• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Pre Workout
 • /
 • Body&Fit BF10 Pre-Workout review: is deze pre-workout het geld waard? [Test 2023]

Body&Fit BF10 Pre-Workout review

BF10 Pre-Workout

Body&Fit BF-10 Pre-Workout

Body&Fit BF10 Pre-Workout een effectieve en krachtige pre-workout is die zijn beloften nakomt.


Met een indrukwekkende combinatie van actieve ingrediënten, smaakopties en een redelijke prijs, is het een solide keuze voor sporters die op zoek zijn naar een pre-workout die hen kan helpen hun prestaties naar een hoger niveau te tillen.

In de wereld van sportvoeding en supplementen is de keuze aan pre-workouts overweldigend. Met beloftes van ongekende energie en focus, is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien.

In deze review duiken we in de wereld van pre-workouts en onderzoeken we Body&Fit BF10 Pre-Workout, een product dat bedoeld is om fanatieke sporters, crossfitters en energieliefhebbers te voorzien van de benodigde boost voor hun workouts. Lees snel verder!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de BF10 Pre-Workout van Body&Fit is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de ingrediënten, voedingswaarden en de prijs / kwaliteit.

16+ producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Body&Fit BF10 Pre-Workout review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze Body&Fit BF10 Pre-Workout review:

Voordelen Body&Fit BF10 Pre-Workout

 • Verbeterde energie en focus: BF10 Pre-Workout levert langdurige energie en verbeterde concentratie, wat je helpt om effectiever en intensiever te trainen.
 • Veelzijdige smaken: De keuze uit vijf verschillende smaken zorgt voor een smaakvolle pre-workout-ervaring.
 • Krachtige ingrediënten: Het bevat een uitgebalanceerde mix van actieve ingrediënten, waaronder L-citrulline malaat, bèta-alanine, cafeïne en vitamines om je prestaties te ondersteunen.

Nadelen Body&Fit BF10 Pre-Workout

 • Cafeïnegehalte: Met 200 mg cafeïne per portie kan het voor sommige mensen te stimulerend zijn, dus het is belangrijk om je tolerantie te kennen en rekening te houden met je totale dagelijkse inname van cafeïne.

Wat is Body&Fit BF10 Pre-Workout?

Body&Fit BF10 Pre-Workout is een krachtige formule die is ontworpen om atleten te voorzien van energie, focus en motivatie om hun sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Deze pre-workout bevat een rijke mix van 10 actieve ingrediënten die perfect zijn gedoseerd om je naar het uiterste te drijven.

Een goede pre-workout bevat essentiële ingrediënten om je energie, uithoudingsvermogen, en focus te vergroten. En dat is precies wat de BF10 Pre-Workout biedt. Laten we de ingrediënten lijst en voedingswaarden eens onder de loep nemen.

BF10 Pre-Workout

Welke ingrediënten en voedingswaarden heeft Body&Fit BF10 Pre-Workout?

De Body&Fit BF10 Pre-Workout is opmerkelijk samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, en de voedingswaarden getuigen van een krachtige en doeltreffende formule. Laten we dieper ingaan op de belangrijkste ingrediënten en voedingswaarden van deze pre-workout:

De formule combineert een mix van krachtige ingrediënten om je training naar een hoger niveau te tillen:

De aanwezige L-citrulline malaat (2:1), met 4000 mg per portie, staat bekend om zijn capaciteit om de doorbloeding te bevorderen en vermoeidheid te verminderen. Dit biedt een robuuste basis voor energie en uithoudingsvermogen.

Bèta-alanine, een natuurlijk aminozuur dat de carnosinespiegels in de spieren verhoogt, vermindert vermoeidheid tijdens intense trainingen. De aanwezige dosis van 2000 mg ondersteunt betere prestaties.

Betaïne, met een hoeveelheid van 1500 mg per portie, is betrokken bij het verbeteren van uithoudingsvermogen en het leveren van duurzame energie tijdens je trainingen.

Taurine, een aminozuur dat vaak te vinden is in energiedrankjes, biedt met 315 mg per portie extra energie om intensiever te trainen.

De indrukwekkende 200 mg cafeïne per portie maakt deze pre-workout ideaal voor wie op zoek is naar een toename van alertheid en concentratie tijdens het sporten.

Tyrosine, met een dosis van 100 mg per portie, is een aminozuur dat een rol speelt in mentale scherpte en focus tijdens je workouts.

AstraGin®, een natuurlijke samenstelling van 35 mg per portie, afkomstig uit Astragaluswortel en San-qi Ginsengwortel, draagt bij aan een betere opname van de andere ingrediënten, waardoor hun effectiviteit wordt verbeterd.

Vitamine B3 (niacine), met 40 mg per portie, draagt bij aan vermoeidheidsvermindering en een optimaal werkend metabolisme.

Elke portie levert 100 µg vitamine B12 (methylcobalamine), wat helpt vermoeidheid te verminderen en het energieniveau te handhaven.

Met 80 mg vitamine C (L-ascorbinezuur) per portie wordt niet alleen het immuunsysteem ondersteund, maar draagt het ook bij aan een energieleverend metabolisme.

Deze indrukwekkende lijst van ingrediënten en voedingswaarden toont aan dat de Body&Fit BF10 Pre-Workout een uitstekende keuze is voor sporters die langdurige energie, focus en prestatieverbetering tijdens hun trainingen nastreven.

BF10 Pre-Workout

Welke Body&Fit BF10 Pre-Workout smaken zijn er?

Body&Fit heeft extra aandacht besteed aan de smaken van de BF10 Pre-Workout. Er zijn vijf unieke smaken beschikbaar:

 • Green Lolly
 • Pink Bubble
 • Blue Ice
 • Extreme Red Spice
 • Sour Yellow

Elk van deze smaken belooft een smaaksensatie die je workoutroutine zal versterken.


Wat kost BF10 Pre-Workout van Body&Fit?

Laten we eens kijken naar de prijs van de Body&Fit BF10 Pre-Workout en hoe deze zich verhoudt tot de voordelen die deze pre-workout biedt. Deze pre-workout is verkrijgbaar in potten van 315 gram, wat gelijk staat aan 30 doseringen. De prijs voor een pot bedraagt €39,99. Dit komt neer op ongeveer €1,33 per dosering, wat, in vergelijking met andere pre-workouts op de markt, een redelijke prijs is.

Het is echter belangrijk op te merken dat Body&Fit regelmatig kortingsacties en aanbiedingen heeft. Dit betekent dat je deze pre-workout waarschijnlijk kunt aanschaffen voor een lagere prijs als je op het juiste moment koopt. 


Onze Body&Fit BF10 Pre-Workout ervaring

Als sportliefhebbers en fitnessfanaten waren we enthousiast om deze pre-workout te proberen en te zien hoe deze ons zou ondersteunen tijdens onze trainingen.

Allereerst, de bereiding van de pre-workout is een fluitje van een cent. Met een schepje dat gemakkelijk in de pot past, is het doseren eenvoudig en nauwkeurig. Het poeder lost ook snel op in water, zonder klontjes of vervelende resten op de bodem van je shaker. Dit zorgt voor een vlotte en aangename voorbereiding van je pre-workout drankje.

Wat betreft de smaken, hebben we de kans gehad om meerdere opties uit te proberen. De smaken zijn inderdaad opvallend intens en aangenaam. Elke smaak biedt een unieke smaakervaring die je zintuigen prikkelt en je echt dat "WOW-gevoel" geeft. We waren bijzonder onder de indruk van de verscheidenheid aan smaken, variërend van zoet tot pittig, wat de pre-workout-ervaring interessanter maakte.

Tijdens onze trainingen merkten we de impact van de BF10 Pre-Workout. De energieboost was merkbaar en gestaag, zonder de plotselinge pieken en crashes die sommige andere pre-workouts kunnen veroorzaken. Dit maakte het gemakkelijk om door een intensieve training te gaan zonder een verlies aan energie.

De focus en alertheid die we tijdens het sporten ervaarden, waren indrukwekkend. Dit is vooral belangrijk wanneer je probeert je prestaties naar een hoger niveau te tillen en echt gefocust wilt blijven. Wat betreft de duur van de boost, konden we rekenen op langdurige energie en focus. Het voelde niet alsof de effecten snel afnamen, wat aangenaam was.

Kortom, onze ervaring met de Body&Fit BF10 Pre-Workout was overwegend positief. De prijs-kwaliteitverhouding maakt het ook een aantrekkelijke keuze voor degenen die serieus bezig zijn met hun workouts. We raden aan om te profiteren van eventuele kortingsacties om de BF10 Pre-Workout voor een nog betere prijs te krijgen.

BF10 Pre-Workout

Body&Fit BF10 Pre-Workout ervaringen van andere consumenten

Niet alleen onze ervaring is belangrijk. Één goede ervaring zegt namelijk niks. Naast onze eigen ervaringen hebben we daarom ook rekening gehouden met de ervaringen van anderen.

Op de website van Body&Fit wordt de BF10 Pre-Workout beoordeeld met maar liefst 4/5 sterren op basis van meer dan 259 reviews. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Ik gebruik voor het eerst een pre workout. Moet zeggen dat ik positief verrast ben door de BF10. Ik meng het altijd met water, en drink het 15 minuten voor training op. Het is alsof je een flinke boost energie krijgt.''


''Middels een tester kennis gemaakt met deze pre-workout. Ik was meteen overtuigd, je krijgt heerlijke energie en drive om door te gaan, de citrulline verzorgt een lekkere pomp en de smaak Sour Yellow is heerlijk. Al met al een geweldig product! Ik krijg er verder geen bijwerkingen van zoals hartkloppingen of iets dergelijks. Mijn advies is om het thuis in te nemen en dan 10/15min later de perfecte timing te ervaren van de effecten tijdens je workout.''

''Wanneer je 100% focus nodig hebt is dit de pre workout die je nodig hebt. Voel het na 5 minuten al en blijft lang aanwezig. Alles zit erin, niet zoals bij goedkopere producten. Top spul voor een correcte prijs.''


Body&Fit BF10 Pre-Workout: Conclusie

BF10 Pre-Workout
Onze Score
8.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

Voedingswaarden

In conclusie kunnen we stellen dat Body&Fit BF10 Pre-Workout een effectieve en krachtige pre-workout is die zijn beloften nakomt. Met een indrukwekkende combinatie van actieve ingrediënten, smaakopties en een redelijke prijs, is het een solide keuze voor sporters die op zoek zijn naar een pre-workout die hen kan helpen hun prestaties naar een hoger niveau te tillen.


Veelgestelde vragen

Is de Body&Fit BF10 Pre-Workout goed?

Ja, de Body&Fit BF10 Pre-Workout is een uitstekende keuze voor serieuze sporters en iedereen die duurzame energie en focus zoekt tijdens hun trainingen.


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een review van goede kwaliteit te kunnen schrijven hebben we BF10 Pre-Workout uitgebreid getest en geanalyseerd op verschillende belangrijke punten, zoals ingrediënten, voedingswaarden en smaak.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>