Anne Schenkel
  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • 3 Redenen om je iPhone mee te nemen tijdens het sporten!

Als je regelmatig een bezoekje brengt aan de sportschool of een rondje gaat hardlopen, dan zie je dat veel sporters de smartphone binnen handbereik hebben. Dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek, wat dit is eigenlijk hartstikke handig. In dit artikel lees je wat de drie grootste redenen zijn om je iPhone telefoon met abonnement mee te nemen tijdens het sporten.

1. Je bent altijd bereikbaar voor vrienden, familie of je partner

Veiligheid tijdens het sporten lijkt belangrijker dan ooit. Misschien fiets je regelmatig in de schemering of het donker naar de sportschool in de herfst of winter of je loopt graag hard in dat ene parkje dat wat lastiger te bereiken is. Je zorgt voor een goede bereikbaarheid en een stukje veiligheid door je smartphone mee te nemen tijdens het sporten. Kom je er bijvoorbeeld na het sporten achter dat je een lekke band hebt? Met een simpel belletje verdwijnen dit soort problemen als sneeuw voor de zon!

2. Je beluistert de leukste playlists voor de nodige motivatie tijdens het sporten

Misschien heb je op dit moment al een aantal favoriete afspeellijsten op platformen zoals Spotify of Deezer. Je krijgt er net even wat meer energie van tijdens het liften van gewichten, je komt beter tot rust tijdens yoga of je loopt op dat ene perfecte tempo in de stad, door de polders of in het park. Door je smartphone mee te nemen (en te verbinden met draadloze oortjes), luister je altijd erg makkelijk naar je favoriete playlists. Wat is jouw favoriete nummer of favoriete artiest om naar te luisteren tijdens het sporten?

3. Je favoriete series bekijk je tijdens het sporten op je eigen iPhone

Misschien heb je een nieuwe serie ontdekt die je het liefste zo snel mogelijk wilt bingen of je kijkt al jaren naar een bepaald tv-programma. Veel sporters kiezen ervoor om tijdens het sporten een favoriet programma of een favoriete serie te bekijken. Stap op de crosstrainer en vergrendel je telefoon in het display voor het apparaat. Hierdoor vliegen de minuten voorbij en heb je voordat je het weer weer lekker veel calorieën weten te verbranden. Klinkt goed, toch?

Zeker weten dat je je favoriete playlists kunt beluisteren tijdens het sporten? Kies voor een aantrekkelijke iPhone telefoon met abonnement

Of je nu muziek luistert of een programma of een serie kijkt, in beide gevallen weet je dat je telefoon aardig wat data kan verbruiken. Het laatste waar je op zit te wachten, is dat je tegen het einde van de maand een appje van je provider krijgt dat je data verbruikt is. Zeker weten dat je je favoriete playlists kunt beluisteren of series of programma’s kunt bekijken tijdens het sporten? Kies voor een aantrekkelijke iPhone telefoon met abonnement. Hierdoor kom je nooit voor gekke verassingen te staan en een abonnement is vandaag de dag erg goed geprijsd.

About the Author Anne Schenkel


Mijn naam is Anne Schenkel, voedingsdeskundige en diëtiste. Voeding en de invloed hiervan op het lichaam heeft mij altijd geïnteresseerd. Op het internet staan zoveel onwaarheden dat ik het als mijn persoonlijke missie zie om deze valse mythes weg te nemen en men van handige tips en betrouwbare informatie te voorzien.

>