ABE Pre Workout Review: De moeite waard? Onze ervaringen!

ABE Pre Workout Review

Abe pre Workout Review

Applied Nutrition - ABE Ultimate Pre-Workout


De ABE Pre-Workout is een van de beste pre-workouts van dit moment. Zo beschikt deze Pre-Workout over een inhoud van 200 mg cafeïne en 3,25 gram creatine monohydraat per dosering. Ook betaal je slechts €0,86 euro per scoop wat ontzettend goedkoop is in tegenstelling tot andere Pre-Workouts. Als laatste kun je kiezen uit tien verschillende smaken en wordt hij door andere consumenten beoordeeld met een score van wel 4,5 punten op een schaal van 5!

Wil je alles uit je work-out halen? Dan is een goede Pre-Workout een onmisbaar supplement. De ABE Pre-Workout van Applied Nutrition is een van de beste opties van dit moment, maar waarom? Dat ontdek je in dit artikel!

Wij van Fitcode hebben namelijk een uitgebreide review beschreven met allerlei handige informatie over de ABE Pre-Workout. Zo ontdek je wat de samenstelling is, wat de voor- en nadelen zijn en wat onze ervaring en ervaringen van andere consumenten zijn.

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed ABE- Preworkout is  hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


ABE Review in het kort:

Geen tijd om zin om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze ABE Review!

Voordelen ABE Ultimate Pre-Workout

 • De ABE Pre-Workout is in tien verschillende smaken aan te schaffen.
 • Ingrediënten zijn goed in vergelijking met andere pre-workouts
 • Omgerekend naar prijs per scoop is de All Black Everything zeer goedkoop!
 • De All Black Everything zorgt voor een lekkere pomp tijdens je training.

Nadelen ABE Ultimate Pre-Workout

 • Geen

ABE Pre Workout vergelijken met andere pre-workouts

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende pre-workouts. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om ervoor te zorgen dat jij geen miskoop doet verzamelen wij maandelijks data van de grote supplementen bedrijven. Hieronder is een overzicht te zien van de verschillende pre-workouts. Hierbij kun je gemakkelijk vergelijken en sorteren op ingrediënten en prijs.

Actieve bestandsdelen

1 gummy

Vitamine C

40 mg 

Vitamine E

6.7 mg a-TE

Pantotheenzuur

1.5 mg 

Vitamine B6

0.5 mg 

Vitamine A

300 µg RE 

Foliumzuur

120 µg 

Biotine

30 µg 

Jodium

20 µg 

Inositol

10 µg

Vitamine D

5 µg 

Vitamine B12

2 µg 

Zink

1.5 µg 

Waar ABE Pre-workout kopen?

Heb jij besloten ABE Preworkout te kopen? Dan wil je natuurlijk niet te veel geld betalen. In het overzicht hieronder vind je de verschillende webshops waar ABE verkrijgbaar is. Deze worden dagelijks geüpdatet waardoor je altijd de beste prijs betaalt. 


Welke ingrediënten heeft ABE Ultimate Pre-Workout ?

Bij het vergelijken van de beste pre-workouts beginnen we eigenlijk altijd bij de samenstelling en ingrediënten. 

De ABE ultimate Pre-Workout van Applied Nutrition beschikt over een unieke samenstelling door de mix van een groot aantal actieve ingrediënten. Één dosering bevat 10,5 gram Pre-Workout en is daarmee een relatief kleine scoop. Deze kleine scoop bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle work-out.

Hieronder is het label te zien van ABE Ultimate Pre-Workout:

Abe Workout label

Zoals je kunt zien bevat de ABE Pre-Workout 3,25 gram creatine monohydraat wat de fysieke prestaties bevordert. Hierdoor worden je spieren van de benodigde energie voorzien voor korte- en intensieve spierkracht. Creatine is een van de meest bewezen supplementen van het moment. Het voordeel is dus dat je niet los nog een potje creatine hoeft aan te schaffen.

De ABE Pre-Workout bevat ook 2000 mg beta-alanine per scoop. Dit geeft een welbekend tintelend gevoel en is een niet-essentieel aminozuur dat het lichaam helpt bij het verminderen van spiervermoeidheid. Iedere scoop bevat daarnaast 200 mg cafeïne wat de ABE Pre-Workout een sterke Pre-Workout maakt voor explosieve kracht en beter uithoudingsvermogen.

Andere nuttige ingrediënten waarover de ABE Pre-Workout beschikt zijn:

 • 4 gram citrulline malaat
 • 200 mg taurine
 • 100 mg TheaCrine
 • 80 mg vitamine b3
 • 100 mcg vitamine b12

Let op: De ingrediënten kunnen verschillen per smaak! Let hier dus goed op!


Welke ABE Pre-Workout smaken zijn er?

De ABE Pre-Workout is in ontzettend veel verschillende smaken te verkrijgen. Je kunt namelijk bij aanschaf uit tien verschillende smaken kiezen. De smaken waaruit je kunt kiezen hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Smaken Abe-PreWorkout

 • Bubblegum Crush
 • Candy Ice Blast
 • Energy
 • Fruit Punch
 • Gin & Tonic
 • Ice Blue Raspberry
 • Sour Apple
 • Sour Gummy Bear
 • Tropical 
 • Twirler

Je kunt dus uit een breed assortiment aan smaken kiezen. Iedere pot bevat dertig doseringen, het kan daarom handig zijn om na iedere pot een andere smaak aan te schaffen om er achter te komen welke smaak je het lekkerst vindt!


Wat kost deze Pre-Workout van Applied Nutrition?

De prijs voor een pot ABE Pre-Workout verschilt per webshop. De gemiddelde prijs voor een pot All black everything Pre-Workout is €26,99. Hiermee valt hij in een lagere prijsklassen in tegenstelling tot veel andere Pre-Workouts.

Je kunt de ABE Pre-Workout gemakkelijk aanschaffen bij grote supplementen webshops zoals Body&Fit of XXL Nutrition. Let hierbij altijd goed op mogelijke kortingscodes! Hiermee kun je de prijs per pot in sommige gevallen namelijk flink verlagen.

Per dosering betaal je dus slechts €0,86 euro wat ontzettend weinig is!


Hoe goed werkt de ABE Pre Workout?

De ABE Pre-Workout geeft je een flinke energieboost die je nodig hebt om alles uit je training te kunnen halen. Door de goede mix tussen cafeïne, beta-alanine, creatine en overige ingrediënten weet je zeker dat je niets te kort komt tijdens je work-out.

Hoe heftig de werking is, hangt af van verschillende factoren. Zo werkt een dosering ABE Pre-Workout per persoon anders afhankelijk van hoeveel je neemt, wat je lichaamsgewicht is en hoeveel je gegeten of gedronken hebt.

Om alles uit de ABE Pre-Workout te halen, raden we aan ongeveer 15 minuten voor je training een scoop te nemen met 250 ml water.


Voor wie is  ABE Ultimate Pre-workout geschikt?

ABE Pre-Workout is geschikt om door zowel door mannen als vrouwen gebruikt te worden. De samenstelling is namelijk zo ontwikkeld dat één scoop voor zowel mannen als vrouwen goed afgestemd is op de maximale inname.

Wel kan de werking per persoon flink verschillen. Het is daarom aangeraden om te beginnen met een lagere dosering waarna je zelf kunt beslissen om de doseringen te verhogen. Zo kan voor de ene persoon een halve scoop genoeg zijn terwijl de andere persoon een scoop nodig heeft voor het gewenste effect.

Neem nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid. Dit kan namelijk voor negatieve en nare effecten zorgen die je training niet bevorderen, maar misschien zelfs verslechteren.


Onze ABE Pre-Workout ervaring

Onze ABE Pre-Workout review is niet compleet zonder ook onze eigen ervaring met jullie te delen. Om die reden hebben we zelf ook twee smaken van de ABE Pre-Workout een tijd lang uitgeprobeerd tijdens verschillende soorten trainingen.

De smaken die we getest hebben zijn Candy Ice Blast en Fruit Punch. Om de Pre-Workout optimaal te kunnen testen, hebben we deze de eerste keer getest tijdens leg day. Al binnen een half uur begon het tintelende gevoel voelbaar te worden. Ook het energieniveau ging gelijk omhoog dankzij de 200 mg cafeïne.

Het werd al gauw duidelijk dat één scoop voldoende was voor een intesieve benen training. Ook na een paar keer de Pre-Workout uitgeprobeerd te hebben bleef de werking ongeveer hetzelfde.

Wel raden we aan deze Pre-Workout niet kort voor het slapen gaan te gebruiken. Het effect is namelijk een lange tijd te merken en het laatste wat je wilt, is slaaptekort komen.


ABE Pre-Workout ervaringen van andere

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

Werkt goed! Topical smaak is erg lekker. Voel al na 5 min tintelingen en kan lang doorgaan met trainen. Echt een aanrader. Had hiervoor C4, maar vindt deze persoonlijk iets beter.

Ron

Had de smaak sour apple wat ik super smaakt. Alles tintelt lol. Wel is het te heftig voor mij met de volle scoop. Dus nu maar een kwart scoop. Dus doe voorzichtig Was wel laag begonnen natuurlijk en dat ging goed tot dat ik de volle scoop deed.

John

Fijne pre-workout, doet merkbaar zijn werk. Bubbelgum smaak is een aanrader!

Sanne


ABE Pre Workout review: Conclusie

Abe pre Workout Review
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Materiaal

Onze ABE Pre-Workout review sluiten we af met een conclusie, want moet je de Pre-Workout van Applied Nutrition nou wel of niet kopen? Wij leggen het je uit.

De ABE Pre-Workout is een van de beste opties voor iedereen die op zoek is naar een sterke Pre-Workout voor een relatief lage prijs. Zo is een potje ABE erg goedkoop en bevat hij dertig doseringen.

Verder kies je gemakkelijk uit een lekkere smaak doordat er tien verschillende opties zijn. Het hoge gehalte beta-alanine zorgt daarnaast voor lekkere tintelingen en doordat hij ook creatine bevat geeft hij je een goede boost tijdens je work-out.

All Black Everything is dus zeker een goede optie voor iedereen die alles uit zijn work-out wilt halen. Daarnaast is het ook een zeer goede optie voor iedereen die op zoek is naar een goedkoop potje. Wij raden de All Black Everything Pre Workout daarom ook zeker aan!


Veelgestelde vragen

Voor wie is ABE Pre-Workout geschikt?

Voor zowel vrouwen als mannen is deze pre workout geschikt. Ga alleen niet over de aanbevolen doseringen heen en combineer het niet met andere bronnen van cafeïne.

Bevat deze pre workout DMAA?

DMAA is een stof die is verboden door de Nederlandse Dopingautoriteit en de WADA. De formule van ABE Pre-Workout bevat uiteraard geen DMAA. 

Over de schrijver Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De Slimste Persoon in je sportschool worden?
De Fitcode Nieuwsbrief is alles wat je nodig hebt! Ontvang wekelijks de beste tips, nieuwste onderzoeken en nog veel meer.

>