Nieuw merk Byzoo komt met innovatieve producten

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Nieuw merk Byzoo komt met innovatieve producten

Heb je al gehoord van Byzoo? Dit jonge, dynamische merk van Nederlandse bodem is opgericht in 2016 en heeft al vele bestsellerproducten op haar naam staan, zoals bijvoorbeeld de Byzoo Slowjuicer Rhino en de Byzoo Droogoven DH02. Byzoo is een onafhankelijk merk dat gevestigd is in Nederland. Het idee voor dit bedrijf is ontstaan uit passie en enthousiasme voor innovatieve keukenapparatuur. De pioniersgeest, nieuwsgierigheid, gezond koken en een minimalistisch Nederlands ontwerp staan hoog in het vaandel. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler en zijn ze actief in 6 landen.

De missie van Byzoo

Uiteraard streeft Byzoo ernaar om het meest toonaangevende merk ter wereld te zijn op het gebied van vernieuwende keukenapparatuur. Om dit voor elkaar te krijgen, ontwikkelt Byzoo producten voor in de keuken die niet alleen functioneel zijn, maar ook over een strak design beschikken. Het belangrijkste hierbij is altijd de klant. Vandaar dat alle producten van Byzoo zeer gebruiksvriendelijk zijn die het dagelijkse leven daadwerkelijk vergemakkelijken. Van alle Byzoo producten mag je hoge kwaliteit, een strak design en innovatieve technologie verwachten. 

De Byzoo Slowjuicer Rhino

De Byzoo Slowjuicer Rhino is de grote trots van Byzoo. Als we het hebben over gezond eten en innovatieve ontwerpen van keukenapparatuur, dan kan de slowjuicer natuurlijk niet uitblijven. Dankzij dit apparaat creëer je in een handomdraai vers sap van groente of fruit. Dankzij het lage toerental van de Byzoo Slowjuicer Rhino blijven veel van de vitamines en mineralen behouden en krijg je de hoogste kwaliteit sap. Met dit exemplaar kun je alle kanten op. Hij beschikt over horizontale techniek, waardoor je hem goed kunt gebruiken voor bladgroente, tarwegras en andere vezelrijke producten zoals bleekselderij en sappen. Dankzij de verwisselbare neusstukken kun je er zelfs tapenade, pindakaas en notenmelk mee maken.

Byzoo Voedseldroger DH02

De nieuwste trend op het gebied van keukeninnovatie? Droogovens! Hierin kun je eenvoudig je favoriete soorten groenten en fruit drogen. De Byzoo Voedseldroger DH02 is zeer compact en neemt daarmee niet al te veel ruimte in binnen je keuken. Toch kun je er op de zes verschillende droogtrays veel ingrediënten in kwijt, zoals dungesneden tomaten, citroen, sinaasappels en vele andere verse producten. De droogoven staat vooraf ingesteld op een lage temperatuur, waardoor je ingrediënten constant worden gedroogd. Dankzij de glazen deur kun je tijdens het droogproces wanneer je maar wilt controleren hoe het ervoor staat met je ingrediënten. Om de tijd in te stellen (tot wel 30 uur!) en de temperatuur van 20 tot 80 graden, maak je eenvoudigweg gebruik van het handige touchpad. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>