Top drie onbekende supplementen

Weleens gehoord van Potassium, Molybdeen en Selenium? Op deze pagina leggen we je graag uit wat deze relatief onbekende mineralen inhouden. Het is namelijk allemaal te koop bij veel webshops en websites zoals Orthokliniek.com uit Ootmarsum. Wellicht dat één van de drie mineralen perfect bij je wensen passen. Benieuwd? Lees hieronder gauw verder en doe informatie op over de drie mineralen.

Potassium

Potassium wordt ook wel Kalium genoemd. Een belangrijk mineraal dat een positieve bijdrage levert aan je bloeddruk en vochtbalans. Potassium, ofwel kalium, komt in veel voedingsmiddelen zoals groente, fruit en noten voor. Het is goed voor een normale bloeddruk, de zenuwstelsel en voor de werking van de spieren. Potassium Wil je Potassium bestellen? Je kunt Potassium kopen bij Orhtokliniek.com waar je uit een ruim aanbod kunt kiezen die het beste aansluit bij je wensen. Zo hebben zo ook een groot aanbod afslankpillen.

Molybdeen

Er wordt nog veel onderzoek gedaan naar Molybdeen. Molybdeen komt voor in enzymen en is van belang voor de stofwisseling. Het is o.a. betrokken bij de opbouw en afbraak van eiwitten. Ook is het terug te vinden in veel soorten voeding. Denk hierbij aan volkoren graanproducten, noten, peulvruchten, eieren, vlees en melk. Wil je graag Molybdeen tabletten aanschaffen? Wederom heeft Orthokliniek.com een divers aanbod Molybdeen. Bij deze webshop is tevens meer informatie te lezen over Molybdeen.

Selenium

Een mineraal dat je lichaam niet zelf kan aanmaken: Selenium. Ook wel Seleen genoemd. Het helpt je afweersysteem tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan luchtvervuiling en UV straling. Ook heeft het een positieve invloed op haar, nagels, je schildklier en immuumsysteem. Tevens draagt Selenium bij aan beweeglijkheid en productie van zaadcellen. Mede daarom is het goed voor de kwaliteit van sperma. Orthokliniek.com heeft een divers aanbod selenium tabletten en capsules waar je het kunt aanschaffen. Tevens lees je hier meer informatie over Selenium.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>