Ripped Pre Workout Review

Ripped Pre Workout

Ripped Pre Workout

RIPPED PRE-WORKOUT is een goede pre-workout voor iedereen die meer uit zijn trainingen wil halen. Zo beschikt deze pre-workout over een goede prijs, zijn de ingrediënten prima in orde en is de smaak van deze pre-workout uitmuntend. Een ander groot voordeel van deze pre-workout is dat hij geen beta-alanine bevat. Hierdoor zorgt de pre-workout dus niet voor tintelingen, iets wat veel sporters als 'vervelend' ervaren. 

Overweeg jij de Ripped Pre-workout van Body&Fit te kopen? 

In deze pre workout review gaan wij van Fitcode de ripped pre workout reviewen. Alle ingrediënten worden onder de loep genomen en de voor- en nadelen worden vergeleken met elkaar.

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de Ripped Pre-workout is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

18+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Ripped Pre-workout Review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies en onze ervaringen met de Ripped Pre Workout.

Voordelen RIPPED PRE WORKOUT

 • Geen tintelingen op de huid
 • 333 mg groene thee extract
 • 200 mg cafeïne per scoop
 • 0,83 euro per scoop

Nadelen RIPPED PRE WORKOUT

 • 1 scoop is maar 7,5 gram

Ripped Pre Workout vergelijken met andere pre-workouts 

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende pre-workouts. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om ervoor te zorgen dat jij geen miskoop doet verzamelen wij maandelijks data van de grote supplementen bedrijven. Hieronder is een overzicht te zien van de verschillende pre-workouts. Hierbij kun je gemakkelijk vergelijken en sorteren op ingrediënten en prijs.

Ingredient

Voedingswaarden

Ashwagandha KSM-66

200MG

Vitamine D3

10MG

Zink

10MG

Magnesium bisglycinaat

200MG

Zwarte Maca extract

200MG

Boron

7,5MG

Shilajit

400MG

Cordyceps militaris

50MG

Calcium gluconaat

300MG

Vitamine B6

5MG

Maria distel

50MG

Koper

0,5MG

Waar Ripped Pre-workout kopen?

Heb jij besloten Ripped Pre Workout te kopen? Dan wil je natuurlijk niet te veel geld betalen. In het overzicht hieronder vind je de verschillende webshops waar Ripped verkrijgbaar is. Deze worden dagelijks geüpdatet waardoor je altijd de beste prijs betaalt. 


Wat is Ripped Pre-Workout?

Het product is een pre workout van Body&Fit. Pre workout kan ervoor zorgen dat het uithoudingsvermogen vergroten wordt. Dit is natuurlijk een pluspunt voor tijdens het sporten. Je gaat volgens de beschrijving van het product het echt voelen (feel the rage). En mensen moeten letterlijk alarm slaan als je het gebruikt.

Body&Fit is een van de marktleiders in Nederland op het gebied van sportvoeding. Ze verkopen allerlei verschillende producten op hun webshops. De producten van Body&Fit worden over het algemeen positief beoordeeld.


Hoe is de samenstelling van Ripped Pre-workout (label)?

Volgens Body&Fit is deze pre workout zwaar gedoseerd. Maar is dit echt zo? Wij van Fitcode kijken daarom naar de ingrediënten die in de pre workout zitten en vergelijken het met andere pre workouts.

Hieronder is het label te zien van de Ripped Pre Workout:

Welke top ingrediënten zitten er nou in de 'hardcore pre workout booster' van Body&fit? Per scoop zit er 200 mg cafeïne dat voelen de meeste sporters wel. De cafeïne geeft een energieboost zodat jij niet moe wordt tijdens je gym sessie. In een scoop zit 500 mg glucuronolactone. Dit spul en cafeïne werken goed samen om de volle energie boost te geven.

Andere nuttige ingrediënten die de Ripped Pre Workout bevat:

 • Taurine 2254 mg
 • C-golinebitartaat 750 mg
 • Nacetyl tyrosine 739 mg
 • Groene thee extract 33 mg
 • chilipoeder extract 19 mg

Een bijzonder populair ingrediënt ontbreekt in de samenstelling van de pre workout. Dat goedje is beta alanine. Het is een niet essentieel aminozuur die de huid laat tintelen.

Daardoor ga je met deze pre workout booster geen tintelingen ervaren. Creatine is ook een supplement dat ontbreekt dat wordt meer gebruikt als opvul middel. Het is wel uniek dat beide supplementen ontbreken.


Welke Ripped Pre-Workout smaken zijn er?

De Ripped Pre Workout kan in vier smaken aangeschaft worden. De smaken waaruit je kunt kiezen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Smaken:

 • Fruit Punch
 • Cactus Lime
 • Raspberry
 • Orange

Hoe zijn de kosten van de Ripped Pre-workout?

De pre workout van Body&Fit valt in de goedkope prijscategorie van de pre workouts. De producten van Body&Fit zijn over het algemeen niet heel duur. Daar is deze pre workout geen uitzondering op.

Een scoop kost 0,83 euro, wat aan de lage kant is!

Ingredient

Voedingswaarden

Ashwagandha KSM-66

200MG

Vitamine D3

10MG

Zink

10MG

Magnesium bisglycinaat

200MG

Zwarte Maca extract

200MG

Boron

7,5MG

Shilajit

400MG

Cordyceps militaris

50MG

Calcium gluconaat

300MG

Vitamine B6

5MG

Maria distel

50MG

Koper

0,5MG


Onze ervaring met de Ripped Pre-workout

Een review bestaat niet zonder onze mening te geven over het product. Wij hebben daarom voor een langere tijd 2 smaken geprobeerd: Fruit punch en Orange. De pre workout is getest op de smaak en wat voel je ervan tijdens de workout.

De pre workout is getest door een paar ervaren sporters die regelmatig een pre workout gebruiken tijdens het sporten en door beginners die het niet zo vaak gebruiken.

De ervaren sporters ervaarden de pre workout als niet zo sterk en heftig. Tijdens een zware inspanning voelde de ervaren wel dat het vermoeidheid helpen vookomen. De top ingrediënten zijn niet heel intens. De smaak is wel goed in vergelijking met andere pre workout boosters.

Voor de beginners is dit een heel ander geval. Zij voelden de Body&fit ripped pre workout heel erg. De chilipoeder extract had een positief effect tijdens het sporten. Het is een snel werkende pre door de hoge dosering aan cafeïne. De smaak fruit punch viel heel erg in de smaak bij iedereen.


Ripped Pre-Workout ervaringen van andere consumenten

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

Altijd de juiste boost voor m’n workout, als ik geen zin heb om te trainen krijg ik net de energie boost die ik nodig heb!

Lydia

Top pre workout! Goede smaak, werking en prijs kwaliteit.

Mark

Ik krijg er net dat extra duwtje in de rug van als ik moe ben. Ideaal voor na een lange werkdag!

Coen


Ripped Pre Workout review: Conclusie

Ripped Pre Workout
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

SMAAK 

EFFECT

Volgens Body&Fit is dit een van de beste pre workout supplementen die er bestaat. Hier is de mening over verdeeld bij ons. Voor de beginners is dit een van de beste pre workouts om mee te beginnen, maar voor de ervaren is de pre niet zwaar gedoseerd. De ripped pre workout voel je zeker als je nog nooit een scoopje hebt genomen. Er zijn echter heel veel pre workout boosters die een beter effect hebben.

Het is een goede pre workout voor mensen die voor het eerst willen beginnen met een pre workout. Dat de pre workout zwaar is vergeleken met andere producten dan is dat niet waar voor de wat ervaren sporters.


Veelgestelde vragen

Voor wie geschikt?

Het product is voor iedereen geschikt van man tot vrouw. Er wordt aangedraden om pre workouts pas te gebruiken als je 18+ bent. Vrouwen die zwanger of borstvoeding geven is het niet verstandig om pre workout te gebruiken ivm met het kind.


Is deze pre workout hoog gedoseerd?

De pre workout is redelijk heftig volgende Body&Fit. Je gaat het gevoel "feel the rage" voelen. Dit is waar voor de wat minder ervaren sporter die bijna nog nooit pre workout gebruikt heeft. Voor de wat ervaren sporter is dit niet geval.


Welke ingrediënten zitten in het product?

Een paar ingrediënten dat in het product zitten zijn groene thee, choline en chromium picolinate. Choline draagt bij aan bij een normaal koolhydraatmetabolisme. Je krijgt hierdoor extra energie en wordt minder snel moe.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>