• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Creatine
  • /
  • XXL Nutrition Creatine Review: De moeite waard? Onze ervaringen! [Test 2023]

XXL Nutrition Creatine Review

XXL Nutrition Creatine Monohydraat

XXL Nutrition Creatine Monohydraat

De XXL Nutrition Creatine Monohydraat is qua prijsklassen vrij gemiddeld ten opzichten van andere creatines. Zo betaal je per scoop van 5 gram ongeveer € 0,26 cent. Ook kies je gemakkelijk uit de drie smaken Unflavoured, Lemon en Orange met een inhoud van 250 gram of 500 gram. De creatine van XXL Nutrition krijgt van haar consumenten een 4,8 op een schaal van 5. Wil je nou meer weten? Klik dan op de onderstaande knop en ontdek gelijk de laagste prijs!

Overweeg je om de XXL Nutrition creatine te kopen? Dan helpen wij je bij het maken van deze keuze. In onze uitgebreide XXL Nutrition creatine review ontdek je namelijk alles over deze creatine.

Vraag je je dus af in welke smaken je de XXL Nutrition smaken kunt aanschaffen, wat de prijs van de XXL Nutrition creatine is of wat wij en andere consumenten vinden van de XXL Nutrition creatine? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Lees gauw verder en ontdek de antwoorden op al je vragen over deze creatine.

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de XXL Nutrition Creatine is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

25+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


XXL Nutrition Creatine Review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies en onze ervaringen met de XXL Nutrition Creatine review.

Voordelen XXL Nutrition Creatine

  • De creatine van XXL Nutrition is in de smaken Lemon, Orange en Unflavoured te verkrijgen
  • Je kiest gemakkelijk of je een inhoud van 250 gram of 500 gram wilt aanschaffen
  • Beschikt over de zuiverste creatine monohydraat voor krachtopbouw en spiergroei

Nadelen XXL Nutrition Creatine

  • De creatine lost niet volledig op, drink hem daarom gelijk op nadat je geroerd hebt

Wat is de XXL Nutrition Creatine?

XXL Nutrition is momenteel het grootste supplementenbedrijf in Europa. XXL Nutrition biedt een ruim aanbod aan proteïne, vitamine, mineralen en andere voedingssupplementen van hoge kwaliteit aan. Ook verkopen zij andere producten zoals fitnesskleding, fitnessaccessoires etc.

De XXL Nutrition creatine is één van de meest populaire voedingssupplementen van XXL Nutrition. Creatine Monohydraat is een supplement dat de krachtopbouw en spiergroei ondersteunt. Ook is het één van de meest bewezen voedingssupplementen die er momenteel te verkrijgen zijn.

Wat is de XXL Nutrition creatine?

Samenstelling van de XXL Nutrition Creatine?

Creatine supplementen zijn er in verschillende soorten. De meest populaire en zuiverste creatine soort is creatine monohydraat. De XXL Nutrition creatine bestaat voor 100% uit deze creatine monohydraat. 

Één dosering van de XXL Nutrition creatine Unflavoured smaak bevat 5000 mg pure creatine monohydraat. Hierdoor krijg je geen ongewenste kcal en andere voedingswaarden binnen. Ook is de creatine van XXL Nutrition geschikt voor iedereen met een veganistische levensstijl.

Ook één scoop van de Lemon en Orange smaak bevat 5000 mg creatine monohydraat. Deze bevatten echter wel een minimale hoeveelheid kcal (0,67-1,44 kcal per scoop) en koolhydraten (0,17-0,24 gram per scoop). De ingrediënten die de smaken kunnen bevatten zijn een zuurteregelaar, antiklontermiddel en zoetstof.

Hieronder zijn de ingrediënten te zien van de XXL Nutrition Creatine smaken Lemon en Orange:

XXL Nutrition creatine ingrediënten
XXL Nutrition creatine ingrediënten

Hoe is de smaak van de XXL Nutrition Creatine?

Oké je wilt dus de XXL Nutrition Creatine kopen? Dan wil je vast ook weten hoe de smaak van deze creatine is. Zoals we al eerder aangegeven hebben in dit artikel, kun je kiezen uit de smaken Lemon, Orange en Unflavoured. 

De naturel smaak bevat 5000 mg creatine monohydraat zonder toevoegingen. Deze smaak proeft dus ook echt nergens naar. Je kunt deze creatine dus gemakkelijk in water oplossen, maar wij raden aan dit met een ander drankje te doen zodat de smaak echt volledig gemaskeerd wordt. 

De smaken Lemon en Orange zijn enorm zoet. Neem dus zeker niet meer dan de aanbevolen dosering van 5 gram en houdt ongeveer 100 ml per gram creatine aan. Op deze manier zorg je er voor dat de smaak niet te zoet, maar wel aanwezig is.


Hoe is de prijs van de XXL Nutrition Creatine?

De prijs van de XXL Nutrition is ten opzichten van andere creatines vrij gemiddeld. Zo betaal je omgerekend per scoop slechts € 0,26 cent. Er zijn goedkopere opties, echter betaal je dan vaak iets minder voor een scoop van 3 gram in plaats van de 5 gram creatine van XXL Nutrition. 


XXL Nutrition Creatine Monohydraat

De prijs-/kwaliteitsverhouding van de XXL Nutrition creatine is dus zeer goed. Ook is het altijd verstandig om goed rekening te houden met mogelijke kortingscodes. XXL Nutrition biedt deze kortingscodes namelijk regelmatig aan. 


Onze XXL Nutrition Creatine ervaring

We hebben uiteraard ook zelf de creatine van XXL Nutrition getest zodat wij onze ervaring met deze creatine met jou kunnen delen. Zo hebben we van alle drie de smaken een verpakking met een inhoud van 250 gram aangeschaft.

De bezorging was razendsnel en we kregen de drie potten gelijk de dag erna in huis. Vervolgens hebben we iedere dag een bepaalde smaak getest.

Onze favoriet was uiteindelijk de Unflavoured smaak omdat deze heel makkelijk gemixt kon worden met een proteïne shake of glaasje jus d'orange.

Onze XXL Nutrition Creatine ervaring

De smaken Lemon en Orange waren naar onze mening ook erg lekker. Wel vonden wij deze wat aan de zoete kant en namen we ze daarom met een groot glas water. Uiteindelijk blijft smaak altijd persoonsgebonden en raden we daarom aan de smaken zelf ook te testen.


XXL Nutrition Creatine ervaringen van andere

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Lost goed op in water, en je proeft de unflavored versie ook echt niet!
Snelle verzending, de volgende dag in huis! Ik ga zeker deze creatine vaker bestellen''

''Lost goed op, drinkt makkelijk weg en je merkt al snel resultaat!''

''Dit is gewoon goede creatine. De beste creatine die je kan krijgen voor een zacht prijsje.''


XXL Nutrition Creatine Review: Conclusie

XXL Nutrition Creatine Monohydraat
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

Smaak

effect

Is de creatine van XXL Nutrition het geld waard? We sluiten de review af met het beantwoorden van deze vraag. Wij van Fitcode vinden de creatine van XXL Nutrition namelijk zeker wel het geld waard. 

De creatine van XXL Nutrition beschikt namelijk over een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo betaal je per scoop slechts € 0,26 cent wanneer je de pot van 500 gram aanschaft. Niet zo veel creatine nodig? Dan kun je de XXL Nutrition creatine ook met een inhoud van 250 gram aanschaffen.

Ook kies je bij de XXL Nutrition creatine uit de smaken Unflavoured, Lemon en Orange. Er zit dus voor iedereen wel een gewenste smaak tussen omdat je de Unflavoured variant overal doorheen kunt mengen. Ook de smaken vonden wij, na de creatine zelf getest te hebben, niet chemisch in vergelijking met sommige andere creatines.

Ook bevat iedere scoop (van iedere smaak) uit 5000 mg creatine monohydraat wat de zuiverste vorm van creatine is. De XXL Nutrition creatine is dus geschikt voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede creatine voor een scherpe prijs!


Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>