• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Pre Workout
 • /
 • Kosso Pre-Workout Review: De Pre-workout van Kosso het geld waard? [Test 2023]

Kosso Pre Workout Review

Kosso Pre Workout Review

Pre-workout Kossoine

Moet je de Kosso Pre Workout wel of niet kopen? Wij vinden dat de pre workout van Kosso niet het geld waard is. De pre workout van Kosso is namelijk één van de duurste pre workouts van dit moment met een prijs van € 1,21 euro per scoop. Deze scoop bevat slechts 350 mg cafeïne en 2000 mg beta-alanine wat hem zeker niet beter maakt dan alternatieven. Je betaalt dus meer dan vergelijkbare pre-workouts terwijl de voedingswaarden niet dusdanig beter zijn.

Kossoine is de pre workout van het supplementenmerk Kosso nutrition. Op dit moment is Kossoine een van de bekendste en meest gebruikte pre workouts van dit moment, maar is de pre workout van Kosso daadwerkelijk het geld waard?

In deze Kosso Pre Workout Review duiken we dieper in voedingswaarden, samenstelling en prijs van deze Kossoine. Deze vergelijken we met andere pre workouts en ook proberen wij de pre workout natuurlijk zelf uit. Aan het einde van dit artikel weet je precies of je de Kosso pre workout wel of niet in huis moet halen.

Benieuwd of de Kosso pre workout wat voor jou is? Lees dan gauw verder en ontdek het antwoord!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de Kosso Pre Workout is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Kosso Pre Workout Review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies en onze ervaringen met de Kosso pre workout review.

Voordelen Kosso Pre Workout

 • Je kan de Kossoine van Kosso Nutrition in drie heerlijke smaken aanschaffen
 • De pre workout van Kosso Nutrition is een van de weinige pre workouts die daadwerkelijk lekker is
 • Bevat 3000 mg creatine monohydraat en vele andere nuttige ingrediënten

Nadelen Kosso Pre Workout

 • De prijs-/kwaliteitsverhouding van de Kosso pre workout is een groot minpunt

Kosso Pre Workout vergelijken met andere pre-workouts

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende pre-workouts. Om een miskoop te voorkomen, hebben wij maandelijkse data van de grote supplementen bedrijven in Nederland verzameld. Hieronder is een overzicht te zien van de verschillende pre-workouts. Hierbij kun je gemakkelijk vergelijken en sorteren op ingrediënten of prijzen.

Ingredient

Voedingswaarden

Ashwagandha KSM-66

200MG

Vitamine D3

10MG

Zink

10MG

Magnesium bisglycinaat

200MG

Zwarte Maca extract

200MG

Boron

7,5MG

Shilajit

400MG

Cordyceps militaris

50MG

Calcium gluconaat

300MG

Vitamine B6

5MG

Maria distel

50MG

Koper

0,5MG

Kosso Pre Workout Alternatieven

De pre workout van Kosso Nutrition is zeker niet de goedkoopste optie. De tabel die we hierboven hebben weergegeven laat duidelijk zien dat Kosso Nutrition de hoogste prijs per scoop heeft in vergelijking met andere bekende merken zoals de pre workouts van MBNutrition en Clean Nutrition.

Hieronder vind je alternatieven welke een stuk goedkoper zijn en alsnog over goede samenstellingen beschikken:


Welke ingrediënten heeft de Kosso Pre Workout?

Over de ingrediënten van de Kosso Nutrition pre workout zijn we erg wisselvallig. Zo beschikt de pre workout van Kosso Nutrition in sommige gevallen over goede hoeveelheden ingrediënten, terwijl er van andere ingrediënten weer een veel te lage dosering in de pre workout zit.

Het voordeel van de Kosso pre workout vinden wij het hoge creatine monohydraat gehalte van 3000 mg. Waar dit ooit een opvulmiddel was, is dit tegenwoordig een stuk duurder. Met 1 scoop van de Kosso pre workout voldoe je gelijk aan je dagelijkse creatine behoefte wat het kopen van losse creatine scheelt.

Hieronder is het label te zien van de Kosso Nutrition Pre Workout:

Samenstelling Kosso Pre Workout
Voedingswaarde Kosso pre workout

We hebben eerder al aangegeven dat het cafeïnegehalte en beta-alanine gehalte in deze pre workout vrij laag is in verhouding met de prijs. Zo bevat iedere scoop van 17 gram slechts 350 mg cafeïne en 2000 mg beta-alanine. De scoop is dus ontzettend groot terwijl deze belangrijke ingrediënten slechts in wat lagere doseringen aanwezig zijn.

Andere ingrediënten waar de Kosso Pre Workout over beschikt zijn ingrediënten zoals:

 • 4000 mg L-arginine Alpha-Ketoglutarate
 • 2000 mg L-citrulline DL-Malate 2:1
 • 240 mg Vitamine C
 • 125,5 mg Vitamine B12

De Kosso Nutrition pre workout is dus redelijk goed gedoseerd, echter is het naar verhouding met zowel de scoop grootte als prijsklassen niet de beste optie. 

Let op! De hoeveelheid ingrediënten verschillen per smaak.


Wat is Kosso Pre Workout?

De Kosso pre workout is een van de bekende voedingssupplementen van het merk Kosso Nutrition. Deze pre workout, ook wel kossoine genoemd, is ontzettend populair onder de jongeren. 

Kosso is een Albanese influencer die naast zijn carrière als ondernemer ook bodybuilder en rapper is. De echte naam van Kosso is Albert Dervishaj en hij is geboren in Heerlen. Kosso begon zijn carrière als bodybuilder waarna hij later besloot de rapwereld in te duiken. In deze periode is hij ook zijn eigen supplementenmerk Kosso Nutrition gestart.

Momenteel is Kosso Nutrition een van de grootste supplementenmerken van Nederland naast bekende merken zoals MBNutrition en Clean Nutrition. In dit artikel focussen we ons volledig op de pre workout van het merk Kosso Nutrition.


Welke Kosso Pre Workout smaken zijn er?

De Kossoine van Kosso wordt in drie smaken aangeboden. De smaken waarin je deze pre workout kunt kopen, hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Bessen smaak
 • Killer Lemon
 • Poppin' Cola

Wat kost deze Pre Workout van Kosso Nutrition?

De pre workout van Kosso Nutrition valt zeker niet in de categorie goedkoop. Je betaalt per scoop van de Kosso Nutrition namelijk € 1,21 euro. Een volle pot pre workout kost tussen de € 34,95 - 35,95 euro afhankelijk van de smaak. Iedere pot bevat hierbij 29 doseringen waardoor hij omgerekend dus vrij duur uitvalt.

In vergelijking met veel andere pre workouts is de pre workout van Kosso Nutrition dus een van de duurste opties. Wel beschikt de Kosso pre workout met sommige ingrediënten over wat hogere doseringen dankzij de grootte scoop van 17 gram. 

In verhouding vinden wij echter dat de prijs en kwaliteit van de Kosso Nutrition pre workout niet heel goed is. De pre workout beschikt niet over vele hogere doseringen dan veel vergelijkbare pre workouts terwijl de prijs wel een stuk hoger is.


Onze Kosso Pre Workout ervaring

Ook hebben we uiteraard de pre workout van Kosso Nutrition zelf getest om te achterhalen hoe lekker en effectief deze pre workout nou daadwerkelijk is. Omdat de pre workout in slechts 3 smaken aangeschaft kon worden, hebben we iedere smaak besteld.

De pre workout werd ontzettend snel geleverd waardoor we hem direct konden gaan testen. Allereerst vonden we de verpakking van de Kosso pre workout erg stevig en handig in gebruik. We hebben de pre workout een week lang getest waarbij we iedere dag van smaak wisselde. Uiteindelijk vonden wij de bessen smaak het lekkerst, maar smaak is natuurlijk een persoonsgebonden factor.

De cafeïne van 350 mg was zeker te merken tijdens het trainen. We kunnen dus zeker stellen dat de Kosso pre workout zeker zijn werk deed. Tijdens de trainingen merkte we goede energie, focus en ook de pomp was zeker aanwezig. 

Het grote nadeel van deze pre workout blijft de hoge prijs. Om deze reden vinden we deze pre workout toch niet helemaal het geld waard. Bij veel andere pre workouts merkte we namelijk hetzelfde effect en deze pre workouts waren een stuk goedkoper. Daarnaast zijn er ook veel andere lekkere pre workouts die een stuk goedkoper zijn.


Kosso Pre Workout ervaringen van andere

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Merk vrij weinig verschil met goedkopere pre workouts dus voor mij was dit eenmalig''

''Geen bijzondere pre workout, veel te duur voor de ingrediënten.''

''De smaak is heerlijk en ook voel ik mij een stuk energieker tijdens het sporten.''


Kosso Pre Workout Review: Conclusie

Kosso Pre Workout Review
Onze Score
7.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

effect

Dus moet je de Kosso Pre Workout wel of niet aanschaffen? Wij zelf vinden de Kosso pre workout niet het geld waard. De pre workout van Kosso heeft zeker een goede werking en is ook lekker qua smaak, maar de ingrediënten zijn niet in verhouding met de prijs van de pre workout.

De pre workout is om deze reden voor sommige wel geschikt, maar voor andere niet geschikt. Wanneer je onderdeel wilt zijn van TEAM Kosso en het geld je niet uitmaakt, dan kun je prima voor deze pre workout gaan.

Ook als alleen de smaak een doorslaggevende factor is, kun je prima voor de Kosso Nutrition pre workout gaan. De smaken zijn namelijk erg lekker en ook proeven ze niet heel chemisch. 

Ben je echter iemand die op zoek is naar een goede prijs-/kwaliteit pre workout? Dan is de Kosso Pre Workout geen goede optie voor jou. Deze pre workout is veel te duur en beschikt niet over uitzonderlijk hoge doseringen waardoor je beter voor een van de eerder benoemde alternatieven kunt gaan. 

Door op de bovenstaande blauwe knop te drukken ontdek je gemakkelijk welke goede alternatieven er zijn op de Kosso Nutrition Pre Workout.


Veelgestelde vragen

Is de Kosso pre workout Goed?

De Kosso pre workout is perfect voor sporters die op zoek zijn naar een goede pre workout die lekker smaakt en voor wie geld niet uitmaakt. De Kosso pre workout is minder geschikt voor sporters op zoek zijn naar een goede prijs-/kwaliteit pre workout dankzij de hoge prijs.


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

De een kwalitatief goede review te schrijven hebben we verschillende belangrijke onderdelen behandeld. Zo hebben we de pre workout met andere pre workouts vergeleken op samenstelling, smaak en effectiviteit. Ook hebben we de prijs-/kwaliteitsverhouding meegenomen en hebben we hem uiteraard zelf ook getest!

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>