• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Pre Workout
 • /
 • MoBicep Pre-Workout Review: De Pre-workout van Mo Bicep het geld waard? [Test 2023]

MoBicep Pre Workout Review

MB Nutrition Pre Workout

MB Nutrition Pre Workout

Is de pre workout van MoBicep de moeite waard? Wij vinden van niet. Deze pre workout heeft het namelijk allemaal net niet. Zo betaal je per dosering €1,17 wat de MB Nutrition pre workout een van de duurste opties van dit moment maakt. Dit terwijl de ingrediënten van deze pre workout allemaal erg gemiddeld zijn. De prijs/kwaliteitsverhouding van deze pre workout is daarom matig en minder goed dan de alternatieven. 

Je kent hem vast wel, Mo Bicep. Met zijn supplementen lijn MB Nutrition is hij een van de bekendste supplementenmerken van dit moment. Zo bieden zij een breed scala aan voedingssupplementen aan welke erg populair zijn onder fitnessers en jongeren.

Een van deze supplementen is de pre workout van MB Nutrition. In deze MB Nutrition pre workout review gaan we dieper in op de samenstelling van deze pre workout, maken we een vergelijking met andere pre workouts en vertellen we je onze eigen ervaring met de MB Nutrition Pre Workout.

Want is de pre workout van Mo Bicep daadwerkelijk zo goed of is het allemaal pure marketing? Je ontdekt het in dit artikel!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de MoBicep Pre Workout is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


MoBicep Pre Workout Review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies en onze ervaringen met de MoBicep pre workout review.

Voordelen MoBicep Pre Workout

 • Je kiest uit wel 6 verschillende smaken waarvan 1 zonder cafeïne!
 • Iedere scoop bevat 300 mg cafeïne
 • De smaken zijn erg lekker en proeven niet chemisch

Nadelen MoBicep Pre Workout

 • De prijs is een stuk hoger terwijl de ingrediënten erg matig te noemen zijn

MoBicep Pre Workout vergelijken met andere pre-workouts

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende pre-workouts. Om een miskoop te voorkomen, hebben wij maandelijkse data van de grote supplementen bedrijven in Nederland verzameld. Hieronder is een overzicht te zien van de verschillende pre-workouts. Hierbij kun je gemakkelijk vergelijken en sorteren op ingrediënten of prijzen.

Actieve bestandsdelen

1 gummy

Vitamine C

40 mg 

Vitamine E

6.7 mg a-TE

Pantotheenzuur

1.5 mg 

Vitamine B6

0.5 mg 

Vitamine A

300 µg RE 

Foliumzuur

120 µg 

Biotine

30 µg 

Jodium

20 µg 

Inositol

10 µg

Vitamine D

5 µg 

Vitamine B12

2 µg 

Zink

1.5 µg 

MoBicep Pre Workout Alternatieven

Zoals we eerder al aangaven is de pre workout van Mo Bicep een van de duurste opties. Wanneer je op zoek bent naar een goede pre workout met een betere samenstelling en goedkopere prijs, kun je dus beter naar alternatieven kijken zoals de beste pre workouts van dit moment. 

Hieronder vind je alternatieven welke een stuk goedkoper zijn en alsnog over goede samenstellingen beschikken:


Welke ingrediënten heeft de MoBicep Pre Workout?

De ingrediënten in de pre workout van MoBicep zijn zeer duidelijk weergegeven. Hier is MB Nutrition erg transparant in waardoor je precies kunt aflezen hoe de samenstelling van de pre workout er uit ziet.

Dit is belangrijk om er achter te kunnen komen of alle belangrijke ingrediënten in de pre workout aanwezig zijn en of deze in een voldoende hoeveelheid aanwezig zijn om daadwerkelijk het gewenste effect te kunnen leveren.

Hieronder is het label te zien van de MB Nutrition Pre Workout:

mobicep pre workout label

Zoals je hierboven kunt zien beschikt de MoBicep pre workout over 300 mg aan cafeïne per dosering (10 gram). Hiermee valt hij op het gebied van cafeïnegehalte in de middenklasse. Verder bevat de pre workout 2000 mg beta alanine en 1500 L-citrulline malaat wat ook vrij gemiddelde doseringen zijn.

De pre workout van MB Nutrition bevat daarnaast over andere belangrijke ingrediënten zoals:

 • 300% van dagelijkse inname Viatmine C en Magnesium
 • 100 mg Rhodoila rosea extract
 • 900 mg Taurine
 • 1000 mg L-arginine alhpa ketoglutarate 2:1

De pre workout van MoBicep bevat dus zeker de belangrijke ingrediënten die een pre workout nodig heeft voor zijn effectiviteit, echter zijn deze doseringen vrij laag waardoor de werking niet optimaal is.

Let op! De hoeveelheid ingrediënten verschillen per smaak.


Wat is MoBicep Pre Workout?

Mo Bicep is een fitness influencer die momenteel is uitgegroeid tot een van de bekendste fitness influencers van het moment. Met quotes zoals ''Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen'' heeft Mo Bicep veel bereik weten te creëren. Zo heeft hij op Instagram bijna de 800.000 volgers aangetikt.

Mo Bicep inspireert zijn volgers door zijn eigen fitness verhaal te delen. Zo woog hij in 2012 ruim 107 kilo toen hij zijn leven besloot om te gooien. Nu ruim 10 jaar later is hij een van de bekendste fitness influencers met zijn eigen supplementenlijn MB Nutrition.

De Mo Bicep pre workout is een pre workout van zijn eigen supplementenlijn MB Nutrition. Het is momenteel een van de bekendste supplementenmerken die er zijn. Het MB Nutrition supplementenmerk is groot geworden dankzij de actieve marketing voering van Mo Bicep.


Welke Mo Bicep Pre Workout smaken zijn er?

Wanneer je de pre workout van Mo Bicep aan wilt schaffen, kun je kiezen uit zes verschillende smaken, waaronder één zonder cafeïne. Deze verschillende smaken hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Red Fruits
 • Red Fruits (No cafeïne)
 • Watermelon
 • Tropical 
 • Ladis Performance Cherry
 • Pear

Wat kost deze Pre Workout van MB Nutrition?

Zoals we al eerder hadden aangegeven is de MB Nutrition Pre Workout één van de duurste opties van dit moment is. Zo betaal je voor een pot pre workout van MoBicep €34,95 euro, wat ongeveer €1,17 euro per dosering is. Dit is een stuk meer dan vergelijkbare pre workouts.

Door de actieve marketing van Mo Bicep zijn er veel fitnessers die zijn pre workout kopen om bij team MB Nutrition te horen. Dit is ook de reden dat de prijs een stuk hoger ligt dan veel andere pre workouts.

Wanneer je de MB Nutrition pre workout aanschaft, betaal je dus eigenlijk meer voor het merk dan voor de prijs/kwaliteit van de pre workout zelf. 


Onze MB Nutrition Pre Workout ervaring

Onze MoBicep Pre Workout review is natuurlijk niet compleet zonder ook onze eigen ervaring met jullie te delen. Want ook wij hebben de pre workout van Mo Bicep een tijd lang geprobeerd om er achter te komen hoe goed hij nou daadwerkelijk is.

De smaken die we geprobeerd hebben waren watermeloen en de cafeïne-vrije red fruits. Beide smaken waren zeer lekker en proefden totaal niet chemisch. Op de smaak hadden we dus echt niks aan te merken.

Maar hoe voelde het effect van de pre workout tijdens de training? Tijdens de training merkte we niet heel veel van cafeïne-vrije red fruits. Hier waren we daarom ook niet heel erg te spreken over. De watermeloen had wel wat meer effect op ons en we merkte dat we veel energie hadden en zeer gefocust waren.

Het grote nadeel van deze pre workout blijft de hoge prijs. Zelf zouden we hem daarom waarschijnlijk niet zo snel kopen. De smaak is namelijk wel zeer lekker, maar de matige samenstelling en de hoge prijs maken de pre workout niet veel beter dan goedkopere pre workouts zoals de ABE pre workout of Jack3d pre workout.


Mo Bicep Pre Workout ervaringen van andere

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Niks “extreme” aan… Anderhalve scoop en voel hetzelfde als een goedkoop merk doet met 1 scoop. Erg jammer.''

''Geen bijzondere pre workout, veel te duur voor de ingrediënten.''

''lekkere smaak
geeft veel energie'.''


Mo Bicep Pre Workout Review: Conclusie

MB Nutrition Pre Workout
Onze Score
7.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

effect

We sluiten onze MoBicep Pre Workout review graag af met een conclusie, want moet je deze pre workout nou wel of niet in huis halen?

Wij zijn zelf niet overtuigd van de pre workout. Ondanks dat deze pre workout razend populair is, zijn er te veel dingen die gewoon niet goed genoeg zijn voor deze hoge prijs. De ingrediënten zijn namelijk te laag gedoseerd waardoor je gewoon niet het effect kan bereiken dat je mag verwachten voor deze prijs.

Verder is dit wel een hele goede pre workout voor mensen die op zoek zijn naar een lekkere pre workout en die geen waarde hechten aan de voedingswaarden van een pre workout. Je kiest namelijk gemakkelijk uit 6 verschillende smaken welke allemaal erg lekker zijn.

De pre workout is dus geen aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve pre workout voor een goede prijs, maar wel een aanrader voor mensen die wat meer te besteden hebben en alleen de smaak belangrijk vinden. 

Andere goede en goedkope alternatieven vind je hier!


Veelgestelde vragen

Is de Mo Bicep pre workout Goed?

De Mo Bicep pre workout is goed voor mensen die op zoek zijn naar een lekkere pre workout die niet chemisch smaakt. De pre workout is wat minder geschikt voor mensen die graag een goedkope pre workout aan willen schaffen met een effectieve samenstelling.


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

De een kwalitatief goede review te schrijven hebben we verschillende belangrijke onderdelen behandeld. Zo hebben we de pre workout met andere pre workouts vergeleken op samenstelling, smaak en effectiviteit. Ook hebben we de prijs-/kwaliteitsverhouding meegenomen en hebben we hem uiteraard zelf ook getest!

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>