• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Pre Workout
 • /
 • Extreme Workout V2 Review: De Pre-workout van Joel Beukers het geld waard? [Test 2023]

Xtreme Workout V2 Pre Workout Review

Xtreme Workout V2

Clean Nutrition - Xtreme Workout V2 Pre-Workout

Met een prijs van €1,12 euro per scoop is de V2 Pre-Workout van Clean Nutrition een van de duurste pre-workouts van Nederland.  Dit terwijl de ingrediënten matig te noemen zijn. Er zijn verschillende andere pre-workouts die over betere ingrediënten bevatten dan de V2 voor een veel betere prijs. Kortom, V2 Pre-workout is een dure pre-workout die je vooral koopt om bij een groep (team goud) te horen. Als jij op zoek bent naar de pre-workout met de beste prijs / kwaliteit is dit echter zeker niet de beste keuze 

De Xtreme Workout V2 van Joel Beukers (Clean Nutrition) is wellicht de bekendste pre-workout van het land. Mede dankzij de marketing activiteiten van Joel Beukers zijn er inmiddels al duizenden sporters die de V2 gebruiken voor het sporten.

Maar hoe goed is de Pre-Workout shake van Joel bekers nu echt? Is de hype real of zijn er betere Pre-Workouts die je kunt kopen?

Om antwoord op deze vraag te geven hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we de V2 hebben onderzocht en beoordeeld op verschillende criteria. Denk hierbij aan de ingrediënten, prijs / kwaliteit, smaak en nog veel meer.

Benieuwd naar onze (verrassende) testresultaten? Lees dan gauw verder en ontdek of jij er goed aan doet om de Pre-Workout van Clean Nutrition te kopen. 

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed Xtreme Workout V2 is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Xtreme Workout V2 Review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies en onze ervaringen met de Xtreme Workout V2 Pre-Workout.

Voordelen XTREME WORKOUT V2 PRE-WORKOUT

 • De Xtreme workout v2 is in 5 verschillende smaken beschikbaar.
 • Veel scoops in een pot in vergelijking met andere pre workouts.
 • Het product wordt regelmatig getest op doping

Nadelen XTREME WORKOUT V2 PRE-WORKOUT

 • De prijs is vergeleken met andere pre-workouts een stuk hoger.

XTREME Pre Workout vergelijken met andere pre-workouts

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende pre-workouts. Om een miskoop te voorkomen, hebben wij maandelijkse data van de grote supplementen bedrijven in Nederland verzameld. Hieronder is een overzicht te zien van de verschillende pre-workouts. Hierbij kun je gemakkelijk vergelijken en sorteren op ingrediënten of prijzen.

Ingredient

Voedingswaarden

Ashwagandha KSM-66

200MG

Vitamine D3

10MG

Zink

10MG

Magnesium bisglycinaat

200MG

Zwarte Maca extract

200MG

Boron

7,5MG

Shilajit

400MG

Cordyceps militaris

50MG

Calcium gluconaat

300MG

Vitamine B6

5MG

Maria distel

50MG

Koper

0,5MG

Xtreme Workout V2 Pre Workout Alternatieven

Zoals je in de tabel hierboven kunt zien is de pre-workout shake van Joel Beukers enorm duur in vergelijking met andere pre-workout shakes. Met een prijs van €1,12 per scoop is het een van de duurste pre-workouts van Nederland.  Daarnaast is het ook nog eens zo dat er veel goedkopere pre-workouts bestaan die kwa ingrediënten beter scoren dan de V2 van Clean Nutrition.  

Om deze reden zijn er wat ons betreft betere alternatieven voor de Xtreme Workout V2 beschikbaar. Onze favoriete alternatieven vind je hieronder. 


Welke ingrediënten heeft de Xtreme Workout V2 Pre Workout?

In deze review van de Clean Nutrition Pre-workout hebben natuurlijk gekeken naar de ingrediënten van deze pre-workout shake. Wat ons betreft een van de belangrijkste onderdelen bij het kopen van de beste pre-workout

De V2 beschikt over de meest werkzame ingrediënten. Het is een eerlijk product dat een hoge dosering heeft van dure ingrediënten. Een scoop bevat 8 gram Pre workout. Dit is daarmee een kleine scoop in vergelijking met andere producten. Er wordt daarom 1 tot 2 scoops aangeraden.

Hieronder is het label te zien van Xtreme Workout V2 Pre-Workout:

Abe Workout label

Zoals te zien valt zit er 1616mg L-citrulline malaat in de pre workout. Citruline helpt je spieren om minder snel vermoeid te zijn. Hierdoor kan je nog een paar reps extra doen tijdens je sessie. Deze pre zorgt ervoor dat je net iets meer uit je training kan halen.

De V2 bevat evenveel beta alanine als L-citrulline malaat (1616mg). Dit ingrediënt zorgt ervoor dat jij de wel bekende tintelingen gaat voelen tijdens je sessie. De stof is een niet essentiële aminozuur. Hij verbetert dat je een betere uithoudingsvermogen krijgt of andere prestatie verbeterd.

Andere nuttige ingrediënten waarover de Xtreme V2 over beschikt:

 • Cafeïne anhydraat 226 mg
 • Taurine 1066 mg
 • magnesium (citraat) 131 mg
 • L arginine 1066 mg
 • vitamine c (ascorbinezuur) 266 mg

Let op! De ingrediënt hoeveelheid verschilt per smaak.


Wat is Xtreme Workout V2 Pre Workout?

De Extreme Workout V2 is de pre-workout shake van Joel Beukers en Clean Nutrition.  De pre workout is ontwikkeld omdat Joel Beukers gepakt werd op doping tijdens het rugbyen. Clean Nutrition wilt sporters op een gezonde manier helpen hun prestaties te verbeteren tijdens het trainen. 

Clean Nutrition is een supplementen merk dat supplementen verkoopt voor als je gaat trainen of voor het herstel. De producten dat Clean Nutrition verkoopt zijn eiwit poeder, creatine, magnesium en etc. De artikelen van Clean Nutrition vallen op door de gouden verpakking. Met de term "We gaan voor goud" staat Joel Beukers bekend. Dit komt ook terug in zijn bedrijf.


Welke Xtreme Workout V2 Pre Workout smaken zijn er?

De Xtreme Workout V2 heeft 5 verschillende smaken gemaakt met natuurlijke kleurstof. De poeder is in 5 smaken beschikbaar, hieronder worden ze op een rijtje gezet:

 • Red Dragon
 • Peach Lord
 • Zwarte bes
 • Tropical Gold
 • Watermeloen

Wat kost deze Pre Workout van Clean Nutrition?

Laten we maar gelijk met de duur in huis vallen: de V2 pre-workout is een van de duurste pre-workout shakes in Nederland.  De pot wordt voornamelijk verkocht via de eigen website en de prijs daarop is €42,70. Dit komt neer op een gemiddelde prijs per scoop van €1,12.

Momenteel zijn er in Nederland verschillende andere pre-workout shakes te koop die een stuk goedkoper zijn. In veel gevallen zijn deze kwa ingrediënten nagenoeg gelijk en in sommige gevallen zelfs beter dan de pre-workout shake van Joel Beukers.

Bij de V2 betaal je voornamelijk voor de marketing. Wanneer jij V2 koopt dan hoor je bij Team Goud en dit zorgt er dan ook voor dat heel veel sporters kiezen voor deze shake.

Daarnaast heeft Joel Beukers een extreem goede marketing en heeft hij een enorme hype weten te creëren rond zijn eigen pre-workout. 

Joel Beukers is een echte marketing koning. Dankzij de spraakmakende content die hij produceert op social media willen veel sporters bij Team Goud horen. Dit zie je terug in de prijs van de pre-workout die een stuk hoger ligt dan andere pre-workouts op de markt. 


Onze Xtreme Workout V2 Pre Workout ervaring

Uiteraard hebben wij voor het schrijven van deze review de V2 Pre-workout ook getest en geprobeerd. Om dit op een goede manier te doen hebben twee verschillende smaken getest: Tropical Gold en Red Dragon. Beide pre-workouts hebben wij voor een langere periode getest om er zo een zinnige review over te kunnen geven.

Allereerst de smaak. Beide pre-workouts hadden een goede smaak. Eerlijk is eerlijk. Uiteraard hebben we de pre-workouts wel gedronken met ijskoud water, dit maakt de shake namelijk nog beter.

Goed, kwa smaak is de pre-workout van Joel Beukers dus zeker in order. Hoe gingen onze trainingen?

Over het algemeen gingen de trainingen lekker. We hadden een goede pomp, veel energie en de focus was ook goed aanwezig. We zijn dan ook zeker positief over de trainingen die we hebben gehad met deze pre-workout.

Het enige wat ons tegenstaat is de hoge prijs. Er zijn verschillende andere pre-workouts zoals C4, ABE en Jack3D die een stuk goedkoper zijn maar nagenoeg dezelfde resultaten gaven.  Helemaal wanneer je dit afzet tegenover de hoge prijs die je betaalt. 


Xtreme Workout V2 Pre Workout ervaringen van andere

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

Wat een top product. Ik gebruik dit nu een week en ik merk veel verschil betreft prestatie tijdens mijn workout. Zeker een aanrader!

Helemaal top. Ik kan door deze pre-workout elke dag voor goud gaan!

Goede producten. De levering is netjes, je kunt zelf bepalen of je het afhaalt, of laat bezorgen.


Xtreme Workout V2 Pre Workout review: Conclusie

Xtreme Workout V2
Onze Score
7.5

Prijs / kwaliteit

Smaak

effect

Dat was hem dan: onze review over de Extreme V2 Pre-workout van Joel Beukers. Na deze pre-workout uitgebreid getest en onderzocht te hebben vind je hieronder onze belangrijkste conclusies.

De Extreme Workout V2 is op het moment een van de duurste pre-workout shakes in Nederland. Je betaalt per scoop zo'n 1,12 euro. Een forse prijs als je het ons vraagt.

Op het gebied van smaak en effectiviteit scoort deze pre-workout trouwens prima. Hier is niks op aan te merken. Een lekkere pre-workout shake die zorgt voor een goede training, veel focus en extra energie.

Als jij op zoek bent naar een goede pre-workout shake met de juiste prijs / kwaliteit dan zouden we je echter niet aanraden om te gaan voor deze shake.

Voor deze prijs zijn er veel goedkopere shakes te koop die veel beter geprijsd zijn. Deze alternatieven kun je hier vinden. 


Veelgestelde vragen

Is de Extreme workout V2 Goed?

De smaak en effectiviteit van de extreme workout V2 is zeker goed. Het enige minpunt van deze shake is echter de hoge prijs. Op dit moment is dit namelijk een van de duurste pre-workouts die er te krijgen is. 


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een goede Extreme V2 review te schrijven doen wij uitgebreid onderzoek. We kijken hierbij naar verschillende criteria zoals de voedingswaarden, smaken, effectiviteit en natuurlijk de prijs. Op basis hiervan bepalen we vervolgens hoe goed we deze shake vinden. De resultaten van deze review vind je in ons artikel. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>