De voordelen van dubbel glas die je niet wilt mislopen

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • De voordelen van dubbel glas die je niet wilt mislopen

Dubbel glas heeft voordelen die jou in je huis of je pand comfortabeler maakt. Van het simpelweg isoleren van de ruimte tot een toevoeging aan jouw unieke leefstijl. Het is tijd om over te stappen op voordeliger glas!

Stel je voor: je zit op de bank met twee dekens over je heen. Maar toch draai je de verwarming steeds iets lager, omdat de energierekening blijft stijgen. Dat doet pijn aan je portemonnee. Maar dat is helemaal niet nodig, er is een andere oplossing voor! In plaats van duizend dekens kun je kiezen voor dubbel glas. HR++ glas kun je helemaal aanpassen naar de wensen die jíj hebt voor je huis of pand.  

Waarom dubbel glas in jouw huis past

Met HR++ glas zorg je goed voor je huis en HR++ glas zorgt ook goed voor jou!  In een huis met dubbel glas kun je gerust zijn dat je lekker warm blijft in de winter. Het meeste warmteverlies in huizen of panden gebeurt door de ramen. HR++ glas heeft een speciale coating en is gevuld met edelgas in plaats van lucht, waardoor de warmte beter binnen blijft. Het houdt zelfs 2,5 keer beter warmte vast dan standaard dubbel glas. 

Dankzij dubbel glas bespaar je dus ook flink op je energiekosten. In vergelijking tot enkel glas kun je tot wel 260 euro per maand besparen. De warme lucht kan niet ontsnappen en de koude lucht komt niet naar binnen. Tijd om lekker comfortabel op de bank te zitten zonder die extra dekens. 

Voor ieder wat wils

HR++ glas stelt je gerust, omdat het niet alleen de warmte binnenhoudt, maar ook het lawaai buiten houdt! Er is speciaal geluidswerend glas voor jou zodat je geen last hebt van ongewenste geluiden van buitenaf. Zo zijn er verschillende opties voor verschillende behoeftes. In de zomer blijf je lekker koel door te kiezen voor zonwerend glas met een speciale coating. Voor extra veiligheid kies je gelaagd glas. Voor meer privacy is er matte folie die wordt toegevoegd aan het glas om je de rust te geven die je nodig hebt.  

Iedereen wil bewust kiezen

HR++ glas is ook nog eens milieubewuste keuze. De coatings en edelgassen die worden gebruikt zijn namelijk onschadelijk voor het milieu en voor de gezondheid. Er wordt rekening gehouden met het milieu in het productieproces. Oud glas wordt ingezameld om te gebruiken voor nieuw glas. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kies je bewust. 

Ontdek het glas dat het beste bij je past

Er zijn dus verschillende redenen waarom HR++ glas niet mag ontbreken in jouw huis of pand. Er zal minder warmteverlies zijn waardoor je bespaart op energiekosten. Daarnaast is het een milieubewuste keuze. Voor alle behoeftes is er een mogelijkheid, en je wordt geholpen de beste keuze te maken voor jouw thuis.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>