Your Avojoy Review: Alles wat je moet weten

Ben jij ook een fan van avocado’s? Dan is dit echt een artikel voor jou. Ik vertel in dit artikel namelijk alles over het populaire avocadobedrijf Your Avojoy.

Concept van Your Avojoy

Het bedrijf Your Avojoy staat voor hoge kwaliteit van avocado’s. Ze doen er alles voor om avocado’s van hoge kwaliteit te leveren aan hun klanten.

Dankzij Your Avojoy hoef je nooit meer op zoek naar de perfecte avocado. Je kunt avocado’s op basis van een abonnement bestellen waardoor je niet meer de drukke supermarkt in hoeft om op zoek te gaan naar avocado’s.

Verpakking van Your Avojoy

Ze verpakken hun producten op een duurzame manier. Het verpakkingsstation is namelijk helemaal voorzien van zonnepanelen dus er wordt erg duurzaam en verantwoord te werk gegaan door YourAvojoy. Dit is een erg belangrijk en sterk punt van het bedrijf. Het is natuurlijk erg belangrijk dat we duurzamer gaan leven en zij geven hier het goede voorbeeld in als bedrijf.

De Your Avojoy boxen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je een uitvoering met 6 avocado’s, eentje met 9 stuks en voor de ultieme avocado fans: eentje met 12 stuks. Hierdoor kun je altijd een box kiezen die het beste past bij jou. Hieronder een foto van deze boxen:

De smaak van de avocado’s

Zoals ik net al verteld heb streeft Your Avojoy voor de beste kwaliteit avocado’s. Om ervoor te zorgen dat de avocado’s tot een perfecte rijping komen meten ze de druk van de avocado’s met een penetrometer. Door dit te doen weten ze precies of de avocado’s al klaar zijn om gegeten te worden. Hoe lager de druk is, hoe zachter de avocado is. Als de beste avocado’s hier uit geselecteerd zijn gaan ze verder selecteren op de kleur.

Zelf ben ik ontzettend te spreken over de smaak van deze avocado’s. Ik proef ontzettend veel verschil met de reguliere avocado van de supermarkt zou deze avocado’s dan ook zeker aanraden. Ik heb verschillende gerechten gemaakt met deze avocado’s gemaakt en moet zeggen dat deze verrukkelijk waren.

Avocado abonnement

Een probleem met het kopen van avocado’s is dat je altijd bezig bent met de rijpheid van de avocado. De ene keer heb je een perfecte avocado en de andere keer is hij net niet rijp genoeg. Your Avojoy speelt hier slim op in door een wekelijks of tweewekelijks avocado abonnement aan te bieden.

Hierbij kun je kiezen tussen een starter box(6 stuks), master box (9 stuks) of family box (12 stuks). Ook kun je bij het kiezen van deze boxen zelf kiezen tussen verschillende rijpingsmogelijkheden.

YourAvojoy staat bekend om het Enjoy Now of Enjoy Later concept. Dit houdt in dat je zelf bepaalt hoe rijp je avocado’s wilt ontvangen. Kies je voor Enjoy Now? Dan krijg je avocado’s die je direct kunt eten. Kies je voor Enjoy Later? Dan moeten de avocado’s nog even rijpen en zijn ze dus bijna klaar om gegeten te worden.

Het voordeel van een avocado abonnement? Altijd verse avocado’s! Bovendien hoef je jezelf niet meer druk te maken in de supermarkt om de perfecte avocado’s te vinden. Nee, dankzij Your Avojoy ontvang je simpel en snel de heerlijkste avocado’s op je deurmat.

Avocado recept: Gevulde avocado met ei

Uiteraard kon ik het niet laten om een heerlijk gerecht te maken met de avocado’s van Your Avojoy. Ik heb ervoor gekozen om een van mijn favoriete gerechten te bereiden: gevulde avocado met ei en kruiden.

Benodigdheden:

 • 1/2 avocado
 • 1 ei
 • 1 tl Italiaanse kruiden
 • 5 gram bieslook
 • Peper en zout

Stappenplan:

 1. Snij de avocado doormidden en verwijder de pit
 2. Schep uit elke helft één eetlepel vruchtvlees en doe dit in een aparte kom
 3. Leg de avocado helften in een ovenschaal en breek de eieren (voorzichtig) in de holtes
 4. Bak vervolgens 20 minuten op 220 graden
 5. Meng ondertussen de bieslook en Italiaanse kruiden samen
 6. Haal na 20 min de avocado’s uit de oven. Serveer bij elkaar

Stap 7: Geniet ervan! Uiteraard is het ook mogelijk om nog extra ingrediënten toe te voegen aan de avocado. Denk hierbij aan hamblokjes, spekblokjes of rookvlees. Genoeg mogelijkheden!

Over de schrijver Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De Slimste Persoon in je sportschool worden?
De Fitcode Nieuwsbrief is alles wat je nodig hebt! Ontvang wekelijks de beste tips, nieuwste onderzoeken en nog veel meer.

>