Jack3d Pre Workout Review: De moeite waard? Onze ervaringen!

Jack3d Pre Workout Review

Wat is jack3d?

Jack3d Pre Workout

De Jack3d Pre Workout is een van de bekendste pre workouts van Nederland. Deze pre workout beschikt over 135 mg cafeïne en 3 gram creatine monohydraat per scoop. Voor deze pre workout betaal je ongeveer €0.55 per scoop en heb je de keuze uit 6 verschillende zoete fruitsmaken. Opzich zijn de doseringen niet heel bijzonder, maar deze pre workout is zo bekend vanwege een werkzame stof genaamd ''DMAA''. Lees snel verder om hier alles over te weten te komen. 

Wil jij alles halen uit je training? Dan is een goede pre workout van essentieel belang! De Jack3d pre workout is een waar begrip in de fitness community en heeft voor veel ophef gezorgd in topsportwereld. Er zijn zelf fitnesssupplementen bedrijven die vanwege dit product een eigen product zijn gaan ontwikkelen. Wil jij weten waarom? Lees dit artikel dan aandachtig door!

Wij van Fitcode hebben alle historie van de pre workout onderzocht en hebben het supplement uitgebreid getest en vergeleken. In dit artikel kom je alles te weten over de Jack3d pre en kom je erachter of dit jouw nieuwe pre workout die gaat zorgen voor nieuwe PR's!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed Jack3d- Preworkout is  hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Jack3d Review in het kort:

Geen tijd om zin om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze Jack3d Review!

Voordelen Jack3d Pre-Workout

 • De ingrediënten doen niet onder aan andere pre workouts
 • Jack3d is goedkoop in vergelijk met andere pre workouts
 • De pre workout is beschikbaar in 6 verschillende smaken
 • Door de juiste combinatie van ingrediënten krijg je een scherpe focus.

Nadelen Jack3d Pre-Workout

 • De pre workout bevatte illegale stoffen in het verleden en heeft daardoor een reputatie.

Jack3d Pre Workout vergelijken met andere pre-workouts

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende pre-workouts. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om ervoor te zorgen dat jij geen miskoop doet verzamelen wij maandelijks data van de grote supplementen bedrijven. Hieronder is een overzicht te zien van de verschillende pre-workouts. Hierbij kun je gemakkelijk vergelijken en sorteren op ingrediënten en prijs.

Actieve bestandsdelen

1 gummy

Vitamine C

40 mg 

Vitamine E

6.7 mg a-TE

Pantotheenzuur

1.5 mg 

Vitamine B6

0.5 mg 

Vitamine A

300 µg RE 

Foliumzuur

120 µg 

Biotine

30 µg 

Jodium

20 µg 

Inositol

10 µg

Vitamine D

5 µg 

Vitamine B12

2 µg 

Zink

1.5 µg 

Waar Jack3d Pre-workout kopen?

Heb jij besloten Jack3d Preworkout te kopen? Dan wil je natuurlijk niet te veel geld betalen. In het overzicht hieronder vind je de verschillende webshops waar Jack3D verkrijgbaar is. Deze worden dagelijks geüpdatet waardoor je altijd de beste prijs betaalt. 


Wat is Jack3D?

Jack3d Advanced van USP Labs is een real-deal pre-workout geschikt voor zelfs de meest ervaren sporters. De gepatenteerde formule bevat onder andere cafeïne, creatine, L-citrulline en beta-alanine. USP Labs is een bedrijf, toegewijd met verantwoordelijkheid voor onderzoek, productie en commercialisering van producten voor bodybuilders en atleten van over de hele wereld.

Wat is jack3d?

USP Labs is een bedrijf met een bewezen reputatie. USP Labs houdt zijn creativiteit en innovatie voor de ontwikkeling van nieuwe producten. De professionals zowel als de technici van USP Labs zijn hoog gekwalificeerd en toegewijd om de producten goede kwaliteit en precessie te geven. Op gebied van marketing is het bedrijf niet echt actief, zij geloven dat een kwalitatief goed product vanzelf verkoopt. 


Hoe is de samenstelling van Jack3D pre-workout (label)?

Zoals je kan zien in de afbeelding hieronder is het bedrijf niet heel transparant in de exacte hoeveelheden die er worden gebruikt worden in de pre workout.

Je ziet welke ingrediënten er gebruikt worden, maar niet de exacte percentages of aantal mg hiervan. Je ziet wel de hoeveelheid cafeïne die er wordt gebruikt en deze is met 135mg per scoop niet schrikbarend hoog. Het is de samenstelling van de actieve ingrediënten wat deze pre workout bijzonder maakt. Zie in het overzicht een korte weergave over wat de verschillende ingrediënten doen.

Hieronder is het label te zien van Jack3D Ultimate Pre-Workout:

Let op: De ingrediënten kunnen verschillen per smaak! Let hier dus goed op!


Welke Jack3d Pre-Workout smaken zijn er?

De pre workout is in 6 verschillende smaken beschikbaar. Namelijk: Lemon Lime, Watermelon, Blue Raspberry, Fruit Punch, Mango, Raspberry Lemonade.

Na het testen van de verschillende smaken gaat onze voorkeur zeker uit naar watermelon en blue rasberry, maar dit is natuurlijk persoonlijke voorkeur.

De pot heeft 45 doseringen en gaat dus best lang mee. Wij raden aan om zoveel mogelijk verschillende smaken te proberen en elke keer gewoon een ander te bestellen. 

Smaken Jack3d

 • Lemon Lime
 • Watermelon
 • Blue Raspberry
 • Fruit Punch
 • Mango
 • Raspberry Lemonade

Hoe zijn de kosten van Jack3D?

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende pre-workouts en ze beweren allemaal de beste te zijn. Net als jij zijn wij altijd op zoek naar de '' beste', hiermee bedoelen wij het meeste effect voor een goede prijs.

Wij willen voorkomen dat jij een miskoop doet en daarom verzamelen wij maandelijks data van de grootste supplementen bedrijven op dit moment. Hieronder vind je een overzicht van andere pre workouts, zodat je een makkelijk een vergelijking kan maken op met andere aanbieders.

De kosten voor deze pre workout liggen veel lager dan andere opties in deze lijst, maar het aantal gram per scoop ligt ook lager.

Actieve bestandsdelen

1 gummy

Vitamine C

40 mg 

Vitamine E

6.7 mg a-TE

Pantotheenzuur

1.5 mg 

Vitamine B6

0.5 mg 

Vitamine A

300 µg RE 

Foliumzuur

120 µg 

Biotine

30 µg 

Jodium

20 µg 

Inositol

10 µg

Vitamine D

5 µg 

Vitamine B12

2 µg 

Zink

1.5 µg 


Onze ervaringen met Jack3D

Wat vinden wij zelf eigenlijk van deze pre workout? Wij hebben zelf de versie met DMAA en zonder gebruikt en er zijn uiteraard grote verschillende tussen de twee versies.

Wij hebben beide opties ook getest bij zowel krachttraining als cardio. Hierin hebben wij ook nog twee verschillende smaken getest namelijk Watermelon en Blue Rasberry. Onze eerste aanraking was met de DMAA-versie voor een chestday. Onderweg naar de sportschool hebben wij een scoop genomen in de auto en na ongeveer 20 minuten begon vooral ons gezicht en handen te tintelen door de stof beta-aline.

Ongeveer 5 minuten daarna kregen wij een enorme energie-rush en begonnen we de training. Op de benchpress hadden we allebei gelijk een pr gezet, maar gek genoeg hadden we wel last van hartkloppingen en dat, terwijl we allebei gewend zijn aan het nemen van pre workouts. Ditwas een ervaring en was naar onze idee te heftig. LET OP: DMAA is inmiddels een verboden stof en wordt niet meer verwerkt in het product! Er zijn websites die deze versie nog verkoper, maar het is slecht voor je gezondheid en wordt geziek als doping.

Bij het gebruik van de versie zonder DMAA stond er backday op de planning. Aangezien wij gewend zijn aan pre workout hebben wij er voor gekozen om 2 scoops te nemen. Het werd al snel duidelijk dat één scoop voldoende was voor een rugtraining. Wij hebben het vermoeden dat het niet zo zeer de cafeïne is die een energie boost geeft, maar de DMHA / 1,5-Dimethylhexylamine (octodrine) dat een vervanger is van de DMAA en zorgt voor een extreme focus voor tijdens je workout. DMHA is een stof die voornamelijk bekend staat vanwege de stimulerende werking. Door de vergelijkbaarheid met DMAA, wordt deze stof in verband gebracht met een reeks van effecten.

Als laatste willen wij de tip geven om de pre workout uiterlijk 5 uur voor het slapen te gebruiken, anders heb je bij beide opties erg veel moeite om in slaap te komen. Dit beperkt je rust en indirect je spierherstel van je intensieve workout.


Jack3D Pre-Workout ervaringen van andere consumenten

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

Werkt goed , 2 scoop en na 20 min ongeveer beginnen de tintellingen.

Zoals altijd kan je verwachten van Jack3d wat t moet doen. Smaak is goed, en lost perfect op! En service van bodysupplies is zoals altijd top!

Super product, gebruik Jack3d al jaren. Ook de nieuwe formule werkt optimaal en heb nauwelijks een crash. Zeker een aanrader.


Jack3D Pre Workout review: Conclusie

Wat is jack3d?
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Materiaal

Onze jack3d pre workout review sluiten we af sluiten we af met een conclusie, want moet je de Pre-Workout van Applied Nutrition nou wel of niet kopen? Wij leggen het je uit.

De jack3d pre workout is een van de beste opties als je op zoek bent naar een pre-workout voor een lage prijs. De pre-workout werkt naar behoren en er zit 100% zeker een smaak tussen voor jou. Het product heeft 135 gram cafeïne per scoop (5,5 gr) en daarmee is de dosering niet heel hoog. Zelf adviseren wij dan ook om 2 scoops te nemen als je inmiddels al een beetje cafeïne tolerant bent geworden. Over het gehalte beta-aline is niks bekend, maar deze voel je zeker bij het gebruik van deze pre. Als je niet van dit tintelt gevoel houd raden wij aan om gewoon 1 scoop te nemen.

De jack3d pre workout is een goede optie voor iedereen die een goede energieboost wilt voor tijdens zijn workout en dit voor een prima prijs. De verboden stof DMAA is vervangen door andere stoffen die niet zo sterk zijn. Dit maakt de pre-workout beter dan andere pre-workouts naar ons idee. Er zijn mogelijkheden om de verboden pre te verkrijgen, maar wij raden dit echt af. Het is slecht voor je algehele gezondheid en het product werkt zonder DMAA ook prima naar behoren.


Veelgestelde vragen

Voor wie is Jack3D geschikt?
Dit product is niet alleen geschikt voor in de sportschool, maar kan voor alle sporten gebruikt worden. Het geeft een energieboost & focus die jouw prestaties verbeteren. De jack3d pre kan ook worden gebruikt voor een brakke dag op kantoor en helpt jou om de focus terug te krijgen.


Bevat Jack3D nog DMAA?
De sterk stimulerende DMAA die in de originele Jack3d zat, is vervangen door DMHA. DMHA vertoont extreem vergelijkbare effecten als DMAA, maar heeft niet de vreselijke crash-bijwerkingen die geassocieerd worden met DMAA. Het is ook veel minder schadelijk voor het lichaam.

Over de schrijver Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De Slimste Persoon in je sportschool worden?
De Fitcode Nieuwsbrief is alles wat je nodig hebt! Ontvang wekelijks de beste tips, nieuwste onderzoeken en nog veel meer.

>