Holland and Barrett creatine review [Test 2023]

Laatste update: september 2023

Onze beoordeling

Holland and Barrett creatine

Holland and Barrett creatine

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectief creatinesupplement, is de creatine van Holland and Barrett zeker het overwegen waard.


Het gebruik van Creapure® creatine monohydraat - de meest zuivere vorm van creatine - en de eenvoudige samenstelling maken dit product zeer aantrekkelijk. De prijs ligt vrij hoog, maar Holland and Barrett heeft regelmatig kortingsacties wat het alsnog een toegankelijk product kan maken.

Toch niet helemaal overtuigd van deze creatine? Onlangs deden wij een creatine test waarin we meer dan 20 verschillende soorten creatine hebben vergeleken. Klik op de onderstaande knop voor de resultaten!

Welkom bij Holland and Barrett creatine review! Creatine is een supplement dat geliefd is bij sporters en atleten over de hele wereld. Het heeft de reputatie de prestaties te verbeteren, vooral bij korte, krachtige inspanningen. Vandaag nemen we een kijkje bij de creatine van Holland and Barrett, een supplementenwinkel die bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. Laten we eens kijken of deze creatine ook aan hun standaard voldoet. Lees snel verder!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de creatine van Holland and Barrett is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Holland and Barrett creatine review in het kort:

Geen tijd of zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze review van de creatine van Holland and Barrett:

Voordelen Holland and Barrett creatine

  • Creatine monohydraat van Creapure®: de meest zuivere vorm van creatine
  •  Verkrijgbaar in drie handige formaten: 210 gram, 400 gram en 510 gram.

Nadelen Holland and Barrett creatine

  • Hoog in prijs

Wat is Holland and Barrett creatine?

Holland and Barrett's creatine - geproduceerd onder het merk PE Nutrition - is een voedingssupplement dat creatine monohydraat bevat, een van de meest gebruikte en onderzochte vormen van creatine. Creatine is een natuurlijke stof die in ons lichaam wordt aangemaakt en wordt aangetroffen in voedingsmiddelen zoals kip en rundvlees. 

Creatine staat bekend om zijn vermogen om de fysieke prestaties te verbeteren bij herhaalde korte, intense inspanningen, wat het aantrekkelijk maakt voor mensen die zich bezighouden met krachtsporten en snelle explosieve activiteiten zoals sprinten.


Ingrediënten en doseringen Holland and Barrett creatine

Holland and Barrett's creatine bevat slechts één ingrediënt: 100% puur Creapure® creatine monohydraat. Dit is een belangrijk punt, want Creapure® staat bekend als de meest zuivere vorm van creatine op de markt. Het ontbreken van toegevoegde ingrediënten is een pluspunt voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudig en puur creatinesupplement.

Ingredient

Holland and Barrett creatine (per 5gr)

Creatine monohydraat

5gr

Per portie van 5 gram biedt deze creatine je 5 gram creatine monohydraat, wat een gebruikelijke dosering is voor creatinesupplementen. Deze pure samenstelling en dosering maken het eenvoudig om je creatine-inname te controleren en aan te passen aan je behoeften.


Hoe is de smaak van Holland and Barrett creatine?

Een van de voordelen van creatine monohydraat is dat het smaakloos is. Dit betekent dat je het gemakkelijk kunt mengen met water, sap of je favoriete sportdrank zonder dat het de smaak beïnvloedt. Smaakloosheid is een positief aspect van creatinesupplementen, omdat het betekent dat er geen onnodige ingrediënten aan toegevoegd zijn die de zuiverheid van de creatine kunnen verpesten. 


Wat is de prijs van Holland and Barrett creatine?

Holland and Barrett biedt deze creatine aan in drie handige formaten: 210 gram, 400 gram en 510 gram. De prijs voor een pot van 210 gram is €21,99, 400 gram kost €39,99 en 510 gram kost €42,99.

Het is echter wel waard om te vermelden dat Holland and Barrett vaak kortingsacties heeft, waardoor je dit hoogwaardige creatinesupplement voor een nog lagere prijs kunt krijgen. Dit maakt het financieel aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar een effectieve creatine zonder te diep in de buidel te hoeven tasten. 


Gebruiksgemak van Holland and Barrett creatine

Deze creatine wordt geleverd in poedervorm, verpakt in handige formaten van 210 gram, 400 gram en 510 gram. Omdat het supplement in poedervorm is kun je eenvoudig de gewenste dosis met behulp van de bijgeleverde schep afmeten. 

De smaakloosheid van dit supplement draagt ook bij aan het gebruiksgemak. Aangezien deze creatine smaakloos is, zal het geen ongewenste smaak aan je dranken toevoegen, wat het perfect maakt om te mengen met water, sap of eiwitshakes. 


Holland and Barrett creatine review: Conclusie

Holland and Barrett creatine
Onze Score
9.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

Ingredienten en doseringen

In conclusie kunnen we stellen dat de creatine van Holland and Barrett een uitstekend supplement is voor iedereen die zijn fysieke prestaties wil verbeteren.

Het gebruik van Creapure® creatine monohydraat - de meest zuivere vorm van creatine - en de eenvoudige samenstelling maken dit product zeer aantrekkelijk. De prijs ligt vrij hoog, maar Holland and Barrett heeft regelmatig kortingsacties wat het alsnog toegankelijk maakt voor een breed publiek. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectief creatinesupplement, is de creatine van Holland and Barrett dus zeker het overwegen waard.

Toch niet helemaal overtuigd van deze creatine? Onlangs deden wij een creatine test waarin we meer dan 20 verschillende soorten creatine hebben vergeleken. Klik op de onderstaande knop voor de resultaten!


Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>