ESN pre-workout review

ESN pre-workout

ESN Crank Pump Pro

De ESN pre-workout, genaamd Crank Pump Pro, is zonder twijfel een krachtig en effectief supplement voor iedereen die op zoek is naar een extra boost tijdens de training. 


Hoewel de prijs aan de hogere kant is, wordt dit gecompenseerd door de kwaliteit van de ingrediënten en de bewezen resultaten. Als je bereid bent te investeren in je training en prestaties, is Crank Pump Pro zeker de moeite waard.

Welkom bij deze ESN pre-workout review! In de wereld van fitness en training zijn pre-workouts een bekend begrip. Deze supplementen beloven je een boost van energie en focus te geven voor je training, waardoor je net dat beetje extra kunt geven. In deze review duiken we dieper in de wereld van pre-workouts en nemen we specifiek de ESN pre-workout, genaamd Crank Pump Pro, onder de loep. 

In deze review kijken we onder andere naar de ingrediënten en voedingswaarden, prijs, de ervaringen van consumenten en meer. Lees snel verder!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de pre-workout van ESN is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de ingrediënten, voedingswaarden en de prijs / kwaliteit.

16+ producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


ESN pre-workout review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze ESN pre-workout review:

Voordelen ESN Crank Pump Pro

  • Zeer effectief door ingrediënten van hoge kwaliteit.
  • Bevat geen cafeïne. 
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen ESN Crank Pump Pro

  • Prijs is aan de hoge kant. 

Wat is Crank Pump Pro?

De ESN pre-workout, ook bekend als Crank Pump Pro, is een supplement dat is ontworpen om maximale spierpomp en trainingsmotivatie te bieden zonder stimulerende middelen, zoals cafeïne.

Dit unieke product is samengesteld met het oog op de opbouw van stikstofmonoxide (NO) en bevat belangrijke cofactoren met antivermoeidheidseffect. De ESN pre-workout belooft maximale spierpomp, prestaties en regeneratie te ondersteunen.

ESN belooft ook dat deze pre-workout de meest doeltreffende ingrediënten in de hoogste doseringen bevat. Laten we dus eens de ingrediënten onder de loep nemen. 

ESN pre-workout

Welke ingrediënten en voedingswaarden heeft Crank Pump Pro?

Bij het beoordelen van een pre-workout is het belangrijk om de ingrediënten lijst goed te analyseren. Gelukkig stelt de ESN pre-workout niet teleur, aangezien de samenstelling met zorg is gekozen en gericht is op het bieden van daadwerkelijke voordelen voor sporters.

Crank Pump Pro is zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die gericht zijn op het leveren van optimale voordelen voor sporters. De formule omvat L-citrulline malaat en L-arginine alfa-ketoglutaraat, die samenwerken om de bloedstroom naar de spieren te bevorderen en vermoeidheid te verminderen. Glycerol draagt bij aan spiercellulaire hydratatie en volume, terwijl Rhodiola Rosea extract helpt bij het verminderen van stress en vermoeidheid. Belangrijk om op te merken is dat Crank Pump Pro geen cafeïne bevat, waardoor het geschikt is voor gebruik op elk moment van de dag. Deze formule wordt versterkt door essentiële vitamines, zoals B12, B2 en niacine, die het energiemetabolisme ondersteunen.

ESN pre-workout

ESN heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en effectiviteit. Veel sporters prijzen hun producten vanwege de goede resultaten die ze behalen. Door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en strikte kwaliteitscontroles weet ESN een hoge standaard te handhaven, wat leidt tot supplementen die daadwerkelijk bijdragen aan verbeterde prestaties, goed herstel en een betere algehele gezondheid.

ESN heeft de productie van hun producten in eigen huis, wat betekent dat ze het volledige proces van onderzoek, ontwikkeling, inkoop, productie, opslag, inbedrijfstelling en logistiek zelf beheren en controleren. Dit stelt ESN in staat om te produceren volgens de vraag en altijd verse producten aan te bieden aan hun klanten.

Voor binnenkomende grondstoffen worden uitgebreide tests uitgevoerd, zowel in hun eigen laboratorium als door externe, onafhankelijke laboratoria. Dit stelt ESN in staat om altijd te kiezen voor de zuiverste en hoogste kwaliteit grondstoffen voor hun producten.


Welke Crank Pump Pro smaken zijn er?

De ESN Crank Pump Pro is verkrijgbaar in meerdere smaken, waaronder:

  • Cherry Cola
  • Mango, Fresh Cherry
  • Green Apple
  • Pineapple Mango
  • Peach Iced Tea

Deze verscheidenheid aan smaken zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een favoriete keuze is.


Wat kost Crank Pump Pro?

De Crank Pump Pro wordt aangeboden in potten van 450 gram en heeft een prijskaartje van €39,90. Hoewel deze prijs aan de hoge kant ligt, wordt het gecompenseerd door de hoogwaardige ingrediënten en effectieve formulering.

De door ESN aanbevolen dagelijkse portie van deze pre-workout is 30 gram; oftewel 2 scoops. Als je deze richtlijn volgt dan bevat deze pot ongeveer 15 porties, wat neerkomt op een prijs van €2,66 per portie.


Onze Crank Pump Pro ervaring

Voor onze review van de ESN pre-workout besloten we de Peach Iced Tea smaak van Crank Pump Pro uit te proberen. De beloftes van maximale spierpomp en trainingsmotivatie zonder cafeïne sprak ons aan, en we waren nieuwsgierig of ESN deze beloftes kon waarmaken.

Bij het openen van de pot kwam de geur van perzik en ijsthee ons al tegemoet. We volgden de aanbevolen dosering en mengden 2 maatschepjes (30 g) van de pre-workout met 500 ml koud water. Het poeder loste gemakkelijk op en vormde een heldere, verfrissende drank zonder klontjes.

Bij het proeven werden we aangenaam verrast door de smaak. De smaak was subtiel en niet overdreven zoet, wat voor ons erg prettig was. De pre-workout dronk makkelijk weg zonder een vervelende nasmaak achter te laten. Na ongeveer 30-45 minuten voelden we de effecten opkomen.

Tijdens onze trainingssessie merkten we duidelijk een toename in energie en focus. Onze spierpomp voelde ook intenser dan normaal, wat een positieve invloed had op onze motivatie tijdens het trainen. Wat ook opviel, was het ontbreken van de "crash" die sommige pre-workouts met stimulerende middelen kunnen veroorzaken. Na de training hadden we geen last van energiedips of andere ongemakken.

De ESN pre-workout gaf ons een merkbare boost in prestaties en focus, zonder de bijwerkingen van cafeïne of stimulerende middelen. De Peach Iced Tea smaak maakte het innemen van de pre-workout een plezierige ervaring. Over het algemeen waren we dus positief verrast door de effectiviteit en smaak van Crank Pump Pro.


Crank Pump Pro ervaringen van andere consumenten

Niet alleen onze ervaring is belangrijk. Één goede ervaring zegt namelijk niks. Naast onze eigen ervaringen hebben we daarom ook rekening gehouden met de ervaringen van anderen.

Op de website van ESN wordt Crank Pump Pro beoordeeld met maar liefst 4/5 sterren op basis van meer dan 450 reviews. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Ik wilde nooit aan pre-workout beginnen omdat er altijd een belachelijke hoeveelheid cafeïne in zit - totdat ik deze pre-workout tegenkwam. Bevat geen cafeïne en werkt top!''

''Zelf gebruik ik deze pre-workout nu een weekje en ik ben er heel tevreden erover. Ik raad deze pre-workout zeker aan!''

''Meestal gebruik ik deze pre-workout wanneer ik een lange sportsessie tegemoet ga. Deze pre-workout geeft mij altijd de energie die ik nodig heb als ik denk dat ik die niet meer heb.''


ESN pre-workout review: Conclusie

ESN pre-workout
Onze Score
8.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

Voedingswaarden

In de conclusie geven we antwoord op de vraag: Is de pre-workout van ESN het geld waard? Als het aan ons ligt, kan je deze zeker kopen!

De ESN Crank Pump Pro pre-workout is zonder twijfel een krachtig en effectief supplement voor iedereen die op zoek is naar een extra boost tijdens de training. Hoewel de prijs aan de hogere kant is, wordt dit gecompenseerd door de kwaliteit van de ingrediënten en de bewezen resultaten. Als je bereid bent te investeren in je training en prestaties, is Crank Pump Pro zeker de moeite waard om te overwegen.


Veelgestelde vragen

Is de ESN pre-workout goed?

Ja, de ESN pre-workout, bekend als Crank Pump Pro, heeft ons positief verrast met zijn effectieve formule en fijne smaakbeleving. Hoewel de prijs aan de hogere kant is, maakt de kwaliteit van dit product het weer goed. De ESN pre-workout is zeker je geld waard. 


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een review van goede kwaliteit te kunnen schrijven, hebben we verschillende belangrijke onderdelen behandeld. Zo hebben we de ingrediënten en voedingswaarden geanalyseerd en hebben we de pre-workout van ESN ook zelf uitgeprobeerd om deze review tot stand te laten komen. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>