Viteezy Beoordeling

Viteezy

Viteezy

Als je op zoek bent naar supplementen van goede kwaliteit dan ben je bij Viteezy aan het juiste adres. Met hun gepersonaliseerde aanbod ontvang je de supplementen die jouw lichaam écht nodig heeft; en ze werken ook nog is echt! De verhouding van prijs en kwaliteit is ontzettend goed bij Viteezy. Verder is het bestellen bij deze webshop ook gewoon heel makkelijk en snel. Kortom, wat ons betreft een aanrader!

In een wereld waar gezondheid en welzijn een steeds belangrijkere rol spelen, is het vinden van de juiste supplementen die aansluiten bij onze unieke behoeften en levensstijl van cruciaal belang. We worden echter al te vaak geconfronteerd met een overvloed aan opties op de markt, zonder duidelijkheid over wat er precies in deze flesjes en potjes zit. Het merk Viteezy brengt hier echter verandering in!

Ben jij benieuwd naar wat Viteezy precies te bieden heeft? In deze uitgebreide Viteezy review duiken we dieper in het merk. We nemen onder andere een kijkje in hun assortiment, de kwaliteit van hun producten en de algemene ervaring met Viteezy.

Nadat je klaar bent met het lezen van deze review weet je precies of Viteezy iets voor jou is. Dus, lees gauw verder en ontdek of Viteezy de moeite waard is voor jou!


Viteezy review in het kort:

Geen tijd om zin om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze Viteezy review:

Voordelen Viteezy

  • Supplementen van goede kwaliteit 
  • Gepersonaliseerd aanbod
  •  Goede verhouding van prijs en kwaliteit
  • Klantenservice is goed bereikbaar

Nadelen Viteezy

  • Bestellingen kunnen niet geretourneerd worden

Populairste producten bij Viteezy

Hieronder vind je een overzicht van de populairste producten bij Viteezy. 

Ijzer supplement

Ijzer supplement

Magnesium supplement 

Magnesium supplement

Vitamine C supplement

Vitamine C supplement

Wat is Viteezy?

Viteezy is een supplementen merk dat gepersonaliseerde supplementen verkoopt, aangepast op jouw levensstijl, behoeften en doelen. Viteezy is opgericht omdat volgens hun de supplementenmarkt niet transparant en simpel genoeg was. 

Viteezy review

Hun missie is dan ook om het op een transparante manier makkelijk te maken. Viteezy gelooft dat iedereen het verdient om precies te weten wat er in elk product zit, en met de gepersonaliseerde aanpak maken ze het ook nog is makkelijk om de juiste supplementen te vinden zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

Alhoewel Viteezy een vrij jong bedrijf is, heeft het al een vaste klantenkring kunnen creëren die maandelijks hun supplementen thuisbezorgd krijgen door Viteezy. Wie weet liggen de supplementen van Viteezy ook op jouw deurmat na het lezen van deze review!


Hoe is het aanbod van Viteezy?

Viteezy heeft een ruim aanbod van vitamines, mineralen en kruiden voor verschillende doeleinden. Van het verbeteren van je weerstand tot het verminderen van stress-situaties; Viteezy heeft voor alle doeleinden de juiste supplementen.


Voor elk van de bovenstaande doeleinden biedt Viteezy verschillende vitamines, mineralen en kruiden aan die hier ondersteuning bij bieden. Dit gebeurt dus op een gepersonaliseerde manier. Maar hoe gaat dit precies in zijn werking?

Allereerst doe je de 'vitaminetest'. In deze vitaminetest vertel je over je levensstijl, doelen en eigenschappen. Zo weet Viteezy precies waar jouw vitaminebehoefte ligt. Vervolgens ontvang je binnen een aantal minuten al een gepersonaliseerd vitamineplan volledig op maat voor jou.

De experts van Viteezy adviseren om minimaal 90 dagen consistent gebruik te maken van de supplementen voor een optimaal resultaat.


Hoe goed zijn de supplementen van Viteezy?

Om daadwerkelijk effect te voelen van supplementen is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Hier komt ook het stukje transparantie bij kijken van Viteezy. Door de vitamines, mineralen en kruiden te bekijken kan je zien wat de samenstelling van het supplement is.

Wij zien zelf geen rare dingen terugkomen in deze samenstellingen, en zijn ook door de supplementen zelf te testen tot de conclusie gekomen dat deze supplementen van goede kwaliteit zijn. De supplementen zijn bovendien vegan, glutenvrij en veilig in gebruik. Later in dit artikel zullen we meer vertellen over onze eigen ervaringen met deze supplementen. 

Je kan echter niet direct resultaat verwachten na het innemen van de supplementen. Je lichaam heeft namelijk tijd nodig om zich aan te passen aan de voedingsstoffen vanuit de supplementen.

In de eerste maand is je lichaam voornamelijk druk bezig met het gewend raken aan de supplementen, waarna de eerste effecten ongeveer voelbaar zullen zijn aan het eind van de tweede maand. Zoals eerder in het artikel benoemd geven experts aan dat het ongeveer 90 dagen duurt om optimaal resultaat te bereiken. Belangrijk hiervoor is wel dat je dagelijks de supplementen inneemt.Verzending, levertijd en retourbeleid

Verzending, levertijd en retourbeleid zijn natuurlijk ook erg belangrijk om naar te kijken. Uiteraard hebben wij dit dan ook gedaan. Hoe goed is dit geregeld bij Viteezy?

Viteezy biedt gratis verzending aan voor bestellingen boven de €20. Is jouw bestelwaarde onder de €20? Dan betaal je €5 verzendkosten.

Verzending wordt gedaan via PostNL. Je kan verwachten dat de supplementen binnen 2-4 werkdagen op je deurmat liggen. Wij hadden de supplementen na 2 werkdagen binnen. Je krijgt ook netjes een track & trace code toegestuurd om je pakketje te volgen.

Alhoewel de verzending en de levertijd goed geregeld zijn, is het retourbeleid iets minder flexibel. Omdat het gaat om gepersonaliseerde pakketten kan Viteezy deze niet terugnemen. Viteezy zegt namelijk zelf de pakketten niet opnieuw naar een andere klant te kunnen sturen of elk individuele vitamine uit elk individueel zakje te kunnen halen om terug op "de stapel" te gooien. 

Is jouw pakket teruggestuurd? Viteezy bewaart het pakket 2 maanden voor je. Wanneer je zelf contact opneemt met Viteezy dan sturen ze deze kosteloos opnieuw voor je op. Is jouw pakket langer dan 2 maanden geleden teruggestuurd? Dan kan Viteezy deze niet meer kosteloos voor je opsturen.


Klantenservice Viteezy

Een goede klantenservice die daarnaast ook goed bereikbaar is, is natuurlijk erg belangrijk. Al helemaal voor een bedrijf als Viteezy die hun aanbod personaliseert. Momenteel kun je op de volgende manieren contact opnemen met Viteezy:

  • Telefonisch
  • E-mail

Bij de klantenservice kun je terecht voor alle vragen die je hebt of problemen die je ervaart. Om de snelheid van de klantenservice te testen hebben wij ze een e-mail gestuurd. We kregen binnen 24 uur antwoord op onze vraag, wat volgens ons een acceptabele snelheid is. 


Onze ervaringen met de producten van Viteezy

Uiteraard mag in deze review onze eigen Viteezy ervaring niet ontbreken. Zoals eerder vermeld in deze review hebben wij de supplementen van Viteezy zelf besteld en getest. 

Voor deze test hebben wij twee testpersonen ingezet die op het moment van schrijven al drie maanden de supplementen van Viteezy innemen. Beide testpersonen hebben eerst de 'vitaminetest' van Viteezy gedaan. Testpersoon 1 is Magnesium gaan slikken om zijn nachtrust te verbeteren, terwijl testpersoon 2 IJzer is gaan slikken om van zijn vermoeidheid af te komen. 

Beide testpersonen claimen ongeveer na twee maanden de eerste signalen van verbetering te ervaren. Nu de door experts aanbevolen minimum van drie maanden gepasseerd is durven beiden testpersonen te zeggen dat ze daadwerkelijk verbeteringen ervaren. Testpersoon 1 claimt sneller in slaap te vallen en minder druk in zijn hoofd te zijn voor het slapen gaan. Testpersoon 2 claimt dat hij van zijn vermoeidheid af is en overdag veel meer energie heeft. 

Onze eigen ervaring met Viteezy is dus zeker positief. De supplementen zijn van hoge kwaliteit tegen een goede prijs en wij denken dat het gepersonaliseerde aanbod erg goed werkt. 


Viteezy ervaringen van andere consumenten

Niet alleen onze ervaring is belangrijk. Één goede ervaring betekent niet altijd dat andere mensen het ook goed ervaren. Naast onze eigen ervaringen hebben we daarom ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Op Trustpilot wordt Viteezy beoordeeld met maar liefst 4,7/5 sterren op basis van meer 2.000 reviews. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Na alle advertenties op social media werd ik toch wel nieuwsgierig. Ik heb Viteezy aangeschaft en ben tevreden over hoe snel het eerste pakket binnen was! Ik ben het meteen gaan gebruiken , wat overigens heel fijn en makkelijk is door de mega handige verpakking en de tips die je erbij krijgt om het niet te vergeten. Ik merk al verschil sinds ik het gebruik!! Ik heb geen in kak momenten meer, hoe fijn is dat! Zo fijn dat het jou persoonlijke doelen en gezondheid gaat. Echt zeer tevreden!''

''Viteezy, taking vitamines has never been so easy!

Heel mooi aangeleverd met leuke boodschappen om van elke dag iets beters te maken! Kijk er elke dag naar uit om mijn gepersonaliseerd cadeautje te openen. Benieuwd naar het resultaat binnen 3 maanden!

Viteezy, made my day!''

''In het begin was ik sceptisch. Ik heb viermaal de test afgenomen en kwam steeds op dezelfde sups uit aan het einde van de test.

Na al 1 week merk ik verschil. Ik heb subs voor energie en maag/darm en ik heb eindelijk niet meer naar elke maaltijd dat mijn buik uit elkaar ploft. Ik ga het zeker nog even doorzetten!''


Viteezy review: Conclusie

Viteezy
Onze Score
9.0

Aanbod

Producten

Klantenservice

Dit was onze Viteezy review! Zoals je hebt kunnen lezen zijn wij wel te spreken over dit supplementenbedrijf. Viteezy is een vrij jong bedrijf maar lijkt haar zaakjes goed op orde te hebben. 

Als je op zoek bent naar een go-to webshop die jouw de supplementen die je écht nodig hebt maandelijks bij je thuisbezorgd, dan ben je bij Viteezy aan het juiste adres. De supplementen zijn van hoge kwaliteit en werken ook daadwerkelijk echt. Verder is de verhouding van prijs en kwaliteit ontzettend goed bij Viteezy. Wij raden het in ieder geval aan!


Veelgestelde vragen

Wat is Viteezy?

Viteezy is een supplementen merk dat gepersonaliseerde supplementen verkoopt, aangepast op jouw levensstijl, behoeften en doelen.


Is Viteezy goed?

Viteezy verkoopt supplementen van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wat ons betreft is Viteezy dan ook zeker een goede webshop en kun je hier veilig supplementen kopen.


Is er een Viteezy kortingscode?

Wij hebben geen kortingscodes kunnen vinden. Echter, wanneer je al klant bent bij Viteezy dan krijg je een unieke code die je kunt delen met vrienden, familie en bekenden om hen zo kennis te laten maken met Viteezy. Zo kun je €10 korting geven en daarbij zelf €10 korting per pakket ontvangen wanneer deze wordt gebruikt.  


Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>