Total War Pre Workout Review: De moeite waard? Onze ervaringen!

 • Home
 • /
 • Pre Workout
 • /
 • Total War Pre Workout Review: De moeite waard? Onze ervaringen!

Total War Pre Workout Review

Total War Pre-Workout

Redcon1 - Total War Pre-Workout


Haal met de Total War Pre-Workout het maximale uit je training dankzij de krachtige formule die door professionele bodybuilders is gecreëerd. Met 10 actieve ingrediënten als cafeïne, taurine, beta-alanine en L-citrulline ben je nu optimaal voorbereid om te gaan bikkelen in de gym!


Ervaar verbeterende resultaten door een samenstelling van 250 mg watervrije cafeïne, 100 mg di-cafëine malaat, 6g citrulline malaat, 3,2g beta alanine en 1g taurine per scoop. Geniet daarnaast van 12 verschillende smaken als Strawberry Kiwi, Blue Lemonade en Green Apple.


Verder heeft deze pre workout een inhoud van 441 gram, waar je 30 servings uit kan halen die elk 325 mg cafeïne bevatten.

Het enige wat telt voor serieuze atleten of lifters, is het maximale eruit halen. Je wilt met behulp van supplementen tot het gaatje kunnen gaan tijdens je training. De Total War Pre-Workout kan daar als geen ander in voorzien.

Deze pre workout is één van de nieuwste op de markt en begint steeds populairder te worden in Nederland. In een uitgebreide review hebben wij deze 'new kid on the block' uitgelicht. Aan de hand van voor- en nadelen, extra relevante informatie en consument ervaringen zal deze pre workout beschreven worden.

Benieuwd naar waarom de Total War Pre-Workout zo populair aan het worden is? Bekijk hieronder de pre workout review!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed Total War Pre-workout is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Total War Review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies en onze ervaringen met de Total War Pre-Workout.

Voordelen TOTAL WAR PRE-WORKOUT

 • Geschikt voor bodybuilders, serieuze sporters of lifters
 • 30 servings met 325 mg cafeïne per scoop
 • 10 actieve ingrediënten in één formule
 • 12 verschillende smaken
 • Inhoud van 441 gram

Nadelen TOTAL WAR PRE-WORKOUT

 • Niet geschikt voor beginners

Total War Pre Workout vergelijken met andere pre-workouts

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende pre-workouts. Om een miskoop te voorkomen, hebben wij maandelijkse data van de grote supplementen bedrijven in Nederland verzameld. Hieronder is een overzicht te zien van de verschillende pre-workouts. Hierbij kun je gemakkelijk vergelijken en sorteren op ingrediënten of prijzen.

Naam Pre-Workout

Prijs per Dosering

Cafeïne per dosering

Beta-Alanine

C4 Original Pre-Workout

€0,85

150mg

1600mg

Gold Pre-Workout

€1,00

175mg

1500mg

Ripped 

€0,83

200mg

0

Blast! (XXL)

€0,90

300mg

2000mg

Extreme V2 (Joel Beukers)

€1,12

283mg

1458mg

MBNutrition (Mobicep)

€1,17

300mg

2000mg

Kosso Nutrition

€1,21

250mg

2000mg

Jack3d

€0,55

135mg

0

Waar Total War Pre Workout kopen?

Heb jij besloten Total War Pre Workout te kopen? Dan wil je natuurlijk niet te veel geld betalen. In het overzicht hieronder vind je de verschillende webshops waar Total War Pre-workout verkrijgbaar is. Deze worden dagelijks geüpdatet waardoor je altijd de beste prijs betaalt. 


Welke ingrediënten heeft de Total War Pre Workout ?

De Total War Pre-Workout is rijk aan 325 mg cafeïne en 1000 mg taurine per dosering. Om de cafeïnegehalte niet te overschrijven, is het verstandig om 1 scoop gemengd met 120-180ml water te nemen. Verder bevat deze speciale formule meerdere belangrijke ingrediënten als taurine, beta-alanine en citrulline.

Total War heeft bij de samenstelling van deze pre workout geen gebruik gemaakt van kleurstoffen. Alle 12 de smaken, hebben daarom dezelfde roze kleur door de rode bieten extract.

Hieronder is het label te zien van Total War Pre-Workout:

Abe Workout label

Bietenextract is een supplement die de fysieke prestaties van atleten verbeterd. Zo krijg je er een enorme energieboost van, wordt het uithoudingsvermogen verbeterd en herstel je efficiënter. Het hoge nitraatgehalte zorgt er namelijk voor dat je meer zuurstof bij je spieren krijgt. Aan de bovenstaande tabel is te zien, dat deze pre workout 1 gram bietenextract per dosering bevat.

Verder bevat deze pre workout van Total War, 100 gram di cafeïne malaat. Hierbij zijn twee dicafeïnemoleculen verbonden aan een appelzuur molecuul. De combinatie van cafeïne en appelzuur zorgt er onder andere voor dat je energie gestaag omhoog gaat en dat de impact tot wel 8 uur blijft aanhouden.

De pre workout van Total War bevat ook de volgende relevante ingrediënten:

 • 250 mg Watervrije cafeïne

 • 100 mg Di-cafeïne malaat

 • 6 g Citrulline malaat

 • 3,2 g Beta-alanine

 • 1 g taurine


Wat is Total War Pre Workout?

De Total War Pre-Workout van het merk Redcon1 is een pre workout met een hoog cafeïnegehalte. Zo bestaat een dosering uit 325 mg, waardoor ze onder de caffeïne limiet van 400 mg blijven die door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid is vastgelegd.

Verder hebben professionele bodybuilders een formule ontwikkeld met maar liefst 10 actieve ingrediënten, die ervoor zorgt dat veeleisende atleten het maximale uit hun training kunnen halen.


Welke Total Pre Workout smaken zijn er?

De Total War Pre-Workout is rijk aan smaken. Zo heeft deze workout tot wel 12 verschillende smaken. Hieronder hebben wij ze allemaal op een rijtje gezet:

 • Strawberry Mango
 • Sour Gummy Bear
 • Strawberry Kiwi
 • Rainbow Candy
 • Blue Lemonade
 • Pineapple Juice
 • Blue Rasberry
 • Orange Crush
 • Watermelon
 • Tigers Blood
 • Green Apple
 • Grape

De populairdere smaken van Total War zijn onder andere: Tigers Blood, Orange Crush en Strawberry Mango. Andere smaken als Sour Gummy, Strawberry Kiwi en Pineapple Juice zijn ook geliefd.


Wat kost deze Pre Workout van Redcon1?

De Total War Pre-Workout pot heeft een inhoud van 441 gram, waar je 30 servings uit kunt halen. Voor zo'n pot betaal je gemiddeld €34,60 en per scoop €1,15.

De prijzen per webshop kunnen verschillen, let dus goed op kortingsacties. Zo heb je bijvoorbeeld al een pot voor 32,99 na 6% korting.


Onze Total War Pre Workout ervaring

In onze pre workout review delen wij meer dan graag onze ervaring over de pre workout van Total War.

Zodoende hebben wij de volgende drie smaken geprobeerd tijdens onze trainingen: Orange Crush, Strawberry Mango en Sour Gummy. Je merkte binnen de 30 minuten gelijk een enorme energieboost door onder andere het hoge cafeïnegehalte. Aan één scoop heb je dan ook meer genoeg om je intensieve training te voltooien.

Door de vele cafeïne is het niet verstandig om deze pre workout te nemen voor je late avondsessie. De stof werkt nog lang door, waardoor je niet lekker in slaap kunt vallen na je training.


Total War Pre Workout ervaringen van andere

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

Pre werkt zeer goed, beter dan verwacht. Werkt snel in en geeft goeie tintelingen. Strawberry Mango is een aanrader.

Rico

Meeste pre-workouts zijn altijd zo zuur of zoet, maar deze gelukkig niet. Ik heb de smaak Blue Lemonade. De werking van de pre workout is perfect.

Lenno

Een van de betere die ik heb getest. Prima opvolging van bijvoorbeeld een C4.

Martijn


Total War Pre Workout review: Conclusie

Total War Pre-Workout
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

Smaak

effect

De vraag is natuurlijk: moet je deze pre workout wel of niet kopen? Daarom sluiten wij onze Total War Pre Workout review af met een conclusie, zodat jullie sportfanaten zelf de keuze kunnen maken.

The New Kid on the Block stelt zeker niet teleur en wij snappen dat die steeds populairder wordt in Nederland. Hieronder lichten wij dit verder toe:

 • Ten eerste zorgt het hoge cafeïnegehalte ervoor dat je maximaal kan gaan tijdens je training en daarnaast worden de fysieke prestaties verbeterd door het bietenextract.
 • Ten tweede is die relatief voordelig. Zo betaal je gemiddeld €34,60 voor een pot van 441 gram met 30 doseringen, wat neer komt op €1,15 per scoop.
 • Ten derde heeft die 12 verschillende smaken en 10 actieve ingrediënten.

Het komt er dus op neer dat dit zeker een goede pre workout is voor atleten die tot het gaatje willen gaan. Wij raden deze pre workout op basis van onze Total War review dan ook zeker aan!


Veelgestelde vragen

Is de Total War Pre Workout Goed?

De Total War Pre Workout is zeker een goede pre-workout om te kopen. In onze Total War Pre Workout review vertellen we je meer over deze pre-workout en ontdek je onze ervaringen met deze shake. 


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een goede Total War Pre Workout review te schrijven doen wij uitgebreid onderzoek. We kijken hierbij naar verschillende criteria zoals de voedingswaarden, smaken, effectiviteit en natuurlijk de prijs. Op basis hiervan bepalen we vervolgens hoe goed we deze shake vinden. De resultaten van deze review vind je in ons artikel. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>