Team Fitcode
 • Home
 • /
 • Lifestyle
 • /
 • Fit je operatie in en snel herstel met Recover


Het liefst ga je zonder hobbels door het leven maar dit heb je natuurlijk niet altijd voor het zeggen. Het kan voorkomen dat een operatie voor jou of iemand in de bekende kring onvermijdbaar is. Zo kan het om talloze verschillende situaties gaan, een gebroken been na het fanatiek sporten, noem het maar op. Als het moment dan daar is kunnen wij ons net als ieder ander voorstellen dat de weg er naar toe erg spannend is, en over de weg daarna nog niet eens gesproken te hebben. Je laat je lichaam over aan anderen die jou heel secuur gaan helpen. Maar er is ook genoeg wat jij zelf kan doen, own your health!

Recover

In ziekenhuizen wordt er jammer genoeg nog niet genoeg aandacht besteed aan voeding. Na veel professioneel onderzoek is er een product ontwikkeld waarmee je het lichaam in de periode van voor én na de operatie een handje kan helpen doormiddel van de juiste voeding, we hebben het hier over Recover.

Rondom een operatie heb je een verhoogde behoefte aan bepaalde voedingsstoffen, die lastig uit gezonde voeding alleen te halen zijn. De shakes van Recover bevatten juist die extra voedingsstoffen die jouw lichaam optimaal voorbereiden op een operatie en het herstel. Het is namelijk wetenschappelijk aangetoond dat de juiste voeding, een fit lijf en een positieve mindset een bijdrage leveren aan een sneller herstel na een operatie. Er zijn dus wel degelijk factoren waar je als persoon rondom de operatie invloed op kan hebben. Door op deze manier zelf de touwtjes in handen te nemen, verminder je het risico op complicaties en je voorkomt infecties. Beide voedingssupplementen die jou hierbij gaan helpen worden hieronder besproken. Kortom neem de regie over en herstel.

Recover Prepare

Er zijn 2 verschillende producten. Zo is er voor de weg naar de operatie toe een het voedingssupplement Recover Prepare. Het is eigenlijk een onmisbare aanvulling om het doel van een spoedig herstel te bereiken, want het bevat alle nodige voedingsstoffen in één. Maar hoe werkt het precies? Shaken maar! Begin 2 weken van te voren één keer per dag voorafgaand aan een maaltijd met het drinken van de shakes. Zo wordt het immuunsysteem verbeterd en worden de essentiële voedingsstoffen aangevuld die je lichaam optimaal voorbereiden op de operatie.

Zeer belangrijk om te vermelden is dat de unieke samenstelling wetenschappelijk is onderbouwd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige proteïnen, vitaminen, aminozuren en mineralen in de juiste verhoudingen. We zetten voor jou ook nog even zo duidelijk mogelijk alle voordelen van Recover Prepare op een rijtje.

 • Het ondersteunt de wondgenezing
 • Draagt bij aan het voorkomen van infecties
 • Zorgt voor behoud van spiermassa door extra eiwitten
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Draagt bij aan vermindering van zwelling
 • Vult tekorten aan van essentiële vitamine rondom een operatie

Dit klinkt als muziek in de oren toch? Hiermee verkort je namelijk jouw opnameduur, beperk je het risico op complicaties zoals ontstekingen en zorg je voor een sneller herstel. En dat betekent; weer eerder alles kunnen doen waar jij gelukkig van wordt.

Recover After Surgery

Na een goede voorbereiding is de juiste nazorg uiteraard even belangrijk. Het lichaam waar je al eerder zo goed voor hebt gezorgd en hard voor hebt getraind wil je graag zo fit en gezond mogelijk houden. Hiervoor is er Recover After Surgery, je laat hiermee jouw lichaam zo optimaal mogelijk herstellen van een operatie. Ook deze bevat de eerste genoemde voordelen zoals hierboven besproken.

 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Het ondersteunt de wondgenezing
 • Draagt bij aan het voorkomen van infecties
 • Draagt bij aan vermindering van zwelling
 • Zorgt voor behoud van spiermassa door extra eiwitten

Die uren van wandelen of hard trainen in de sportschool gaan door het gebruik van Recover After Surgery niet verloren. Je beperkt zo weer het risico op complicaties zoals ontstekingen en héél belangrijk voor de sporters onder ons, het beperken van het verlies van spiermassa. Je lichaam komt zo gezond mogelijk uit een operatie: Je bent snel weer op de been en in de sportschool!

Praktijken en klinieken

Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over beide voedingssupplementen. Heb je zelf een operatie in het vooruitzicht of ken je iemand die je met de kennis die je nu hebt helpen wilt? Recover is nu beschikbaar via de website van Recover Health en binnenkort bij alle aangesloten praktijken, klinieken en andere medische centra.

About the Author Team Fitcode


Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

>