• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Eiwitshakes
 • /
 • Body&Fit Isolate Perfection review: is deze eiwitpoeder het geld waard? [Test 2023]

Body&Fit Isolate Perfection review

Isolate Perfection

Body&Fit Isolate Perfection

Na Isolate Perfection grondig onderzocht te hebben kunnen we vol vertrouwen zeggen dat deze whey isolate van Body&Fit een waardevolle aanwinst is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige bron van eiwitten. 


De combinatie van hoogwaardige ingrediënten, indrukwekkende voedingswaarden en heerlijke smaakervaring maken het product een uitstekende keuze voor iedere sporter. De rijke eiwitinhoud en minimale suiker- en vetgehaltes maken het tot een slimme en gezonde keuze voor degenen die hun fitnessdoelen serieus nemen.

Welkom bij deze review van Isolate Perfection van Body&Fit! Met de overvloed aan eiwitpoeders op de markt lijkt het soms een uitdaging om de juiste keuze te maken. Te midden van deze keuzestress duikt zelfs nog een speciale variant op: whey isolate. 

Deze vorm van eiwitpoeder belooft enkele voordelen ten opzichte van de traditionele whey eiwitpoeders. In deze review richten we onze aandacht op een specifiek product binnen deze categorie: Isolate Perfection van Body&Fit. We duiken dieper in de details van dit product om erachter te komen of deze eiwitpoeder het geld waard is.

In deze review kijken we onder andere naar de ingrediënten en voedingswaarden, prijs, de ervaringen van consumenten en meer. Lees snel verder!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de Isolate Perfection van Body&Fit is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de ingrediënten, voedingswaarden en de prijs / kwaliteit.

16+ producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Body&Fit Isolate Perfection review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze Isolate Perfection review:

Voordelen Isolate Perfection

 • Eiwitpoeder van hoge kwaliteit die bijdraagt aan herstel en spiergroei.
 • Uitstekende voedingswaarden; 23 gram proteïne, 0.8 gram suiker en 0,1 gram vet per scoop.
 • Variëteit in lekkere smaken. 

Nadelen Isolate Perfection 

 • Iets prijziger dan reguliere whey eiwitpoeder.  

Wat is Isolate Perfection?

Isolate Perfection, zoals de naam al doet vermoeden, is een eiwitpoeder van Body&Fit gebaseerd op whey isolate. In tegenstelling tot reguliere whey eiwitpoeders wordt hier alleen gebruik gemaakt van 100% whey eiwit isolaat. Deze vorm van eiwit is bekend om zijn hoge zuiverheid en is van nature laag in suikers en vetten.

Het essentiële verschil tussen whey isolate en standaard whey eiwitpoeder is het productieproces. Bij de productie van whey isolate worden de eiwitten zorgvuldig gezuiverd, wat resulteert in een product met een hoger eiwitgehalte en minimaal vet en lactose. Dit maakt Isolate Perfection een aantrekkelijke keuze voor degenen die streven naar maximale eiwitinname zonder de ongewenste extra's.

Body&Fit Isolate Perfection Whey

Welke ingrediënten en voedingswaarden heeft Isolate Perfection?

Een cruciaal onderdeel van elke eiwitpoeder review is de analyse van de ingrediëntenlijst. Isolate Perfection maakt indruk door te bestaan uit een wei-eiwitblend van 96%. Deze blend omvat wei-eiwitisolaat en gehydrolyseerd wei-eiwitisolaat, wat resulteert in een eiwit van hoge kwaliteit dat gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen. Om de textuur te verbeteren, bevat het ook een emulgator (sojalecithine), die helpt bij het mengen van de poeder. Verder zitten er eigenlijk alleen nog een kleine hoeveelheid zoetstoffen in, in de vorm van sucralose en acesulfaam-k, om de shake op smaak te brengen. 

Isolate Perfection

De voedingswaarden van Isolate Perfection zijn even indrukwekkend. Elke scoop (28 gram) van Isolate Perfection bevat 23 gram eiwit, met slechts 0,8 gram suiker en een minimaal vetgehalte van 0,1 gram. Deze samenstelling maakt het niet alleen tot een eiwitrijk supplement, maar ook tot een verstandige keuze voor degenen die hun suiker- en vetinname willen minimaliseren. Klinkt goed, toch?


Welke Isolate Perfection smaken zijn er?

Body&Fit zorgt voor variëteit in smaken. Isolate Perfection is verkrijgbaar in de volgende smaken: 

 • Banana Sensation
 • Chocolate Sensation
 • Cookies & Cream Sensation
 • Strawberry Sensation
 • Vanilla Sensation
 • Naturel

Met deze variëteit in smaken is er voor ieder wat wils. De Naturel smaak bevat in tegenstelling tot de andere smaken geen zoetstoffen, en zou dus de meest gezonde optie zijn. 


Wat kost Isolate Perfection?

Hoewel de prijs van whey isolate hoger is dan die van reguliere whey eiwitpoeders, komt dit zoals eerder besproken met een reden. Bij Body&Fit betaal je voor 896 gram van Isolate Perfection €53,99, voor 2KG betaal je €109,99 en voor 4KG betaal je €199,99. Het lijken aanzienlijke bedragen, maar Body&Fit staat bekend om zijn frequente kortingsacties, waardoor de uiteindelijke prijs vaak aanzienlijk lager uitvalt.


Onze Isolate Perfection ervaring

Uiteraard hebben we Isolate Perfection ook zelf getest. We besloten te beginnen met de smaak Vanille Sensation en waren aangenaam verrast door de rijke en romige smaak. Het mengen van de poeder ging moeiteloos, zonder klonten of onopgeloste deeltjes, wat resulteerde in een gladde en smakelijke shake.

Isolate Perfection liet niet alleen een goede smaak achter, maar we merkten ook dat het ons hielp om onze eiwitinname gemakkelijk te verhogen met eiwitten van hoge kwaliteit. De smaak en textuur maakten het een plezier om te drinken, terwijl de eiwitten van hoge kwaliteit ervoor zorgden dat ons lichaam de juiste tools heeft voor herstel en spiergroei. Onze ervaring met Isolate Perfection was dus positief.

Body&Fit Isolate Perfection Whey

Isolate Perfection ervaringen van andere consumenten

Niet alleen onze ervaring is belangrijk. Één goede ervaring zegt namelijk niks. Naast onze eigen ervaringen hebben we daarom ook rekening gehouden met de ervaringen van anderen.

Op de website van Body&Fit wordt isolate Perfection beoordeeld met maar liefst 4,5/5 sterren op basis van meer dan 1.200 reviews. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Ik gebruikte eerst altijd de normale whey protein, maar kreeg toch een beetje last van lactose intolerantie. Ik besloot daarom de switch te maken naar isolate; en dit was een goede keuze! Ik merk duidelijk verschil, en ik heb nu ook geen last meer van een onrustige huid.''

''Smaakt goed, hoge concentratie, mengt goed, doet wat het moet doen!.''

''Ik ben tevreden. Het poeder is goed oplosbaar; even shaken en geen klonten. Ik vind de smaak vanille ook top en is echt een cadeautje na het harde sporten en als toetje na de maaltijd voor de extra eiwitten. De service van body&fit is prima, snelle levering en bij een bestelling van een x aantal bedrag, mag je ook een cadeautje uitkiezen.''


Isolate Perfection: Conclusie

Isolate Perfection
Onze Score
9.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

Voedingswaarden

In de conclusie geven we antwoord op de vraag: is Isolate Perfection van Body&Fit het geld waard? Als het aan ons ligt, kan je deze zeker kopen!

Na Isolate Perfection grondig onderzocht te hebben kunnen we vol vertrouwen zeggen dat deze whey isolate van Body&Fit een waardevolle aanwinst is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige bron van eiwitten. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten, indrukwekkende voedingswaarden en heerlijke smaakervaring maken het product een uitstekende keuze voor iedere sporter.

Hoewel de prijs van Isolate Perfection misschien hoger is dan reguliere eiwitpoeders, rechtvaardigen de kwaliteit en effectiviteit van het product deze investering. De rijke eiwitinhoud en minimale suiker- en vetgehaltes maken het tot een slimme en gezonde keuze voor degenen die hun fitnessdoelen serieus nemen.


Veelgestelde vragen

Is Isolate Perfection goed?

Ja, Isolate Perfection is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige bron van eiwitten met minimale suiker- en vetgehaltes voor herstel en spiergroei.


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een review van goede kwaliteit te kunnen schrijven, hebben we verschillende belangrijke onderdelen behandeld. Zo hebben we de ingrediënten en voedingswaarden geanalyseerd en hebben we een smaak ook zelf uitgeprobeerd om deze review tot stand te laten komen. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>