• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Pre Workout
 • /
 • MyProtein Pre-Workout Review: De Pre-workout van MyProtein het geld waard? [Test 2023]

MyProtein Pre Workout Review

MyProtein Pre Workout

THE Pre-Workout

De pre workout van MyProtein is een pre workout die wat lager gedoseerd is dan veel andere pre workouts. Zo bevat één scoop van THE pre-workout 200 mg cafeïne en 2000 mg beta-alanine. Dit maakt deze pre workout ideaal voor iedereen die gebruik wilt maken van een pre workout, maar niet te hoge doseringen wilt binnenkrijgen. Verder kies je bij deze pre workout uit 4 verschillende smaken welke ook in sample verpakking te verkrijgen zijn.

Ben je van plan THE Pre-Workout van supplementenmerk MyProtein aan te schaffen? Dan zit je hier aan het goede adres. Wij van Fitcode hebben namelijk een uitgebreide MyProtein Pre Workout Review geschreven waarin wij je van alles vertellen over THE Pre-Workout van MyProtein.

Zo geven we je wat meer informatie over de samenstelling van de pre workout, ontdek je uit welke smaken je kunt kiezen en geven we je onze mening over de pre workout van MyProtein.

Benieuwd of de MyProtein pre workout iets voor jou is? Je ontdekt het in dit artikel!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de MyProtein Pre Workout is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


MyProtein Pre Workout Review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies en onze ervaringen met de MyProtein pre workout.

Voordelen MyProtein Pre Workout

 • Deze pre workout is een prima instapmodel dankzij de lagere doseringen
 • Kies uit de smaken: blauwe framboos, citroensorbet, cola en druif
 • Met deze pre workout krijg je minder tot geen last van tintelingen

Nadelen MyProtein Pre Workout

 • Minder geschikt voor de ervaren pre workout gebruiker

MyProtein Pre Workout vergelijken met andere pre-workouts

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende pre-workouts. Om een miskoop te voorkomen, hebben wij maandelijkse data van de grote supplementen bedrijven in Nederland verzameld. Hieronder is een overzicht te zien van de verschillende pre-workouts. Hierbij kun je gemakkelijk vergelijken en sorteren op ingrediënten of prijzen.

Ingredient

Voedingswaarden

Ashwagandha KSM-66

200MG

Vitamine D3

10MG

Zink

10MG

Magnesium bisglycinaat

200MG

Zwarte Maca extract

200MG

Boron

7,5MG

Shilajit

400MG

Cordyceps militaris

50MG

Calcium gluconaat

300MG

Vitamine B6

5MG

Maria distel

50MG

Koper

0,5MG

MyProtein Pre Workout Alternatieven

De MyProtein pre workout is ideaal voor iedereen die voor het eerst pre workout wilt gaan gebruiken. Dankzij de lagere doseringen kun je namelijk goed wennen aan het effect van een pre workout. Daarnaast is de MyProtein pre workout geschikt voor mensen die het tintelende effect van sterke pre workouts niet fijn vinden.

Ben je nou echter op zoek naar een pre workout die hoger gedoseerd is? Dan zijn onderstaande pre workouts betere opties voor jou.


Welke ingrediënten heeft de MyProtein Pre Workout?

MyProtein is zeer transparant in het weergeven van de ingrediënten en samenstelling van hun supplementen. Zo ook in het weergeven van de ingrediënten van hun pre workout. Zoals we eerder al aangegeven hadden, is de pre workout van MyProtein een pre workout die lager gedoseerd is dan veel andere pre workouts.

Zo bevat één scoop van THE Pre-Workout slechts 200 mg cafeïne wat het meest werkzame ingrediënt in een pre workout is. Verder bevat de pre workout van MyProtein 2000 mg beta-alanine wat vrij gemiddeld is.

Hieronder is het label te zien van de MyProtein Pre Workout:

myprotein pre workout samenstelling

Waar de THE Pre-Workout van MyProtein wel over beschikt is creatinemonohydraat. Waar dit vroeger vooral gebruikt werd als goedkoop opvulmiddel, is dit tegenwoordig niet meer het geval. 

Creatine is namelijk een stuk duurder geworden en met een dosering van 3 gram voldoe je met deze pre workout gelijk in je dagelijkse creatinebehoefte.  

Naast creatine beschikt de pre workout van MyProtein ook nog over andere werkzame ingrediënten zoals 4 gram L-citrulline, 1 gram watervrije betaïne en 750 mg L-tyrosine. Daarnaast bevat de MyProtein pre workout ook meerdere vitamine zoals Vitamine C, B1 en B12. 

Let op! De hoeveelheid ingrediënten verschillen per smaak.


Wat is de MyProtein Pre Workout?

MyProtein is een groot supplementenmerk dat bekend staat om haar ruime aanbod aan supplementen, sportaccessoires en sportkleding. Op dit moment is MyProtein één van de grootste supplementenbedrijven ter wereld. Het bedrijf werkt samen met veel internationale influencers en heeft daarmee een groot bereik.

De THE Pre-Workout van MyProtein is hun eigen merk pre workout dat beschikt over een goede mix van werkzame ingrediënten. De pre workout wordt verkocht als premium pre workout dat geschikt is voor elk type sporter.


Welke MyProtein Pre Workout smaken zijn er?

Je kunt bij het aanschaffen van de MyProtein pre workout uit vier verschillende smaken kiezen. In welke smaken de pre workout allemaal te verkrijgen is hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Blauw Framboos
 • Citroensorbet
 • Cola
 • Druif

Alle smaken zijn vegetarisch en bevatten grotendeels dezelfde ingrediënten. Voor de specifieke ingrediënten per smaak raden we je aan de productpagina van MyProtein te bezoeken.


Wat kost de MyProtein Pre Workout?

De prijs van een pot THE Pre-Workout kost € 34,99 zonder kortingscode. Dit is een vrij gemiddelde prijs voor pre workouts waardoor hij, dankzij de goede verhouding werkzame ingrediënten, een goede prijs-/kwaliteitsverhouding heeft.

MyProtein Pre Workout

Vaak biedt MyProtein zelf kortingscodes aan en ook zijn er verschillende influencers die een kortingscode voor MyProtein aanbieden. Hiermee krijg je vaak 10 tot zelfs 30% korting op je bestelling.

Zonder kortingscode betaal je per scoop ongeveer € 1,17 wat qua prijs dus vrij gemiddeld is. De Pre Workout van MyProtein kan dus niet duur, maar ook niet de goedkoopste optie genoemd worden.


Onze MyProtein Pre Workout ervaring

Ook hebben wij natuurlijk zelf de pre workout van MyProtein getest. We kunnen je alvast verklappen dat we een positieve ervaring hebben gehad met de MyProtein pre workout.

Allereerst komt de pre workout van MyProtein in een stevige en handige verpakking die goed afsluit. Hierdoor berg je de pre workout gemakkelijk op en ook is het poeder goed beschermd tegen vocht waardoor hij niet gaat korrelen. 

De smaken die we getest hebben zijn de blauw framboos en citroensorbet smaak. Wij vonden de smaken niet uitstekend, maar voor een pre workout waren ze best prima. Ook merkte we tijdens de trainingen een toename in energie en voelden we totaal geen tintelingen.

We kunnen de MyProtein pre workout dus zeker aanraden aan iedere sporter die voor het eerst pre workout wilt gebruiken of op zoek is naar een pre workout die geen tintelingen veroorzaakt. Gebruik je echter vaker een pre workout, dan is deze optie misschien te laag gedoseerd voor jou. 


MyProtein Pre Workout ervaringen van andere

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Smaakt goed(grape) drinkt lekker weg  Verhoudingen zijn goed  Niet overheersend  Voldoende voor de “recreatie sporter”

''Een lekkere rush, maar niet too much. Ik vind de smaak erg lekker, smaakt naar taxi tropical. En geen vieze nasmaak.''

''Ik heb veel verschillende pre workouts geprobeerd, maar deze is de enige die geen trillende handen veroorzaakt. Ook geen dof gevoel in je handen of voeten erg fijn!''


MyProtein Pre Workout Review: Conclusie

MyProtein Pre Workout
Onze Score
8,8

Prijs / kwaliteit

Smaak

effect

Moet je de MyProtein Pre Workout nou wel of niet kopen? Onze review sluiten we af met het beantwoorden van deze vraag. We kunnen je alvast vertellen dat het antwoord verschilt per persoon.

Wij raden de pre workout zeker aan, aan mensen die voor het eerst pre workout willen gebruiken of een pre workout willen hebben die geen tintelingen veroorzaakt. Zoals je eerder in dit artikel al hebt kunnen lezen, is de pre workout van MyProtein een laag gedosseerde pre workout.

Door de lagere dosering heb je minder last van het opgewekte gevoel van de cafeïne en voel je vrijwel geen tot helemaal geen tintelingen. Dit is voor sommige sporters ideaal omdat deze effecten niet altijd gewenst zijn.

Ben je echter een fanatieke krachtsporter die graag veel cafeïne binnenkrijgt en heel lekker gaat op het tintelende effect van een pre workout? Dan is dit niet de pre workout voor jou. Wij raden je dan aan één van deze pre workouts aan te schaffen. 


Veelgestelde vragen

Is de MyProtein pre workout Goed?

De MyProtein pre workout is een goede optie voor iedere sporter die voor het eerst pre workout wilt gaan gebruiken of personen die op zoek zijn naar een pre workout die geen tintelingen veroorzaakt. De MyProtein Pre Workout is namelijk lager gedoseerd dan vele andere pre workouts.


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

De een kwalitatief goede review te schrijven hebben we verschillende belangrijke onderdelen behandeld. Zo hebben we de pre workout met andere pre workouts vergeleken op samenstelling, smaak en effectiviteit. Ook hebben we de prijs-/kwaliteitsverhouding meegenomen en hebben we hem uiteraard zelf ook getest!

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>