowjuicer is daarom slechts 70 dB.

Een ander belangrijk voordeel van de KitchenBrothers Slowjuicer is dat hij volledig BPA vrij is en zorgt voor een droge pulp.

Voordelen KitchenBrothers Slowjuicer

 • Reservoir met een inhoud van 700 ml
 • Zorgt voor een minimale oxidatie van slechts 3%
 • Deze slowjuicer perst op een lage snelheid en heeft een maximaal geluidsniveau van 70 dB
 • Je kunt het reservoir van deze slowjuicer heel makkelijk verwijderen

Nadelen KitchenBrothers Slowjuicer

 • De vulopening is wat aan de kleine kant

2. Philips Avance HR1946/70

Philips Avance HR1946/70
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

GEBRUIKSGEMAK

DUURZAAM

De tweede plaats is ingenomen door de Philips Avance HR1946/70. Deze slowjuicer hebben we verkozen tot beste Philips slowjuicer. Je kunt deze slowjuicer in de kleuren grijs en zwart aanschaffen.

Verder heeft hij een inhoud van wel 1 liter waardoor je dus ook weer gemakkelijk voor meerdere personen gemakkelijk een lekker sapje kunt klaarmaken. Het verwijderbare juice reservoir zorgt er voor dat je gemakkelijk kunt schenken en deze ook weer kunt schoonmaken na gebruik.

De onderdelen van de Philips Avance HR1946/70 zijn vaatwasser veilig wat het schoonmaken van de losse onderdelen ontzettend makkelijk maakt.

De Philips Avance HR1946/70 is geschikt voor vrijwel alle groente, hard en zacht.

Voordelen Philips Avance HR1946/70

 • Beschikt over een 2 × grotere vultrechter waardoor je niet hoeft voor te snijden
 • Heel gemakkelijk te demonteren en in de vaatwasser te wassen
 • Geschikt voor zachte en harde ingrediënten

Nadelen Philips Avance HR1946/70

 • De prijs van deze slowjuicer is een stuk hoger

3. Taylor Swoden Slow Joy 30LHW

Taylor Swoden Slow Joy 30LHW
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

GEBRUIKSGEMAK

DUURZAAM

Op de derde plaats hebben we de Taylor Swoden Slow Joy 30LHW geplaatst als beste slowjuicer voor gember. Dankzij de sterke motor (200 watt) van deze slowjuicer is hij geschikt voor zachte en harde ingrediënten. 

De Taylor Swoden Slow Joy 30LHW heeft een capaciteit van 1 liter waardoor je ook met dit model gemakkelijk voor een grotere groep sapjes kunt klaarmaken. De onderdelen van deze slowjuicer zijn vaatwasser bestendig waardoor je hem na gebruik gemakkelijk weer schoon maakt.

Ook van de Taylor Swoden Slow Joy 30LHW kun je het juice reservoir gemakkelijk verwijderen om te schenken of deze schoon te maken. Deze slowjuicer komt met twee opzetstukken waardoor je, afhankelijk van grootte de ingrediënten, gemakkelijk de beste optie bevestigd.

De slowjuicer is wel wat minder makkelijk in gebruik dan de eerder benoemde modellen uit onze top vijf.

Voordelen Taylor Swoden Slow Joy 30LHW

 • Dankzij de twee opzetstukken kies je gemakkelijk de beste optie
 • Beschikt over een reservoir met een inhoud van 1 liter
 • Alle onderdelen van deze slowjuicer zijn vaatwasser bestendig

Nadelen Taylor Swoden Slow Joy 30LHW

 • Dit model is wat minder makkelijk in gebruik

4. MOA Horizontale Slowjuicer

MOA Horizontale Slowjuicer
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

GEBRUIKSGEMAK

DUURZAAM

Op de vierde plaats hebben we de MOA Horizontale Slowjuicer geplaatst in onze top vijf. Deze slowjuicer beschikt over een fraai design en is zeer gemakkelijk in gebruik.

Je kunt de MOA Horizontale Slowjuicer gebruiken voor zowel groente als fruit. Verder zorgt hij voor een droge pulp en hoef je deze niet meerdere malen door de slowjuicer te halen. 

De MOA Horizontale Slowjuicer heeft een inhoud van 700 ml en ook het juice reservoir van deze slowjuicer is gemakkelijk te verwijderen om te schenken of deze schoon te maken. De onderdelen van deze slowjuicer zijn vaatwasser veilig en gemakkelijk te verwijderen.

In slechts één handomdraai maak je met deze slowjuicer gemakkelijk de lekkerste smoothies en sapjes.

Voordelen MOA Horizontale Slowjuicer

 • Beschikt over een horizontaal compact design waardoor je hem gemakkelijk opbergt
 • De prijs van deze slowjuicer is enorm laag voor de goede kwaliteit waarover hij beschikt

Nadelen MOA Horizontale Slowjuicer

 • De inhoud van het juice reservoir is aan de kleinere kant

5. Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer

Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

GEBRUIKSGEMAK

Duurzaam

Op de laatste plaats hebben we de Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer geplaatst in onze top vijf. Deze slowjuicer hebben we verkozen tot beste slowjuicer voor in de horeca. Deze slowjuicer beschikt namelijk over enorm veel voordelen.

Zo heeft de Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer een extra grote vulopening waardoor hij geschikt is voor enorm veel fruit en groente. Ook zorgt deze grote opening voor een enorm fijn gebruiksgemak en scheelt dit veel tijd.

Het geluidsniveau van deze slowjuicer is slechts 65 dB. Verder heeft hij twee verwijderbare juice reservoirs met een inhoud van 900 ml per reservoir. Het nadeel van deze slowjuicer is dat hij slechts één stand heeft, ongeacht hoeveel ingrediënten er in het apparaat zitten.

Meer weten over de Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer? Klik dan op de bovenstaande blauwe knop!

Voordelen Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer

 • Geluidsniveau van slechts 65 dB
 • Beschikt over 2 opvangbakken van 900 ml

Nadelen Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer

 • De onderdelen van deze slowjuicer zijn niet geschikt voor in de vaatwasser

Waar moet je op letten bij het kopen van een slowjuicer?

Slowjuicer kopen? Houdt dan rekening met de volgende aandachtspunten.

Omdat het aanbod aan slowjuicers enorm groot is, is een miskoop ook snel gemaakt. We raden je daarom aan om goed rekening te houden met de criteria die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet.

Door rekening te houden met deze criteria kom je er namelijk gemakkelijk achter welke slowjuicers over een goede kwaliteit beschikken en welke slowjuicer het beste bij jou past. Neem dus zeker de tijd om deze aandachtspunten kort door te nemen.

Grootte van de vulschacht

De grootte van de vulschacht bepaalt hoe groot de ingrediënten kunnen zijn die je in de slowjuicer kunt doen. Is de vulschacht nou heel klein? Dan is de kans groot dat je de groente of fruit eerst moet snijden voordat je deze in de slowjuicer kunt stoppen.

Het snijden van deze groente en fruit kost dus extra tijd. Om dit te voorkomen raden we aan altijd een slowjuicer aan te schaffen met een ruime vulschacht of te accepteren dat je de groente en fruit eerst in kleinere stukken moet snijden.

Geschikt voor welke ingrediënten

Ook zijn er slowjuicers met verschillende vermogens. Wil je bijvoorbeeld bevroren of harde fruit en groente verwerken in de slowjuicer? Dan is het belangrijk dat je een slowjuicer met een hoog vermogen aanschaft.

Je kunt het vermogen van een slowjuicer altijd vinden in de productomschrijving. We raden je daarom zeker aan de productomschrijving van een slowjuicer goed door te lezen om er achter te komen of deze geschikt is voor de fruit en groente die jij wilt verwerken. 

Prijs-/kwaliteit

Ook de prijs en kwaliteit van een slowjuicer is een belangrijke criteria om rekening mee te houden. Zo kun je namelijk voor een zeer lage prijs al slowjuicers aanschaffen, deze beschikken alleen niet altijd over een goede kwaliteit en gaan daarom misschien sneller stuk.

Aan de andere kant zijn ook niet alle slowjuicers van een hoge prijs automatisch goed. Zo beschikken sommige dure slowjuicers soms over bijna dezelfde specificaties als goedkopere modellen. Het belangrijkste is daarom altijd om goed te kijken naar de reviews van het product en de productspecificaties.


Wat is een goede betaalbare slowjuicer?

Na het vergelijken van verschillende soorten slowjuicers, kunnen we concluderen dat de KitchenBrothers Slowjuicer een zeer goede en betaalbare slowjuicer is. Zo beschikt hij over ontzettend goede productspecificaties voor een zeer lage prijs.


Hoe hebben jullie getest?

Om te bepalen wat de beste slowjuicers van dit moment is hebben we meer dan 10 verschillende slowjuicers vergeleken op een aantal criteria. Zo hebben we bij het opstellen van onze top vijf gekeken naar de verschillende opties, prijs-/kwaliteit en productspecificaties.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>